Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه‌های رادیویی در راستای بازخوانی دلاوری‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دوران دفاع مقدس و بیان جلوه‌های مختلف این رویداد معاصر ایران، برنامه‌های متنوعی را به مدت ده هزار و ششصد دقیقه روی آنتن می‌برند. ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، رادیو رسانه آشنا در دوران جنگ تحمیلی برای عموم هموطنان، نقش بی‌مثال و راهبردی در ایام ماندگار دفاع و جهاد از خود بر جای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نحوی که جدیدترین اخبار و رویدادهای آن زمان از طریق امواج رادیو میان خطوط مقدم جبهه، شهرها و روستای کشور به سمع ملت شهیدپرور و رزمندگان شجاع اسلام می‌رسید.

بر این اساس شبکه‌های مختلف رادیویی در چهار راهبرد اصلی با تولید و پخش برنامه‌های مختلف به استقبال این ایام می‌روند. راهبردهایی از قبیل بیان رشادت‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان اسلام در لحظات سرنوشت‌ساز دوران دفاع مقدس با رهنمودهای ماندگار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، بیان توانمندی‌های دفاعی و قدرت بازدارندگی متداول و راهبردی نیروهای مسلح کشور، معرفی آخرین آثار هنری و فرهنگی مکتوب، موسیقیایی و سینمایی در حوزه دفاع مقدس و بررسی زندگی جانبازان و خانوده‌های معظم شهدا در کنار بررسی نقش نهادهای مرتبط مانند بنیاد شهید در برنامه‌های شبکه‌های رادیویی جاری خواهد بود.

همچنین برنامه‌های تولید شده در این ایام  شامل مستند،گفتگو، نمایش‌های فاخر رادیویی،گزارش، ویژه برنامه‌های مختلف در قالب معرفی چهره‌های شاخص، بیان خاطرات دوران دفاع مقدس، مسابقه، بررسی فیلم‌ها و موسیقی‌های جنگ تحمیلی، آثار مکتوب مرتبط با آن دوران و موارد گوناگون دیگر است که در مجموع چهارصد و سی و شش عنوان برنامه را به مدت ده هزار و ششصد دقیقه روی آنتن می‌روند.

شرح برنامه‌های رادیویی هفته‌ دفاع‌مقدس به قرار زیر است:

رادیو اقتصادو چهار عنوان برنامه

رادیو اقتصاد با تولید چهار عنوان برنامه به استقبال هفته دفاع مقدس می‌رود. بر این اساس برنامه‌های «روز از نو»، «نودوهشتی‌ها»، «ما می‌توانیم» و «رهیافت» از این شبکه پخش می‌شوند.

«رهیافت» با محوریت معرفی صلابت و سلحشوری نیروهای مسلح و صنعت دفاعی، روزهای شنبه تا پنج شنبه ساعت 20 به روی آنتن می‌رود. «ما می‌توانیم» نیز در رابطه با آزادگان جنگ تحمیلی و تلاش  آنها بعد از دوران دفاع مقدس برای سازندگی کشور، از ساعت 20 روزهای جمعه مخاطبان را همراه می‌سازد.

«نود و هشتی ها» با موضوع درس‌های دفاع مقدس در جنگ اقتصادی امروز و  «روز از نو»  با محوریت عوامل موثر بر شکوفایی ظرفیت‌های داخلی- چگونگی غلبه بر محدودیت‌ها نیز از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

رادیو ایران و 16 عنوان برنامه

رادیو ایران با 16 عنوان برنامه  به استقبال هفته دفاع مقدس می‌رود. بر این اساس برنامه‌های این شبکه «پلاک هشت »،«شکوه اقتدار» ،«مسابقه فرمانده» ،«راه شب »، «خیابان ایران»، «کافه هنر»، «حوض نقره»،«سلام ایران»، «خانه و خانواده»، «نود درجه»، «راه امام کلام امام»، «ایرانشهر»، «ایران را بشنویم»، «جهان سیاست»، «بحث روز » و «مهر وطن» را تدارک دیده شده است.

«شکوه اقتدار» برنامه است که در روز 31 شهریور به رژه نیروهای مسلح می‌پردازد و از ساعت 8:30 به روی آنتن می‌رود. «پلاک هشت » روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 13:30 به بیان بررسی پیشرفت‌های صنعت دفاعی کشور می‌پردازد.

