Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > آفریقا - باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: هشتاد درصد از دختران نیجریه‌ای که از طریق مهاجرت و از راه دریا به ایتالیا وارد می‌شوند قربانی بهره‌برداری جنسی می‌شوند. دختران مهاجر نیجریه‌ای در ایتالیا به عنوان برده جنسی فروخته می‌شوند.

به نقل از رویترز، فلاویو دی گیاسومو Flavio Di Giacomo سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت در این زمینه در اظهاراتی در رم، پایتخت ایتالیا گفت بر اساس اظهارات کارشناسان ضد قاچاق ما، هشتاد درصد از دختران نیجریه‌ای که از طریق مهاجرت و از راه دریا به ایتالیا وارد می شوند قربانیان بهره برداری جنسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای مثال برخی از این دختران آنقدر جوان هستند که حتی نمی دانند موضوع بهره برداری جنسی چیست بنابراین زمانی که ما به آنها می گوییم که خطر بهره برداری جنسی شما را تهدید میکند آنها واقعا معنای حرف های ما را درک نمی کنند.

این مقام سازمان بین المللی مهاجرت در ادامه گفت ما شاهد افزایش روز افزون مهاجرت اقلیت ها از نیجریه هستیم که در بین آنها دختران زیادی دیده می شوند. سن این دختران بین پانزده تا نوزده سال است. بیشتر این دختران به طور ویژه از استان ادو Edo و شهر بنین Benin در نیجریه به اینجا می آیند. آنها پیش از آنکه موطن خود را ترک کنند اصلا نمی دانند که چرا دارند این کار را انجام می دهند. برخی از آنها در هنگام مهاجرت و در لیبی از این موضوع آگاه می شوند که قرار است مورد بهره برداری جنسی قرار گیرند. برخی از آنها زمانی که به اینجا یعنی ایتالیا می رسند تصور می کنند که قرار است برای یک آرایشگر مشغول به کار شوند. آنها برای پرداخت هزینه مسافرت خود پولی ندارند بنابراین باید به شکلی این هزینه را پرداخت کنند.

بلسینگ اوکدیون (Blessing Okoedion) یکی از زنان نیجریه ای که به ایتالیا مهاجرت کرده است و از قربانیان بهره برداری جنسی بوده است در این رابطه گفت فردی که مرا به ایتالیا آورد به من گفت که من به او بدهکارم و باید مبلغ شصت و پنج هزار یورو به وی پرداخت کنم. من به او گفتم من برای کار کردن به اینجا آمده‌ام چگونه می توانم به شما مبلغ شصت و پنج هزار یورو پرداخت کنم؟ او هیچ نگران این موضوع نبود، آنگاه فهمیدم که من در دام قاچاقچیان گرفتار شده‌ام.

در نیجریه زنان مهاجر به عنوان برده‌ جنسی بین 200 تا 500 دلار خرید و فروش می‌شوند. نماینده‌ "سازمان بین‌المللی مهاجرت" در لیبی در ژنو اعلام کرد کشورهای نیجریه و لیبی به بازار "مهاجرفروشی" تبدیل شده‌اند. او با اشاره به این واقعیت که باندهای قاچاق انسان در این کشورها بسیار فعال هستند، تاکید کرد انسان‌های بی‌پناه در این کشورها زندانی و شکنجه می‌شوند و ماه‌ها بدون دریافت دستمزد به کارهای سخت واداشته می‌شوند. زنان مهاجر مجبورند به خودفروشی تن دهند یا به عنوان برده‌ جنسی به "صاحبان متمول" خود خدمت کنند.

بر اساس گزارش یکی از پزشکان سازمان یادشده که از اردوگاه‌ها و بیمارستان‌های نیجریه و لیبی دیدن کرده، آثار شکنجه و گرسنگی در چهره‌ و اندام مهاجران آفریقایی به وضوح دیده می‌شود.او از مردی گامبیایی یاد کرد که تنها 35 کیلو وزن داشت و در حال مرگ به بیمارستان منتقل شده بود. برخی از شکنجه‌شدگان که به "گروگان" گرفته شده بودند، می‌گفتند که "برده‌داران" آنان را مجبور می‌کردند با خانواده‌های خود تماس بگیرند و مبلغ هنگفتی برای آزادی‌شان طلب کنند. مهاجران در حال گفت‌وگوی تلفنی شکنجه می‌شدند تا بستگانشان صدای فریاد و ناله‌ی آنان را بشنوند.

"سازمان بین‌المللی مهاجرت"، نهادی است که گزارش‌ها، دیده‌ها و شنیده‌های شاهدان عینی را ضبط و از راه رادیو و شبکه‌های اجتماعی در کشورهای گوناگونی پخش می‌کند که شهروندان آنها به خاطر فشارها و نابسامانی‌های اقتصادی و اجتماعی به مهاجرت روی می‌آورند.

2323

کلید واژه‌ها : نیجریه - دختران - مافیا -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • دستگیری باند قاچاقچیان احشام در دهلران
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد