Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بانک مرکزی، خلاصه نتایج گزارش متوسط قیمت خُرده فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به بیست و سوم شهریور که توسط بانک مرکزی منتشر شده، نشان می دهد قیمت ۶ گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش و چهار گروه کاهش یافته است. 

براساس این گزارش، در هفته منتهی به بیست و سوم شهریور ماه نرخ لبنیات ۰.۱ درصد، برنج ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد، حبوب ۰.۲ درصد، سبزی‌های تازه ۲ درصد، گوشت قرمز ۷.۷ درصد و روغن نباتی ۰.۴ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ تخم مرغ ۰.۸ درصد، میوه‌های تازه ۱.۷ درصد، گوشت مرغ ۷ درصد و چای ۰.۱ کاهش یافت. قیمت قند و شکر نیز ثابت ماند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۳ درصد کاهش ولی بهای پنیر پاستوریزه ۰.۳ درصد افزایش یافت، قیمت سایر اقلام نیز ثابت بود. بهای تخم مرغ معادل ۰.۸ درصد کاهش داشت و شانه‌ای ۱۳۸ هزار تا ۲۱۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۲ درصد و برنج داخله درجه دو ۳.۴ درصد افزایش ولی بهای برنج داخله درجه یک ۰.۲ درصد کاهش یافت. در گروه حبوب قیمت عدس معادل ۰.۷ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۳ درصد تا ۱.۲ درصد افزایش داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک، نارنگی و انار عرضه نمی‌شد و سیب زرد، طالبی و موز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه قیمت گلابی معادل ۸.۴ درصد، انگور ۰.۸ درصد، طالبی ۴.۹ درصد و هندوانه ۱۱.۱ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۵ درصد تا ۸.۵ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت خیار بدون تغییر بود. بهای بادنجان معادل ۴ درصد، پیاز ۲.۵ درصد و سبزی‌های برگی ۱.۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۲ درصد تا ۹.۶ درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۶.۷ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۱۱.۳ درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ ۷ درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند و شکر ثابت بود. قیمت چای خارجی معادل ۰.۱ درصد کاهش ولی بهای روغن نباتی جامد یک درصد و روغن نباتی مایع ۰.۲ درصد افزایش داشت.

تغییرات یکساله

طبق اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده‌فروشی لبنیات در هفته منتهی به بیست و سوم شهریورماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۳۸.۴ درصد، تخم مرغ ۶۱.۲ درصد، برنج ۱۲.۶ درصد، حبوب ۴.۱ درصد، میوه‌های تازه ۸۶.۳ درصد، سبزی‌های تازه ۴۰.۱ درصد، گوشت قرمز ۴۶.۸ درصد، گوشت مرغ ۲۱ درصد، قند و شکر ۲۵.۶ درصد، چای ۲۲.۷ درصد و روغن نباتی ۱۱.۴ درصد رشد داشت.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو

نوسانات قیمتی در بازار خودرو برای روز‌ها نزولی بوده‌است؛ توقف رشد قیمت دلار و حتی نزولی شدن روند قیمت آن از یک سو و از سوی دیگر آرامش سیاسی در فضای کشور منجر به رکود در بازار خودرو و ریزش قیمت‌ها شده‌است؛ با این وجود طبق گفته فیروز نادری کارشناس بازار خودرو، خودروسازان با اقدامی که برای بالا بردن قیمت کارخانه خودرو‌ها انجام داده‌اند، جلوی ریزش قیمت برخی از خودرو‌ها را کشیدند.

به گزارش خبر آنلاین، برای اطلاع از میزان کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو در ۲۴ ساعت گذشته، گزارش زیر را بخوانید.

فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو، در گفتگو با خبرنگاران و در خصوص روندی که بازار خودرو در پیش گرفته‌است؛ گفت: «کاهش قیمت خودرو خیلی جزئی است. بازار خودرو در حال حاضر در رکود به سر می‌برد. تنش‌ها به حداقل رسیده‌است و قیمت دلار نیز ثابت شده‌است و از طرفی روند نزولی نیز گرفته‌است. در این بین، اما خودروسازان از جمله ایران‌خودرو سایپا و قیمت کارخانه برخی از خودرو‌ها را بالا برده‌اند، به عنوان مثال این کارخانه قیمت کارخانه پژو پارس معمولی را از ۳۰۸ میلیون تومان به ۴۵۰ میلیون تومان افزایش داده‌است که به معنای ۵۰ درصد افزایش قیمت است.»

او در ادامه گفت: «این اقدام به التهابات بازار خودرو دامن می‌زند و شوک قیمتی در انتظار بازار خودرو است؛ اگر خودروساز این اقدام را صورت نمی‌داد، کاهش قیمت خودرو ادامه‌دار بود، اما با این کار جلوی افت قیمت خودرو را گرفت.»

دیگر خبرها

  • پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • ادعا و هشداری تازه؛ التهابات در بازار ارز بیشتر خواهد شد؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • واکنش سریع بانک مرکزی به یک خبر دلاری/ گوشت ۲۸۵ هزارتومانی در راه است/ کاهش قیمت طلا و سکه و خودرو در بازار
  • تداوم کاهش نرخ ارز و طلا با اقدامات بانک مرکزی
  • کاهش ۱۶.۲ واحد درصدی تورم تولیدکننده در سال ۱۴۰۲