Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: رئیس شورای قضایی استان هرمزگان از وجود ردپای برخی از مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی در پرونده های فساد اقتصادی پرده برداری کرد.

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، رئیس شورای قضایی استان هرمزگان گفت: برخی پرونده‌های فساد اقتصادی در استان هرمزگان مربوط به پرداخت و دریافت رشوه از سوی برخی مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی و همچنین یقه سفید‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام اکبری رئیس شورای قضایی استان هرمزگان گفت: برخی پرونده‌های فساد اقتصادی در استان هرمزگان مربوط به پرداخت و دریافت رشوه از سوی برخی مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی و همچنین یقه سفید‌ها بوده است.

وی افزود: حکم محکومیت این افراد صادر وبه زودی اجرا می‌شود.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان در تشریح جزئیات این پرونده‌های کلان فساد اقتصادی پرونده موسوم به قاچاق Contraband سازمان یافته یک هزار و یکصد و بیست و هشت کانتینر کالا در شعبه دادگاه انقلاب بندرعباس مورد رسیدگی قرار گرفته و منجر به صدور محکومیت شده و در مرحله تجدیدنظر خواهی به سر می‌برد.

حجت الاسلام اکبری همچنین از صدور حکم محکومیت در خصوص پرونده ۱۶۸ کانتینر کالای قاچاق و همچنین صدور حکم محکومیت در پرونده ۶۸ کانتینر باطری قاچاق در دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس خبر داد.

وی درباره اتهامات افرادی که قصد داشتند با سوءاستفاده از فضای اقتصادی کشور و نوسانات موجود در بازار Store ارز، صد و سیزده کانتینر سوخت را به خارج از کشور قاچاق کنند، پس از تکمیل روند تحقیقات، کیفرخواست صادر شده است و به زودی جلسه محاکمه این متهمین برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام اکبری برخی از این پرونده‌ها به مرحله قطعیت رسیده که ارزش ریالی آن‌ها بالغ بر میلیارد‌ها تومان می‌باشد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از صدور حکم پرونده قاچاق ۷۵ کانتینر کاغذ دیواری طی روز‌های آینده خبر داد.

وی با اعلام این مطلب که روند تحقیقات مربوط به پرونده معروف به خودرو‌های قاچاق که می‌توان از آن به عنوان یکی از بزرگترین پرونده‌های فساد اقتصادی کشور نام برد در جریان است، گفت: رسیدگی به این پرونده به زودی در دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی کشور آغاز خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان افزود: رسیدگی قضایی به پرونده‌های تصرفات غیرقانونی در اموال و وجوه دولتی بخش دیگری از اقدامات محاکم استان هرمزگان است.

حجت الاسلام اکبری این پرونده‌ها مربوط به افرادی است که طی یک یا دو سال گذشته به صورت سازمان یافته در استان هرمزگان مبادرت به قاچاق کالا می‌نمودند و در نتیجه اقدام به موقع دستگاه قضایی هرمزگان و با همت سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروی سختکوش انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و پس از دستگیری اعضا و سرشاخه‌ها، مراحل رسیدگی به جرائم آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به کشف یازده فروند لنج مملو از مشروبات الکلی در آب‌های ساحلی استان هرمزگان از برخورد قاطع و بدون اغماض دستگاه قضایی استان هرمزگان با پدیده شوم قاچاق مشروبات الکلی خبر داد.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

سر مردی را در آبادان بیخ تا بیخ بریدند!

روحانی مشهدی به قتل رسید! / قاتل تحت تعقیب + عکس

فیلم هولناک از سوختن 21 مسافر اتوبوس نطنز + جزئیات حادثه دیشب

21 مسافر اتوبوس شب گذشته در جاده نطنز زنده زنده سوختند + فیلم و اسامی قربانیان

فیلم لحظه پیدا شدن پیکر شهید «درستی» با پیراهن مشکی

اعتراف به قتل 4 زن معلوم الحال

حمید 16 ساله همکلاسی هایش را آلوده می کرد! / او از رقص شروع کرد!

اعتراف شوم خواننده زیرزمینی عروسی های تهران / زنان را به خلوت می برد و ... ! + عکس

پاتوق شوم جوانی که 3 خواهر بزرگتر از خود داشت!

ثریا وقتی آرزو هوویش را دید شوهرش را کُشت!

ماجرای لخت شدن هواداران سپیدرود در خیابان های انزلی + عکس

این مرد به خودش شلیک کرد / آزمایش دیوانه وار جلیقه ضدگلوله + فیلم

تتلو به حبس و شلاق محکوم شد + حکم

سرنوشت وحشتناک دختر 16 ساله در آپارتمان خیابان کرمان + تصاویر

آخرین فیلم از علی خروس که تهران را به هم ریخت + عکس

72 کبوتر را در ایران زنده زنده آتش زدند! + فیلم تکاندهنده

تجاوز گروهی 12 سرباز به دختر 19 ساله / ناگفته های تلخ دختر جوان + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه حوادث Accidents اقتصادی قاچاق Contraband بازار Store اخبار حوادث دستگاه های اجرایی فساد اقتصادی پرونده حوادث هرمزگان مدیران کارمندان اخبار هرمزگان عکس فیلم دختر قتل من مرد تهران ازدواج بیمارستان تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن‌ها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته منتظرالمهدی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن‌ها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن‌ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه‌ی فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در یزد
  • محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها
  • کشف تعداد ۱۶۶ دستگاه لوازم خانگی قاچاق در همدان
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • مدیران مصوبات سفر رئیس‌جمهور را پیگیری کنند
  • بسیاری از پرونده‌های حقوقی اردبیل ‌دعاوی ملکی است