«مسابقه فرمانده » ویژه هفته دفاع مقدس و در قالب مسابقه، «راه شب»  با موضوعات متنوع و مرتبط با دستاوردهای دفاعی، «کافه هنر» با بیان دستاوردهای فرهنگی دفاع مقدس و «حوض نقره» که به بررسی فیلم‌های سینمایی دفاع مقدس از آنتن رادیو ایران پخش می‌شوند.

رادیو پیام با موسیقی به استقبال دفاع‌مقدس می‌رود

شبکه رادیویی پیام نیز  ضمن پخش  موسیقی‌های مرتبط در بخش‌های مختلف به تبیین ارزش و اهمیت دفاع مقدس  در حفظ تمامیت ارضی کشور و پاسداری از ارزش‌های اسلامی- گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، جانبازان و اسرا و مفقودین- دستاوردهای معنوی دفاع مقدس مثل فداکاری و ایثار می‌پردازد .

رادیو تهران و 9 عنوان برنامه

رادیو تهران با نه عنوان برنامه مخاطبان را در هفته دفاع مقدس همراهی می‌کند. به نحوی که  «اکران در پایتخت»، «بدون مرز»، «بر بلندای شهر»، «میزبان»، «خط مقدم»، «گفتاورد»، «تهران من»، «ذره بین»، «پارک شهر» از جمله برنامه‌های این شبکه به شمار می‌رود.

برنامه «پارک شهر» با موضوع بررسی هفته دفاع مقدس هر روز ساعت 6:30  و «تهران من»  نیز هر روز از ساعت 17 و با موضوع پخش مستندهای مرتبط با دفاع مقدس مخاطبان رادیو تهران را همراه می‌سازند.

«گفتاورد» که به  زندگی فردی، فعالیت‌های اجتماعی، حضور نظامی و دفاعی شهیدان زین الدین، کاظمی، کشوری، خرازی و  تهرانی مقدم در هشت سال جنگ تحمیلی اشاره دارد. «تهران من» نیزمستند گزارشی  است که در آن  با رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی گفتگو می‌شود. «ذره بین» نیز دیگر برنامه این شبکه است که به خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران به رزمندگان دفاع مقدس اشاره دارد.

«خط مقدم» نیز دیگر ویژه برنامه هفته دفاع مقدس رادیو تهران است که از این شبکه پخش می‌شود.

رادیو جوان و 12 عنوان برنامه

رادیو جوان با تولید و پخش 12 عنوان برنامه مخاطبان را همراهی می‌کند. از این رو برنامه‌های «شکوه حماسه»، «قرار»، «جوان ایرانی سلام»، «گردونه»، «نت عاشقی»، «سی و دو»، «کیلومتر88»، »با من ورق بزن»، «کاوشگر»، «نمایش»، «خانه ام همینجاست» و «مینای مهتاب» تولیدات این شبکه برای این ایام هستند.

«شکوه حماسه» مستند روایی است  که پیرامون عملکرد فنی و مهندسی در دوران هشت سال دفاع مقدس می‌پردازد و  روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت 11:40 به روی آنتن رادیو جوان می‌رود. «خانه‌ام همینجاست» به بررسی ابعاد مختلف دفاع مقدس اشاره می‌کند و از ساعت 16 روزهای پنج‌شنبه از رادیو جوان پخش می‌شود.

«با من ورق بزن» به  معرفی و بررسی آثار مکتوب در حوزه دفاع مقدس و «کاوشگر» که نگاهی به رویدادها و پرونده پرافتخار سال‌های دفاع مقدس- تحلیل دستاوردهای علمی و مهندسی جنگ دارند. «کیلومتر88 » به بررسی و تشریح عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس و گفتگو با سرداران و فرماندهان دفاع مقدس و «مینای مهتاب» به مروری بر آثار موسیقیایی دوران دفاع مقدس می‌پردازند.

رادیو فرهنگ و هشت عنوان برنامه

رادیو فرهنگ با تولید هشت عنوان برنامه به استقبال هفته دفاع مقدس می‌رود. «صبح به وقت فرهنگ»، «کافه نیمروز»، «کوبه»، «با ستاره‌ها»، «رادیو کتاب»، «شنیدنی‌های تاریخ»، «شنیدنی‌های تاریخ انقلاب» و «چاپ اول» از جمله این برنامه‌هاست.

