Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ «کاتولیک‌های دیروز، مسلمانان امروز: مقایسه جوامع موازی مذهبی» موضوعی است که بیست و هفتم سپتامبر سال جاری(پنجم مهرماه) در پنجاه‌ودومین کنگره انجمن تاريخ‌دانان آلمان در مونستر به بحث گذاشته می‌شود.

به گزارش سایت دانشگاه مونستر، هر دو گروه – پیروان کاتولیک‌ در زمان گذشته و مسلمانان امروز- احساس مشترکی نسبت به جامعه آلمان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور «توماس گروس‌بولتینگ» و «دانیل گرشتر» از مرکز دین و مدرنیته دانشگاه مونستر در یک بیانیه مطبوعاتی درباره هدف برگزاری این نشست اعلام کردند:« چندین دهه است که مسلمانان از منزوی شدن در جامعه آلمان انتقاد می‌کنند، در قرن نوزدهم نیز، کاتولیک‌ها در میان پیروان بی‌شمار پروتستان کم تعداد بودند و حتی پژوهش‌های تاریخی می‌تواند اثبات کند که پیروان کاتولیک در قرن نوزدهم احساس می‌کردند که در جامعه پروتستان منزوی شده‌اند. مهم است که تاریخ را با جزئیاتش مورد بررسی قرار دهیم و از نتایج تحقیقات تاریخی در زندگی خود استفاده کنیم. به همین منظور، مسئولان انجمن تاریخ‌دانان آلمان به همراه اعضای گروه دین و سیاست در دانشگاه مونستر قصد دارند بیست‌وهفتم سپتامبر سال جاری و در خلال پنجاه‌ودومین کنگره انجمن تاریخ‌دانان آلمان درباره این موضوع به بحث بپردازند».

به گفته توماس گروس‌بولتینگ، مورخ دوره معاصر، دهه‌هاست جامعه آلمان از اصطلاح «جامعه موازی» برای توصیف افراد خارجی استفاده می‌کند، این اصطلاح را درباره مهاجران به کار می‌برد و حقانیت جامعه آلمان را با آن می‌سنجد. انتقاداتی که در حال حاضر جامعه آلمان به مسلمانان دارند، مشابه مشکلاتی است که پیش از این پیروان کاتولیک هم تجربه کرده‌اند. با این حال تفاوت‌هایی نیز وجود دارد. به گفته دانیل گرشتر، پیروان کاتولیک ۳۰ درصد از جمعیت آلمان را داشتند و در مقابل جمعیت مسلمانان که تنها ۵ درصد از کل جمعیت آلمان هستند، اقلیت بیشتری بودند. علاوه بر این مسلمانان، تاریخ مهاجرتشان را با خود حمل می‌کنند و از زبان مادری به جای زبان آلمانی استفاده می‌کنند.

شرکت‌کنندگان در نشست 27 سپتامبر و در خلال بحث درباره موضوع «کاتولیک‌های دیروز، مسلمانان امروز: مقایسه جوامع موازی مذهبی»، درباره نقش مذهب در همبستگی اجتماعی نیز به گفت‌وگو می‌پردازند.

 پنجاه‌ودومین کنگره انجمن تاريخ‌دانان آلمان بیست و پنجم تا بیست و هشتم سپتامبر سال جاری در مونستر برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا آلمان کنگره مسلمانان کاتولیک قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کنگره شهدا در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی محمد اکبری ظهر چهارشنبه در آئین افتتاحیه ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دومین کنگره شهدا چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری بیان داشت: حضرت آقا فرمودند: فاصله زمانی برگزاری کنگره‌ها را کم کنید و قرار است در فاصله زمانی ۳ تا ۵ سال کنگره‌ها برگزار شود.

فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری افزود: در سال ۹۴ کنگره شهدای عشایر در استان برگزار شد و به همین دلیل زمینه برای برگزاری دومین کنگره فراهم است.

وی با اشاره به هدف از جلسه آئین افتتاحیه ستاد برگزاری دومین کنگره یادآور شد: تلاش بر آن است که روند کاری برای استقبال از کنگره سال ۱۴۰۴ را برنامه ریزی کنیم و تمامی اهداف سمت و سوی کنگره استانی پیش خواهد رفت‌.

سردار اکبری تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های متعدد استان و شهدا شاخص این استان در سال ۱۴۰۳، شهید ظفر خالدی شهید شاخص کشوری به عنوان کوچک‌ترین شهید دوران مقدس است.

وی ادامه داد: شهید الیاس ارجمند به عنوان شهید شاخص عشایری کشوری معرفی شد و باید درباره این شهدا برنامه‌های متعددی اجرا شود که در راستای کنگره شهدا چهارمحال و بختیاری است.

فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری افزود: بیش از ۱۵۰۰ شهید گرانقدر از فرماندهان، سرداران و اقشار مختلف در این استان داریم.

وی با اشاره به جمعیت استان گفت: جمعیت استان در دوران دفاع مقدس نزدیک به ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار بود که بیش از ۱۰ تا ۱۲ درصد از جمعیت این استان به صورت مستقیم به عنوان رزمنده در دوران دفاع مقدس حضور داشتند.

سردار اکبری اذعان داشت: رشادت‌های مردم و تیپ قمر بنی هاشم (ع) در دوران دفاع مقدس کارنامه درخشانی است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد کنگره‌ها از دو سال قبل به سمت رویکرد هنری انتقال داده شده تصریح کرد: در دومین کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری بیشترین ظرفیت استفاده از ظرفیت ماندگار هنری باشد.

فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اذعان بر اینکه از همه ظرفیت‌ها برای برگزاری این کنگره باید استفاده شود گفت: اصل کنگره بر پایه هنر است و باید بتوانیم بیشترین استفاده را از ظرفیت هنری استان داشته باشیم.

کد خبر 6087893

دیگر خبرها

  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه
  • همه اقشار در برپایی کنگره شهدای کاشان مشارکت کنند
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • ثبت بارش ۱۰۴ میلی متری باران در شیرآباد
  • باید بتوانیم هنرمندانه آرمان شهدا را در جامعه ترویج دهیم
  • دومین کنگره شهدا در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود
  • ثبت بیشترین باران در شیرآباد
  • برگزاری سالانه ۱۰ کنگره شهدا در کشور
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا