Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@19:19:13 GMT

دوروی سکه جان توشاک

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۲۷۸۶

دوروی سکه جان توشاک

جان توشاک پرآوازه در حالی ایران را برای همیشه ترک کرد که حضورش در تراکتورسازی شخصیت خاصی به این تیم داده بود.

به گزارش "ورزش‌سه"، جدایی جان توشاک از تراکتورسازی اتفاقی است که هنوز بسیاری از هواداران این تیم نتوانسته اند آن را هضم کنند و دلیلش را برای خود جا بیندازند. از این رو سرمربی سابق رئال مادرید در حالی از ایران رفت که تیمش کم کم شرایط خوبی پیدا می کرد اما حالا به گفته زنوزی مالک تراکتورسازی به دلیل شرایط نامساعد برنامه ریزی در لیگ و نبود برخی امکانات تصمیم به جدایی گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه زنوزی اصرار دارد که توشاک از سمتش استعفا کرده اما خیلی ها چنین نظریه ای را قبول ندارند و بر این باورند او با دستور مدیران باشگاه ایران را ترک کرده است. هرچه هست توشاک دیگر سرمربی تراکتورسازی نیست و او را دیگر در لیگ برتر ایران نخواهیم دید.


جدایی توشاک از تراکتورسازی دو وجه مشخص دارد؛ از یک طرف همین که یک مربی بزرگ و پرآوازه به فوتبال ایران راه پیدا کرد، اتفاق خوبی است. توشاک که در فوتبال جهان نامی بزرگ و آشنا است و دوران طلایی را در رئال مادرید و تیم های دیگر سپری کرد، اگرچه سال های آخر دوران مربیگری اش را سپری می کند با حضور در ایران توانست شخصیت خوبی به این تیم بدهد و همه روی تراکتور به عنوان یک مدعی اصلی قهرمانی حساب باز کنند.


حضور توشاک در تراکتورسازی تاثیر زیادی نیز در رغبت پیدا کردن بازیکنان بزرگ برای عقد قرارداد با این تیم داشت. نفراتی مثل اشکان دژاگه، مسعود شجاعی و احسان حاج صفی وقتی دیدند مربی بزرگی مثل توشاک به ایران آمده، میل بیشتری برای حضور در تراکتورسازی پیدا کردند. از این رو خارجی های بزرگ و مطرحی که به تراکتورسازی آمدند و پیراهن این تیم را برتن کردند، نفراتی بودند که شناخت خوبی از توشاک داشتند و بی تردید حضور این مربی ولزی تاثیر زیادی روی آمدن شان به ایران داشت.


بازیکنانی مثل استوکس، اروین و سوگیتا که در کشورهای خود بازیکنان بزرگی هستند و با نظر مستقیم توشاک جذب شدند و در مسابقات نیز اعتماد این مربی به آنها کاملا مشخص بود. پس نمی توان کاراکتر و شخصیت توشاک را در شکل گیری تیمی با این قدرت نادیده گرفت و از آن به سادگی عبور کرد.


از سوی دیگر اما توشاک یک ضعف بزرگی داشت. در مدت حضور این مربی در ایران خیلی از افرادی که از نزدیک با او در ارتباط بودند به این نتیجه رسیدند او تفکراتی سنتی دارد که شاید در فوتبال روز دنیا کارساز نباشد. توشاک هرقدر مربی باکارنامه ای باشد اما تمام افتخارات دوران مربیگری اش به حداقل 15 سال قبل برمی گردد، یعنی درست زمانی که فوتبال تا این حد علمی نشده بود و به قول معروف صنعتی پولساز نبود.


توشاک در آن مقطع یک مربی بزرگ و مطرح در جهان بود اما او در سال های گذشته هرگز نتوانست در تیم های بزرگ کار کند و در تراکتورسازی نیز وقتی سیستم سه دفاعه را برای بازی های ابتدایی فصل انتخاب کرد، می شد این را فهمید که او از نظر دانش فنی به سبک قدیمی کار می کند.


تفکرات سنتی توشاک که بسیار مورد بحث است، چندین بار بازیکنان این تیم را هم آزار داد و ترکیب های عجیب و غریب او در برخی مسابقات گواه خوبی برای این ادعا است. از طرف دیگر او متد خاصی را برای هدایت تراکتورسازی داشت و با همان متد جلو می رفت که همین امر موجب دلخوری برخی نزدیکان و مسئولان تراکتورسازی شده بود.


