Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@05:19:18 GMT

نظارت ۳۰ اکیپ دامپزشکی بر ذبح دام های قربانی درزنجان

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۹۷۲۶

نظارت ۳۰ اکیپ دامپزشکی بر ذبح دام های قربانی درزنجان

محمدباقر حاج کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر از آماده‌باش ۳۰ اکیپ دامپزشکی در سطح استان زنجان برای ذبح قربانی در دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان خبر داد و گفت: ۱۶ اکیپ سیار و ۱۴ اکیپ دیگر به‌صورت ثابت به سوگواران اباعبدالله الحسین (ع) خدمات ویژه ارائه می‌کنند. 

وی اظهار کرد: اکیپ‌های ثابت و سیار شامل ۹۰ نفر بازرس بهداشتی، ناظر شرعی و دامپزشک از امروز  بر ذبح دام‌های نذری در استان نظارت بهداشتی و شرعی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تأکید کرد: عزاداران حسینی که گوسفند قربانی دارند در مکان‌های که برای ذبح گوسفند مشخص‌شده قربانی خود را انجام دهند.

حاج کاظمی تصریح کرد: مردم استان هرگونه ذبح گوسفند طی ماه محرم را با سامانه ۱۵۱۲ اطلاع‌رسانی کنند تا ناظرین بر ذبح قربانی آنها اقدام کنند.

کد خبر 4406528

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی دسته عزاداری ماه محرم ماه محرم کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر مشهد گرگان شهرکرد مجلس شورای اسلامی شیراز مراسم عزاداری بیرجند خرم آباد احتکار خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

  گویا پس از خرید و فروش خودرو و دلار با کارت ملی حالا نوبت به معامله گوسفند رسیده است. با این همه نکته درخور توجه در این تبلیغات آن است که قصاب هم به صورت رایگان برای کشتار گوسفند ارسال می‌شود.

فروش گوسفند با کارت ملی صحت ندارد

به گزارش تجارت نیوز، به نظر می‌رسد کلاهبرداران برای دسترسی به کد ملی افراد از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و حالا پس از بلوای بازار خودرو به گوسفندفروشی رسیده‌اند. در همین زمینه مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی نیز امروز در مصاحبه‌ای اعلام کرد فروش گوسفند با کارت ملی صحت ندارد. 

مسعود امراللهی در این باره به مهر گفت اکنون فروش دام به طور معمول در حال انجام است. اگر مبادله‌ای با کارت ملی صورت گرفته باید گزارش شود تا با آن برخورد لازم انجام شود.

حال پرسش این است که اصل ماجرا چیست؟

به نظر می‌رسد کلاهبرداران برای دستیابی به کد ملی افراد از هر راهی وارد می‌شوند. در این مدت بارها مسئولان اعلام کرده‌اند که افراد به هیچ عنوان کد ملی و اطلاعات هویتی‌شان را در اختیار کسی نگذارند.

منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، درباره خرید گوسفند با کارت ملی به تجارت‌نیوز گفت: چنین خبری را هنوز ندیده‌ام و قصد چنین کاری معلوم نیست. متاسفانه در فضای مجازی تبلیغات عجیبی دیده می‌شود اما چنین جیزی وجود ندارد. در حال حاضر حجم زیادی از گوسفند در بازار وجود دارد و نیازی به خرید گوسفند با کارت ملی نیست. شاید از کارت ملی برای مقاصد دیگری استفاده می‌شود.

او در ادامه با اشاره به وزن دام‌های سبک و حدود قیمتی آنها توضیح داد: در حال حاضر بره‌ها در وزن‌های مختلفی در بازار موجود هستند. بره‌های شیری وزنی حدود پنج تا هشت کیلوگرم دارند. بره‌های علف‌خور وزنی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم دارند. پس از آن بره‌های مناسب کشتار وزنی میان ۴۰ تا ۵۵ کیلوگرم دارند. بره کوچک نیز بین ۲۵ تا ۳۵ کیلوگرم است و بره نر کشتاری که بیشترین استفاده را دارد وزنی بین ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم دارد. اگر بره به صورت گله‌ای خریداری شود قیمتی بین ۱۹۵ تا ۲۰۰ تومان دارد. متاسفانه زمانی که بره‌ها وارد میادین بار می‌شوند در آنجا افراد با هر قیمتی که دوست داشته باشند، آنها را می‌فروشند. معمولاً قیمت یک بره ۴۰ کیلوگرمی با احتساب هر کیلوگرم ۲۰۰ هزار تومان برای دامدار، حدود هشت میلیون قیمت دارد اما میدان بار هر رأس را بیشتر از این قیمت می‌فروشد.

پوریان در پایان با اشاره به ازدیاد جمعیت دامی کشور تشریح کرد: به طور کلی در حال حاضر جمعیت دامی کشور یک میلیون رأس است که عدد بالایی محسوب می‌شود. باید در سال جاری ۱۸ میلیون از این جمعیت کشتار شود.  اگر میزان کشتار کم باشد، برای تولیدکننده داخلی مشکل ایجاد خواهد شد. دولت باید به این موضوع ورود کند و با خرید حمایتی و اعطای مجوز صادرات این دام‌ها این مشکل را برطرف کند.

آن‌طور که به نظر می‌رسد، مسئولان باید جدی‌تر با کلاهبرداری‌های اخیر برخورد کنند؛ چراکه کلاهبرداران به‌تازگی از هر محصولی که برای مخاطبان جذاب است استفاده می‌کنند تا بتوانند اطلاعات هویتی آنها را در اختیار داشته باشند و آزادانه نیز مشغول فعالیت هستند.

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • انجام بیش از ۲ هزار مورد بازرسی و نظارت در چهارمحال و بختیاری
  • شفافیتمون کجا بود؟
  • دامپزشکی سبزوار ۷۰ متخلف بهداشتی را به دادگاه کشاند
  • ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چه بود؟