«شنیدنی‌های تاریخ» هر روز از ساعت 21 به روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود و به بررسی وقایع تاریخی دوران دفاع مقدس می‌پردازد. «با ستاره‌ها» روزهای شنبه تا سه شنبه ساعت 15:45 و با موضوع زندگی‌نامه شهدا مخاطبان را همراه می‌کند.

«کافه نیمروز» با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت در دفاع مقدس و اهمیت آن در قالب گفتگو با مسئولین و دست اندرکاران دفاع مقدس و «کوبه» که به بیان اخبار هفته دفاع مقدس می‌پردازد. « «چاپ اول» به معرفی تازه‌های نشر در حوزه دفاع مقدس  اشاره دارد و «رادیو کتاب» با موضوع دفاع مقدس از منظر شاعران و نویسندگان در هفته دفاع مقدس مخاطبان را همراه می‌کند.

رادیو صبا و هشت عنوان برنامه

رادیو صبا با تولید هشت عنوان برنامه به استقبال این ایام می‌رود. بر این اساس «هشت خوان»، «یک تکه آسمان»، «یاد خوبان»، «با ستاره‌ها»، «مستند فرماندهان»، «فواصل پخش»، «صباهنگ » و «همپای صبا» روی آنتن می‌رود.

«پرده عاشقی» هر روز ساعت 18:30 در قالب نمایش به شرح حال فرماندهان دوران دفاع مقدس اشاره می‌کند و برنامه «یاد خوبان»  به بیان خاطرات رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس می‌پردازد وساعت 11:30 روی آنتن می‌رود.

«هشت خوان» که به  گفتگو با خانواده‌های رزمندگان دفاع مقدس، «یک تکه آسمان» با محوریت دفاع مقدس و «صباهنگ» که به موسیقی‌های دفاع‌مقدس می‌پردازند.

رادیو قرآن و پنج عنوان برنامه

رادیو قرآن با تولید پنج عنوان برنامه به بررسی و تبیین  این ایام می‌پردازد. «مهر تابان» که جنگ صبحگاهی مرتبط با این ایام است به همراه «نمایش قرآنی » و «حضور مقدس» با  موضوعات مرتبط با هفته دفاع مقدس را از رادیو قرآن پخش می‌شوند.

«نیمه پنهان ماه» در ایام هفته دفاع مقدس هر روز ساعت 15:35 و با موضوع معرفی شهدا، خانواده‌های شهدا و جانبازان و «حکایت همچنان باقی است» نیز هر روز ساعتن 10:20 و با محوریت قرآن و  دفاع مقدس مخاطبان را همراه می‌کنند.

رادیو سلامت و 11 عنوان برنامه

رادیو سلامت با تولید و پخش 11 عنوان برنامه به استقبال این ایام می‌رود. برنامه‌های «به زندگی سلام کن»، «پشت پلک صبح»، «خونه زندگی»، «به رنگ زندگی»، «زنان جامعه من»، «سیبک و قصه‌های مادربزرگ»، «یاد یاران»، «سپید جامگان آسمانی»، «دوباره مرور کن»، «لیلای ایران»، «تپش مهر از این شبکه روی آنتن می‌رود.

«یاد یاران» برنامه‌ای است که در آن  به آشنایی با سبک زندگی کادر پزشکی در سال‌های دفاع مقدس می‌پردازد و هر روز بعد از اذان ظهر به روی آنتن می‌رود. «لیلای ایران» به  معرفی زنان حماسه ساز در دوران دفاع مقدس پرداخته و هر روز از ساعت 9:45 پخش می‌شود.

«به رنگ زندگی» به موضوع  گرامیداشت هفته دفاع مقدس اشاره می‌کند و «سپید جامگان آسمانی» دیگر برنامه‌ای است که به زندگی کادر درمانی و شهیدان  این حوزه در سال‌های دفاع مقدس پرداخته و  «تپش مهر» نیز به آشنایی با فعالیت‌های بسیجی جامعه پزشکی اشاره دارد.

رادیو گفتگو و 14 عنوان برنامه

رادیو گفتگو با تولید و پخش چهارده برنامه به تبیین هفته دفاع مقدس می‌پردازد. برنامه‌های «بدون خط خوردگی»، «رویداد»، «صبح و گفتگو»، «گفتگوی اجتماعی»، «گفتگوی سیاسی»، «پرده آخر»، «گفتگوی اقتصادی»، «سینما معیار»، «نقطه عطف»، «آیینه‌داران بصیرت»، «مشق شیدایی»، «ارغنون»، «در ساحت خورشید» و «سمت اندیشه» از این شبکه پخش می‌شود.

«گفتگوی سیاسی» با موضوع بررسی ریشه‌های توانمندی‌های کنونی و اقتدار نظام در هشت سال دفاع مقدس که روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 17:30 و برنامه «گفتگوی اجتماعی» که به بیان نقش زنان در دفاع مقدس اشاره می نماید دوشنبه دوم مهرماه ساعت 13:30 از این شبکه پخش می‌شوند.

«سینما معمار» برنامه‌ای است که در آن به بررسی سینمای دفاع مقدس و «نقطه عطف» به گفتگو با برخی فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و بیان خاطرات آنها اشاره می‌کنند.

«آیینه‌داران بصیرت» که به تبیین نقش بسیج در مدیریت جنگ و نقش تفکر بسیج در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و «مشق شیدایی» نیز به گفتگو با رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس و بیان خاطرات اشاره می‌کنند.

رادیو معارف و 13 عنوان برنامه

رادیو معارف با تولید 13 عنوان برنامه میهمان خانه‌های  هموطنان در هفته دفاع مقدس است .بر این اساس برنامه های «روایت حماسه»، «شاهد»، «داستان هفته»، «باغ تماشا»، «خاکریز»، «بخش‌های خبری»، «کلام امام»، «پیام ولایت»، «به رنگ خدا»، «مهربان باشیم»، «گفتگوی 21»، «آسمان هشتم» و «روایت عشق» از جمله برنامه‌های این شبکه است.

«روایت حماسه» به  ارزش‌های معنوی دفاع مقدس و نقش آن در روحیه مقاومت  اشاره کرده و هر روز ساعت 20:30 پخش می‌شود.  «خاکریز »  نیز  31 شهریور به بررسی نقش حماسه حسینی در ترویج روحیه ایثار و مقاومت رزمندگان اسلام اشاره کرده از ساعت 10:15 روی آنتن این شبکه می‌روند.

«شاهد» به مصاحبه با خانواده شهداء دفاع مقدس ، «داستان هفته» به  بیان داستان‌های دفاع مقدس، «باغ تماشا»  نیز با نمایش‌هایی براساس واقعیت های دفاع مقدس، مخاطبان را همراه می‌سازند.

رادیو نمایش و هفت نمایش

رادیو نمایش، نمایش‌های «اگر برادرم نیامد»، «نشانی قلب من است»، «فقط غلام حسین باش»، «یاقوت‎های سرخ»، «گیومه»، «پناهگاه» و «شش گوشه» را روی آنتن می‌برند.

نمایش «پناهگاه» عنوان اثری است که هر روز از ساعت 13:30 پخش می‌شود.در این نمایش خانواده‌ای از بیم بمباران دشمن از تهران خارج و با ماجراهایی روبرو می‌شوند.

«یاقوت‎های سرخ» نیز نمایشی است که هر روز ساعت 11:15 روی آنتن این شبکه می‌رود. در این نمایش به  وقایع کمتر بازگو شده‌ای که نشان از مقاومت و روحیه شهادت طلبی مردم ایران در مقابل ارتش بعث دارد اشاره می‌کند.

نمایش «اگر برادرم نیامد» اثری است که در آن صادق و نعیمه خواهر و برادری هستند که در روزهای نخست جنگ تحمیلی خانواده خود را از دست داده‏اند و دست تقدیر قصد جدایی آنان را دارد اما صادق کوتاه نمی‏آید و  داستان ادامه پیدا می‌کند.

نمایش «نشانی قلب من است» داستانی است که در آن طی سانحه‌ای غلامرضا جانباز دفاع مقدس دچار مرگ مغزی می‌شود و قلب او به امیر که مدتها در لیست پیوند قلب است اهداء می‌شود. قلب شروع به گفتگو با امیر می‌کند و با او از قولی حرف میزند که به مادرش داده است و آن پیدا کردن نشانی از برادر غلامرضا می‌باشد. امیر به دیدار مادر رفته و او عکسی 11نفره از پسرش و همرزمانش را به امیر می‌دهد .

«فقط غلام حسین باش» داستان حسین رفیعی است که در روستای حصار همدان به دنیا آمده و او را از بچگی غلام حسین صدا می‌زنند.

رادیو ورزش و 6 عنوان برنامه

رادیو ورزش با پخش  شش عنوان برنامه هفته دفاع مقدس را گرامی می‌دارد. بر این اساس «با گزارشگران»، «مجله ورزش جانبازان و معلولان»، «صبح و ورزش»، «نمایش»، «اسوه‌های جاوید» و «پلاکشان مدالشان» برنامه‌های رادیو ورزش در این ایام است.

«مجله ورزش جانبازان و معلولان»  با محوریت مصاحبه با ورزشکاران جانباز و  معرفی ورزش‌های مخصوص جانبازان که در چهارشنبه و از ساعت 15 و «پلاکشان مدالشان» نیز هر روز بعد از اذان ظهر با موضوع معرفی شهدای ورزشکار از رادیو ورزش پخش می‌شود.

«اسوه‌های جدید» با موضوع معرفی ایثارگران و ارائه الگوی رفتاری برای نسل جوان در حوزه ورزش، «صبح و ورزش» گفتگو با مسئولان و اهالی جامعه ورزشی که حضور فعالی در دفاع مقدس دارند و «با گزارشگران» به پوشش مراسم و رویدادهای ورزشی که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود مخاطبان را همراه می‌سازند.

انتهای پیام/

R1515/P1356/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هفته دفاع مقدس حماسه و پایداری رسانه ملی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هفته دفاع مقدس حماسه و پایداری رسانه ملی هفته دفاع مقدس حماسه و پایداری رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه «پژواک» با تقدیر از پدر رادیو/ بخش «وعده صادق» اضافه شود

به گزارش خبرنگار مهر، افتتاحیه جشنواره مستند رادیویی «پژواک» با حضور هنرمندان و مدیران رادیو و علی بخشی زاده معاون صدا امروز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حمیدرضا افتخاری دبیر سومین دوره از این جشنواره در سخنانی بیان کرد: در ابتدا می خواهم از یک شهید بزرگ یاد کنم که این روزها افتخار ما است و آنچه که باعث سربلندی ما در اجرای عملیات تنبیهی یعنی عملیات «وعده صادق» شد نتیجه زحمات او بود؛ شهید حسن تهرانی مقدم.

وی اضافه کرد: به عنوان کسی که ۲۵ سال زندگی حرفه ای خود را در رادیو گذرانده است می توان گفت امروز روز خاصی برای من و برای همه کسانی است که تجربه زیسته رادیو دارند و می دانند رادیو چه حال و هوایی دارد. این روز را به همه تبریک می گویم و می خواهم یادآور شوم که ما صدای لحظه ها هستیم.

افتخاری تصریح کرد: رادیو این توان را دارد که در لحظه صدای خود را به گوش هموطنان برساند و رسانه ای گرم خطاب شود.

دبیر جشنواره «پژواک» با اشاره به اینکه نمی خواهد گزارشی از این جشنواره داشته باشد، بیان کرد: درخواستی دارم که بخشی را برای مستندهایی که در حوزه عملیات تنبیهی «وعده صادق» ساخته شده به جشنواره اضافه کنیم و یک جایزه به جوایز دوره بعد جشنواره افزوده شود.

در ادامه برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره معرفی شدند.

فهرست برندگان بخش مستندنگاری

جوایز برندگان این بخش را شاهید مظفری مدیر مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی و امیر پارسی بازیگر اهدا کردند.

