Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در هشتاد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران که امروز(سه‌شنبه) برگزار شد، با اشاره به ابهاماتی که در مورد لایحه نرخ سرویس مدارس به وجود آمده است، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئولیت ارزش‌یابی، مدیریت و کنترل قراردادها بر عهده کارگروهی است که با حضور نماینده وزارت آموزش و پرورش، نماینده وزیر کشور و نماینده اولیا و مربیان و شهرداری تهران شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه شهرداری دبیر کارگروه‌ها است،افزود: در این کارگروه شهرداری نسبت به نرخ خرید خدمات مربوط به دانش آموزان مدارس تصمیم گیری می‌کند.

اعطا در خصوص مبلغی که در این بین به رانندگان پرداخت می‌شود، گفت: 75 درصد نرخ سرویس مدارس به رانندگان پرداخت خواهد شد.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به تصمیم گیری‌های کارگروه ماده 18 تصریح کرد: آن‌ها در خصوص مبالغی که والدین باید بابت سرویس مدارس پرداخت کنند، تصمیم می‌گیرند.

وی افزود: کارگروه ماده 18 وظیفه دارد تا جداول مربوط به نرخ سرویس مدارس را مشخص کند و والدین هم همان مبالغ را پرداخت کنند.

اعطا با اشاره به لایحه تعیین نرخ کرایه خدمات سرویس مدارس استثنایی گفت: این لایحه یکی از بحث برانگیزترین مباحث بود که کمیسیون حمل و نقل هم پیشنهاد تخفیف 50 درصدی داده بود، اما آنچه که امروز به تصویب رسید تخفیف 100 درصدی و استفاده رایگان از سرویس بود.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در حوزه درآمد وضعیت خوبی ندارد، گفت:‌ در کنار 30 میلیارد تومان کمکی که به آموزش و پرورش می‌کند، 8.5 میلیارد تومان هم برای سرویس مدارس کودکان استثنایی اختصاص یافته که امیدواریم بتوانیم در اصلاحیه بودجه کسری این مبلغ را جبران کنیم.

وی با بیان اینکه سرویس رایگان فقط برای کودکان استثنایی نیست، افزود: افراد کم توان جسمی هم مجاز هستند که از این سرویس‌ها استفاده کنند که کودکان استثنایی شامل 7 گروه می‌شوند و کودکان کم توان جسمی و حرکتی هم در این گروه محاسبه شده‌اند.

اعطا با تأکید بر ضرورت برخورداری خودروهای سرویس مدارس از معاینه فنی گفت: رانندگان آن‌ها هم باید ظاهری آراسته داشته باشند.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه در سرویس مدارس دخترانه سعی شده تا از رانندگان زن استفاده شود،گفت: چون ممکن است تعداد رانندگان زن کم باشد، الزامی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه امروز یک نامگذاری هم صورت گرفت، تصریح کرد: چون میدان قیصر امین پور در اصلاحات هندسی شهرداری منطقه 2 حذف شده بود، در جلسه امروز تصویب کردیم که بلوار شهرداری به نام قیصر امین‌پور نامگذاری شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم(ص)/جانمایی بیش از ۲۰۰ المان شهری در قم

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم گفت: از شاخص‌ترین پروژه‌های نورپردازی شهری در سال گذشته که در کل کشور بی نظیر محسوب می‌شود، انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم (ص) به طول ۷۵۰۰ متر بود که با بیش از ۲۰ هزار متر اقلام نورپردازی و جدیدترین روش‌ها انجام شد.

پیام جوادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم، اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ المان شهری در قم جانمایی شد.

وی با اشاره به نصب المان خورشید نما در ورودی‌های شهر، افزود: این المان به صورت هوشمند و بر اساس تقویم عمل می‌کنند و اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام می‌دهد.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: نورپردازی میادین اصلی شهر همچون نورپردازی خیابان صفائیه، خیابان امام خمینی (ره) و خیابان انقلاب، نورپردازی دامنه کوه خضر و کوه دوبرادران از پروژه‌های شاخص نورپردازی در سال ۱۴۰۲ است.

جوادیان با تاکید بر اینکه بسیاری از المان‌های شهری که مردم همواره آن را مطالبه می‌کردند طی سال ۱۴۰۲ تحقق پیدا کرد، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ المان در مکان‌های مختلف جانمایی شده است.

وی تاکید کرد: بیش از ۶۰ المان با مضامین ماه رمضان و بیش از ۶۰ المان با مضامین عید نوروز تحت یک جشنواره با عنوان «شهرنگار» با حضور ۷۰۰ هنرمند از سراسر کشور با اولویت هنرمندان بومی قم طراحی و در کمیته داوران انتخاب شد.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم گفت: از شاخص‌ترین پروژه‌های نورپردازی شهری در سال گذشته که در کل کشور بی نظیر محسوب می‌شود، انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم (ص) به طول ۷۵۰۰ متر بود که با بیش از ۲۰ هزار متر اقلام نورپردازی و جدیدترین روش‌ها انجام گرفت.

جوادیان مقابله با مظاهر نازیبایی در شهر را یکی دیگر از کارکردهای سازمان سیما و منظر شهرداری دانست و تاکید کرد: بعضی از تابلوها صنوف و دیگر المان‌هایی که در شهر وجود داشت، شرایط مناسبی نداشت که در قالب پروژه حذف زوائد بصری اقدام به جمع‌آوری این المان‌ها یا تابلوها شد.

کد خبر 745527

دیگر خبرها

  • افزودن خط جدید به مسیرهای اتوبوس در کرمان
  • «موزه دین و زندگی» در بلوار پیامبر اعظم (ص) ایجاد می‌شود
  • انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم(ص)/جانمایی بیش از ۲۰۰ المان شهری در قم
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • بازدید مشترک و پایش مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرستان چایپاره
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی