Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-16@22:07:47 GMT

نکاتی که برای نذرخون باید بدانید

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۰۰۰۶

علی‌اکبر پورفتح‌الله مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با اجرای برنامه نذر خون توسط این سازمان در ایام محرم اظهار داشت: بیشترین حجم اهدای خون را در طول سال در ایام محرم شاهد هستیم که به دلیل عشق مردم به اباعبدالله‌الحسین و فرهنگ‌سازی خوبی که در زمینه اهدای خون شده است، به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از فعالیت تمام مراکز انتقال خون در تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و گفت:‌از آنجا که بخشی از فرآورده‌های خونی طول عمر کوتاه دارند و مدیریت کردن و حجم بالای این مشتاقان اهدای خون امکانپذیر نیست سازمان انتقال خون برنامه اهدای خون را ساماندهی کرد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور بیان داشت: افرادی که نذر خون انجام می‌دهند می‌توانند اهدای خون خود را به روزها یا ماه‌های دیگر سال که کمبود اهدای خون داریم، موکول کنند که این مسئله به ویژه در فصل زمستان بیشتر محسوس است.

پورفتح‌الله گفت: امروزه فرآیند انتقال خون تغییر کرده و به دلیل تولید داروهای مشتق از پلاسما و استفاده از پلاکت اهداکنندگان برای بیماران این دو موضوع مدنظر قرار دارد و در واقع تمام مراکز اهدای خون در سراسر کشور قابلیت دریافت پلاکت و در مراکز جامع قابلیت دریافت پلاسما وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای نذر خون سبب می‌شود که افراد به تدریج در طول سال خون اهدا کرده و به جمع اهداکنندگان مستمر بپیوندند که این موضوع نتایج مؤثری دارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح جدید دولت درباره مالیات مهریه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی موحدی سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص مالیات مهریه گفت: سازمان امور مالیاتی یک سازمان مجری قانون است و طبق اصل ۵۱ قانون اساسی مکلف است که به قوانینی که مجلس وضع می‌کند و در قالب پایه‌های جدید مالیاتی یا نرخ‌های جدید مالیاتی تصویب می‌کند، عمل کند. تا این لحظه قانون جدیدی که تحت عنوان قانون جدید مهریه باشد، تصویب نشده است، بنابراین قوانین گذشته حاکم خواهد بود.

وی افزود: طبق ماده ۱۴۴ جهیزیه منقول و مهریه اعم از منقول و غیرمنقول و الی آخر معاف از مالیات خواهد بود، کما این که این ماده اصلاح نشود و یا تغییری پیدا نکند طبیعتاً مهریه هم معاف از مالیات خواهد بود.

موحدی در خصوص احتمال تغییر قانون در آینده نیز گفت: در زمان حاضر طرحی از سوی سازمان امور مالیاتی ارائه نشده است. اگر قرار باشد لایحه‌ای ارائه شود، این لایحه باید از سمت سازمان امور مالیاتی یا از سمت وزارت اقتصاد به دولت و سپس مجلس برود، هم‌اکنون در مرحله پیش از تصویب قانون هستیم. اگر چنین قانونی تصویب شود طبیعتاً سازمان امور مالیاتی به‌عنوان مجری قانون خواهد بود، باید وصول مالیات از مهریه را داشته باشد اما تا قبل از آن ما طبق ماده ۱۴۴ حق وصول مالیات از مهریه را نخواهیم داشت.

معافیت مالیات مهریه سقفی ندارد

وی در پاسخ به سؤالی در مورد پرداخت مالیات خودرو، سکه یا املاک که به‌عنوان مهریه در نظر گرفته می‌شود، در زمان خرید کالا گفت: ما قواعد عمومی پیرامون حوزه مالیات داریم. قوانین عمومی ناظر به نقل و انتقال هر ملک یا نقل و انتقال خودرویی بخواهد باشد طبیعتاً طبق آن قواعد عمومی حوزه مالیات بر آن هم حاکم خواهد بود، پس طبیعتاً صرفاً شامل مهریه نخواهد بود، اما اگر به‌طور خاص مهریه را در نظر بگیریم، انتقال در قالب مهریه قرار است صورت بگیرد، در نتیجه هر انتقال مالکیتی و یا هر انتقال دارایی اعم از منقول و غیرمنقول که در قالب مهریه می‌خواهد رخ دهد، مقننین این را در ماده ۱۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات دانسته‌اند.

در زمان حاضر از طرح، لایحه و یا بحثی صحبت می‌کنیم که جزئیاتی از آن را در اختیار ندارم، اما مهریه لزوماً زمانی که منجر به طلاق شود، طبیعتاً وصول نمی‌شود بلکه قبل‌تر از آن ممکن است به‌هرشکل ممکن صورت بگیرد ولی هر انتقالی که بخواهد صورت بگیرد ناظر به آن قواعد عمومی‌اش مشمول مالیات است اما خود این دارایی مشمول مالیات نخواهد بود.

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در ادامه گفت: بابت مهریه، بابت خود عنوان مهریه یعنی دارایی که به‌عنوان مهریه دارد اتفاق می‌افتد اساساً مشمول مالیات نیست، معاف از مالیات است فقط صرفاً برای آن انتقالی که در واقع دارد صورت می‌گیرد طبق قواعد عمومی این انتقال مشمول مالیات خواهد بود.

وی در خصوص سقف تعیین‌شده برای مهریه گفت: حکم قانون ۱۴۴ مالیات مستقیم یک حکم عام است یعنی هیچ آستانه‌ای و هیچ میزانی را به‌عنوان میزان معافیت برایش لحاظ نمی‌کند بلکه به‌طور کلی همه آن اموال منقول و غیرمنقولی که در قالب مهریه قرار است که به همسر برسد مشمول معافیت می‌داند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895407

دیگر خبرها

  • حکایت ویلچرهایی که اهدا می‌شوند و مسئولانی که پاسخگو نیستند | پای ما لنگ است و منزل بس دراز
  • فرهنگسازی اهدای خون در بین جوانان و بانوان
  • انتقال خون لرستان سه رتبه نخست کشوری را کسب کرد
  • جهیزیه و مهریه معاف از مالیات
  • اهدای ۳ دستگاه آمبولانس پیشرفته توسط خیر قشمی
  • جهیزیه و مهریه معاف از مالیات است؟
  • توضیح جدید دولت درباره مالیات مهریه
  • کاهش ذخائر خونی در هرمزگان
  • ذخایر خونی استان هرمزگان در چند روز آینده با کاهش روبه رو می‌شود
  • هنگام خرید ورق به چه نکاتی باید توجه کنیم؟