برگزیده: حسن حیدرزاده، نام برنامه: کوچک، بزرگ، بزرگتر، شبکه: رادیو معارف

منتخب: جمیله توکلی شاندیز، نام برنامه: زخمه های عاشقی، شبکه: مرکز خراسان رضوی

دیپلم افتخار: سمیرا شرافتی نژاد، نام برنامه: طنین کوهساران، شبکه: مرکز خراسان شمالی

دیپلم افتخار: مریم هدیه لو، نام برنامه: باورهای اصیل یک کودک کش، شبکه: رادیو ایران

دیپلم افتخار: طلیعه السادات کمالی، نام برنامه: بازنمایی خانوار در شبکه های اجتماعی، رادیو: ایرانصدا

دیپلم افتخار: هاجر کوشکی، نام برنامه: تکیه گاه، شبکه: مرکز فارس

فهرست برندگان مستندهای مستمر

در حوزه دفاع مقدس؛

برگزیده: مجتبی محمدی، نام برنامه: خط مقدم، شبکه: رادیو معارف

با موضوع حجاب و عفاف؛

برگزیده: مهدی میرزایی، نام برنامه: مثل مریم، شبکه: رادیو معارف

با موضوع قهرمان ایرانی؛

برگزیده: فرانک سعیدی آریا، نام برنامه: فرزند ایران، شبکه: رادیو معارف

با موضوع محیط زیست؛

دیپلم افتخار: سیما پاتیمار، نام برنامه: آوای زمین، شبکه: رادیو ایران

با موضوع هنر و ادبیات ایرانی - اسلامی؛

برگزیده: انسیه شمس اللهی، نام برنامه: موسیقی کبیر، شبکه: رادیو صبا

موضوع آزاد؛

برگزیده: مهدی حجت پناه، نام برنامه: سرزمین امام باره ها، شبکه: رادیو معارف

دیپلم افتخار: محسن شاهمرادی، نام برنامه: آسیا در جام، شبکه: رادیو ورزش

فهرست برندگان گویندگی مرد و زن

گویندگی مرد؛

برگزیده: مهبد قناعت پیشه، نام برنامه: شما و صبا، شبکه: رادیو صبا

برگزیده: پیمان طالبی، نام برنامه: جوان ایرانی سلام، شبکه: رادیو جوان

گویندگی زن؛

برگزیده: آرزو جعفرپور، نام برنامه: جوونی مجاز، شبکه: رادیو جوان

گزارشگری؛

برگزیده: گیتی محمدی، نام برنامه: سلام صبح به خیر، شبکه: رادیو ایران

دیپلم افتخار: زهرا متقیان، نام برنامه: روزی نو گروه ۱، شبکه: رادیو اقتصاد

بازیگری؛

برگزیده: مهدی مجنونی، نام برنامه: تهران من، شبکه: رادیو تهران

نویسندگی؛

برگزیده: محمدرضا حاج حیدری، نام برنامه: سرزمین من، شبکه: رادیو فرهنگ

دیپلم افتخار: فاطمه شهبازی، نام برنامه: زیست رو، شبکه: رادیو سلامت

فهرست برندگان صدابرداری:

برگزیده: مجید آینه، نام برنامه: یک دو صدا، شبکه: رادیو قرآن

دیپلم افتخار: محمد خاتونی، نام برنامه: بوستان تلاوت، شبکه: رادیو قرآن

در این مراسم از محمد قربانی که به پدر رادیو معروف است تقدیر شد.

فهرست بخش برنامه های مستمر صبحگاهی

برگزیده: امیرحسین ثقفی، نام برنامه: شهر آفتاب، شبکه: رادیو تهران

دیپلم افتخار: امیر اکبری، نام برنامه: صبح صبا، شبکه: رادیو صبا

دیپلم افتخار: مجتبی حسنی، نام برنامه: جوان ایرانی سلام، شبکه: رادیو جوان

برنامه های مستمر ترکیبی؛

برگزیده: مینا نیکانیک، نام برنامه: تهران من، شبکه: رادیو تهران

برنامه های مستمر مسابقه؛

برگزیده: منصوره توحیدلو، نام برنامه: چوبخط، شبکه: رادیو جوان

برنامه های مستمر تولید محتوای مردمی؛

برگزیده: الهه سلحشور، نام برنامه: شما و صبا، شبکه: رادیو صبا

کد خبر 6086773 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • افتتاحیه «پژواک» با تقدیر از پدر رادیو/ بخش «وعده صادق» اضافه شود
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران
  • ویژه‌برنامه‌های رادیو برای ۸۴ سالگی
  • صدای اردیبهشت رادیو در ۸۴ سالگی