Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@05:09:06 GMT

فیلمساز ایرانی داور جشنواره «درخت زردآلو» شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۹۹۹۳

فیلمساز ایرانی داور جشنواره «درخت زردآلو» شد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام بدخشان مهر فیلمساز ایرانی به عنوان داور جشنواره بین‌المللی «درخت زردآلو» در کشور ارمنستان انتخاب شد.

چهارمین دوره‌ جشنواره بین المللی «درخت زردآلو» از تاریخ  ۱۵ تا ۲۱ سپتامبر برابر با ۲۴ تا ۳۰ شهریورماه سال جاری در شهرهای  ایروان و اوجان ارمنستان برگزار می شود.

شهرام بدخشان مهر، سال گذشته جایزه بزرگ این جشنواره را برای فیلم مستند داستانی «به آرامی» دریافت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4406609 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: ارمنستان سینمای مستند تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی ماه محرم سریال ایرانی فیلم کوتاه سینمای مستند اسکار خارجی زبان درگذشت چهره ها بازیگر سینما اسکار حوزه هنری برنامه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی پیش از ظهر امروز در بنیاد ایران شناسی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، پوستر جشنواره با حضور مهدی حیدری دبیر جشنواره و محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی و دبیر شورای سیاستگذاری این رویداد هنری رونمایی شد.

همچنین یک تابلوی نقاشی با محوریت زندگی اقوام ایرانی زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران که توسط آقای گریگور یعقوبی خلق شده بود به بنیاد ایرانشناسی اهدا شد.

در ادامه محمدحسین رجبی عنوان کرد: ایرانیان تنها قوم و تمدنی هستند که هرگز سابقه به پرستی نداشته و همواره یکتاپرست بوده اند. ایران در طول تاریخ عظمت خود را حفظ کرده و امروز به برکت انقلاب اسلامی و با نفوذی که در دل‌های مردم دارد حرف اول و اصلی را در منطقه و دل‌های مردم جهان دارد.
وحدت اقوام ایرانی توسط دشمنان این سرزمین هدف قرار گرفته؛ هر آنچه به وحدت ملی ما کمک کند و توطئه‌های دشمن در این حوزه را نقش بر آب کند، مورد حمایت بنیاد ایرانشناسی است. جشنواره فیلم اقوام ایرانی هم در همین مسیر قدم بر می‌دارد. وقتی دوستان ما در موسسه فصل هنر درخواست کردند که این رویداد با مشارکت و حمایت بنیاد ایرانشناسی برگزار شود ما هم استقبال کردیم. امیدوارم با برگزاری باشکوه این جشنواره شاهد آغازی باشیم برای حضور هر چه بیشتر سینما در تقویت وحدت ملی مردم شریف ایران.

مهدی حیدری مدیر موسسه فصل هنر و دبیر این جشنواره نیز عنوان کرد: این جشنواره از اردیبهشت ۱۴۰۲ کار خود را با دریافت مجوز از سازمان سینمایی دریافت کرد. قرار بود جشنواره در تبریز برگزار شود، اما بنا به مصلحت‌هایی مقرر شد نخستین دوره در تهران برگزار شود و از سال‌های بعد به صورت گردشی در مناطق مختلف قوم نشین برگزار شود. امیدواریم سال آینده در تبریز برگزار شود.

وی اظهار کرد: امروز جای آقای کمال تبریزی دبیر محترم جشنواره در کنار ما خالی است. قرار بود جشنواره ما در آبان ماه سال گذشته برگزار شود و برنامه ریزی ایشان هم بر همین مبنا بود. ایشان درگیر تولید یک سریال شدند که بخشی از آن هم در خارج از تهران تصویربرداری خواهد شد. با توجه به این مسائل اعلام کردند که کنار جشنواره هستند، اما شاید به عنوان دبیر نتوانند فعال باشند. ما از ایشان و زحماتشان سپاسگزاریم چراکه نام و اعتبار ایشان خیلی کمک کرد که این جشنواره راه خودش را پیدا کند.
در جشنواره ملی اقوام ایرانی شاهد هستیم که برای اولین بار یک رویداد سینمایی با محوریت اقوام رقم می‌خورد. این جشنواره به هیچ جناح سیاسی وابسته نیست و جشنواره‌ای است از دل مردم و برای مردم.

حیدری گفت: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی از بیست و ششم تا سی ام اردیبهشت ماه در محل بنیاد ایرانشناسی برگزار خواهد شد.

وی افزود: حدود هزار اثر در سه بخش اصلی داستانی، مستند و سینمایی به دفتر دبیرخانه رسید. در بخش سینمایی ۴۰اثر رسید که پس از بررسی هئت انتخاب شانزده اثر به داوری نهایی راه پیدا کردند. در بخش فیلم کوتاه ۴۳۰ اثر به ما رسید که از این تعداد ۶۵ فیلم به مرحله اصلی را پیداکرد. بیش از ۵۲۰ اثر مستندی هم که به دفتر دبیرخانه رسید، ۶۵اثر مستند به بخش اصلی راه پیدا کردند و در نهایت دوازده اثر نماهنگ و ۱۳ اثر پویانمایی هم به جشنواره راه پیدا کردند. از سوی دیگر بخش دیگری هم تحت عنوان فیلمنامه به جشنواره اضافه شد که در این بخش۱۳۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و در نهایت چهل فیلمنامه وارد بخش مسابقه می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود ناگهانی خودروی در حال سوختن به محوطه یک رستوران در رشت
  • قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا
  • ارمنستان از دیوان لاهه خواست پرونده تبعیض نژادی باکو علیه ایروان را رد کند
  • نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • یک ایرانی داور رسمی کنفدراسیون اسکواش آسیا شد
  • بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد
  • فرش قرمز آسیا زیرپای داوران زن ایرانی؛ کولاک گلاره و زری در بانکوک
  • کامرانی‌فر، ناظر نیمه نهایی ای‌اف‌سی کاپ شد
  • آغاز جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو با حضور فیلم‌های ایرانی
  • انتخاب یک ایرانی به عنوان داور رسمی کنفدراسیون اسکواش آسیا