از این رو شاید با ادامه فعالیت توشاک در تراکتورسازی مشکلات جدیدی در امر فنی پیش می‌امد؛ مشکلاتی شاید بزرگ تر از درگیری لفظی با اشکان دژاگه بعد از تعویضش در بازی با صنعت نفت آبادان.


هرچه که بود توشاک از ایران رفته و حال مسئولان تراکتورسازی باید هرچه سریع تر تکلیف کادرفنی خود را روشن کنند تا زمان از دست نرود و تیم خوبی که از ابتدای فصل شکل گرفته روزهای سختی را تجربه نکند.

 

جان توشاک (سرمربی) تراکتورسازی تبریز

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: جان توشاک سرمربی تراکتورسازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان

عصر ایران؛ علی ایمانی مربی فوتسال آسیا- جام ملتهای آسیا تایلند ۲۰۲۴ با قهرمانی تیم ملی ایران به پایان رسید. نکته حائز اهمیت پیشرفت تیمهای آسیایی بود. دیگر از آن بردهای پرگل خبری نبود. نزدیک شدن تیمهایی که سالیان قبل با آوراژ گل بالا به ما می باختند و امسال با تلاش و زحمت ‌و فاصله کم بردیم. این زنگ خطریست برای سالهای آینده  پادشاه فوتسال آسیا.

اما در این حین اگر به تیمهای موفق امسال جام نگاهی بیندازیم و سبک گلرها را بررسی و کارشناسی کنیم ، می بینیم مربیان طراز اول جهانی که هم اکنون در آسیا مشغول به فعالیت هستند از گلرهاشون بهره گیری بهتری می برند و تاکتیکهاشون بر اساس استفاده از دروازه بانهای با کیفیت می باشند.این نکته نشان می دهد که باید سرمربیان و مربیان دروازه بانی در لیگ نسبت به آموزش ، بالا بردن مهارت بازی با پا ، اعتماد و تمرین در خصوص ایجاد فضای لازم به این مقوله بپردازند.به طور مثال خوزه ونانسیو لوپز اکثر تاکتیک های تیمی ازبکستان را در این جام بر اساس دادن شعاع حرکتی و شروع مجددها و بازیسازی عباس المرادف قرارداده، تا در بزنگاهها از این برتری عددی و یا اضافه بتواند به موفقیت دست پیدا کند.

شاید ازبکستان پاور پلی را به صورت کامل با المرادف انجام نداد، اما با بهره گیری از پاس های کنار ، یک و دو و پاسهای عمقی و شوت توانست با هدف تیم رقیب را به زمین خود ببرد و فشار لازم را از تیمش بردارد و اجرای تاکتیکهای دیگر را با تمرکز بهتری انجام دهد.

دیگر زمان آن رسیده که مربیان وطنی در لیگ مثل اسپانیا و برزیل و پرتغال و ... نسبت به اعتماد و استفاده از گلرهایی با عملکرد خوب بازی با پا و یا Flying goalkeepers روی بیاورند.عملکرد و استفاده لوپز در این جام از گلر ، یک کلاس درس آموزشی بود.

مطمئنا در این مدت کم کیفیت المرادف به اندازه تفکرات سرمربی تیم نبوده و با کار کردن و مرور و افزایش مهارت و آگاهی از این وظیفه ، تیم ازبکستان میتواند مثل قزاقستان متکی به دروازه بان تیمش باشد و از یک تیم متوسط به یک تیم مدعی تبدیل شود.البته کیفیت المرادف با لئو هیگوییتا قابل مقایسه نیست اما با تمرین و آموزش و افزایش قدرت تکنیکی و مهارت بازی با پا و سپردن وظیفه و اعتماد بنفس، هر تیمی می تواند یک هیگوییتا برای خودش در طی زمان بسازد و سبک فوتسالش زبانزد و در جهان مطرح شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افشای بیماری سرمربی معروف خارجی در ایران
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • پیام سرمربی تیم ملی به حمید مطهری (عکس)
  • خوشحال‌ترین مربی ایران در حافظیه! (عکس)
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان