Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، طوفان فلورنس از روز جمعه مناطق ساحلی دو ایالت کارولینای شمالی و جنوبی را درنوردیده و از آن زمان مناطق طوفان زده با مشکلاتی از قبیل سیل، تخریب منازل مسکونی، مسدود شدن راه‌ ها، قطع برق و دیگر مشکلات مواجه شده‌ اند.

این طوفان روز دوشنبه به شهر «ریچموند» مرکز ایالت ویرجینیای آمریکا رسید، یک ساختمان را تخریب کرد و یک قربانی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی تاکنون مرگ 32 نفر را در اثر این طوفان تایید کرده اند. 24 نفر از قربانیان از ایالت کارولینای شمالی بوده اند.

یک نوزاد سه ماهه و یک کودک یک ساله هم در میان قربانیان بوده اند.

 

 

«روی کوپر» فرماندار کارولینای شمالی هشدار داده است که خطر مرگ ناشی از توفان فلورنس درحال افزایش است. او در گزارشی به رسانه ها گفت مردم باید از جاده ها فاصله بگیرند چون خطر سیل بیشتر شده است.

این طوفان که با سرعت کم حرکت می کند هم اکنون به سوی غرب می رود اما انتظار می رود به طرف اوهایو در شمال تغییر جهت دهد.

 

 

مرکز ملی طوفان های استوایی آمریکا گفت که وزش بادهایی با سرعت 55 کیلومتر در ساعت که گاها با تندبادهایی شدیدتر همراه است، ادامه دارد. روی کوپر در تازه ترین گزارش خود در مورد وضعیت کارولینای شمالی گفت که طوفان در هیچ زمانی خطرناک تر از حالا نبود. رودخانه ها هنوز در حال بالا آمدن هستند. در بسیاری از نقاط تقریبا 60 سانتی متر باران باریده است.

فرماندار این ایالت همچنین هشدار داد که با رسیدن طوفان به نواحی کوهستانی تر خطر رانش زمین وجود دارد. تاکنون بیش از 900 نفر از نواحی سیل زده در این ایالت نجات یافته اند. مقام ها در شهر «فایتویل» کارولینای شمالی به ساکنان اطراف دو رودی که از این شهر می گذرد دستور داده اند آنجا را ترک کنند. آنها هشدار می دهند خطر ماندن در اطراف این رودها بسیار زیاد است.

فلورنس در روزهای اخیر برق حدود 800 هزار خانه یا کسب و کار را قطع کرده و بسیاری از آنها هنوز برق ندارند. 15 هزار نفر در کارولینای شمالی در سرپناه های موقتی به سر می برند.

تصاویر منتشر شده نشان می دهد مردم در برخی مناطق سیل زده برای تامین مایحتاج خود زیر باران سیل آسا صف کشیده اند.

 

 

خسارات ناشی از بارش شدید باران، رانش زمین و فروریختن پل که در پی وقوع طوفان گرمسیری فلورنس روی داده، به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

موسسه مالی و اعتباری مودی اعلام کرد: انتظار می رود که آسیب های ناشی از طوفان فلورنس به املاک و مستغلات دستکم 17 تا 22 میلیارد دلار باشد، اما این برآورد می تواند محافظه کارانه باشد، زیرا کارولینای شمالی و جنوبی همچنان با بارش ها و سیلاب های بی سابقه مواجه است.

 

 

«مارک زندی» اقتصاددان ارشد در موسسه مودی گفت: «ما در روز جمعه خسارات را حدود 10 میلیارد دلار تا 15 میلیارد دلار برآورد کرده بودیم. اما سیلاب ها گسترده تر از پیش بینی ما بود و طوفان به آرامی در حال درنوردیدن بسیاری از رودخانه ها است.» وی گفت که این میزان خسارات می تواند بر اساس سیلاب های بیشتر افزایش یابد، زیرا انتظار می رود که برخی رودخانه ها تا چند هفته دیگر درگیر این طوفان شوند.

مودی گفت که فلورنس در میان 10 مورد از خسارت بارترین طوفان ها قرار دارد.

فلورنس در مسیرش خانه ها، کسب و کارها و خودروهای بسیاری را تخریب کرده است. فلورنس به سرعت به یک طوفان گرمسیری تبدیل شد، اما بارندگی 24 اینچی آن رکوردی برای یک طوفان محسوب می شود که بیش از طوفان «فلوید» در سال 1999 است.

طبق تحلیل مودی، «این برآوردها بر اساس اطلاعات موجود است، و احتمال زیادی وجود دارد که هزینه های فلورنس بر اساس اطلاعات جدید یا سیلاب های داخلی به مراتب بیشتر شود.»

به گفته زندی، خسارت پیش بینی شده این طوفان 0.2 درصد از تولید ناخالص داخلی آمریکا برآورد می شود.

هزینه های طوفان ها با توجه به شدت و مناطق تحت تاثیر، متفاوت است و هزینه ها به دلیل افزایش ساخت و ساز در مناطق ساحلی و افزایش سطح دریا افزایش یافته است.

 

 

زندی گفت که اگر طوفان به بندر «چارلستون» در کارولینای جنوبی یا «نورفولک» در ویرجینیا نزدیک تر شده بود، آسیب ها بیشتر می شد.

زندی گفت که این سه ماهه اقتصاد آمریکا دوره بدی را سپری کرده زیرا آتش سوزی ها هم خسارت فاجعه باری به بار آورده است.

کاخ سفید روز جمعه گفت که دونالد ترامپ طی چند روز  آینده به نواحی آسیب دیده از طوفان سفر خواهد کرد ولی او تنها به چند مورد هشدار و اعلام وضعیت اضطراری تا به این لحظه بسنده کرده است.

سرویس ملی هواشناسی هشدار داد که سیل های ناگهانی، هشدارها در مورد رانش زمین و سیلاب های طولانی مدت و قابل توجهی برای چند روز آینده ادامه خواهد یافت. 

 

منابع: رویترز، آسوشیتدپرس، سی ان بی سی

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت برق آمریکایی مرگ نوزاد سیل آمریکا زمین کسب و کار دلار ساخت و ساز آتش سوزی دونالد ترامپ هواشناسی دلار هواشناسی جماران آمریکا طوفان در آمریکا طوفان فلورنس فلورنس رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است

کیم اون چول، معاون وزیر امور خارجه کره شمالی گفت که تحریم‌های آمریکا علیه کشورش به حلقه‌ای بر گردن خود واشنگتن تبدیل شده است.

براساس گزارش المیادین، خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از معاون وزیر این کشور گفت: برای آمریکا که علاقه زیادی به تسلط و انقیاد بر دیگر کشور‌ها دارد، تحریم‌ها ابزار دیپلماتیک ترجیحی است، اما در شبه جزیره کره، تحریم‌ها به حلقه‌ای بر دور گردن خود آمریکا تبدیل شده است.

او با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا به تقویت کره شمالی کمک کرد، افزود که توسعه سلاح‌های هسته‌ای در این کشور در پاسخ به تهدیدات هسته‌ای آمریکا آغاز شد.

کیم اون تایید کرد که در صورت اعمال تحریم‌های بیشتر پیونگ یانگ به تولید تسلیحات هسته‌ای ادامه خواهد داد.

پیش از این، کیم یو جونگ، عضو کمیته مرکزی حزب کارگران کره شمالی و خواهر کیم جونگ اون، رهبر این کشور گفت که کشورش به ساختن یک نیروی نظامی عظیم برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه‌ای خود ادامه خواهد داد.

پیونگ یانگ در معرض یک سری تحریم‌هایی است که در سال ۲۰۰۶ توسط سازمان ملل اعمال شد و چندین بار تشدید شد.

با این وجود کره شمالی به توسعه برنامه‌های نظامی خود ادامه داد. در سال ۲۰۲۲، این کشور اعلام کرد که وضعیت این کشور به عنوان یک قدرت هسته‌ای به دلیل تهدیدات و تحریکات مداوم آمریکا علیه آن، «غیرقابل بازگشت» است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • به روزرسانی مهمی از شرایط بازگشت هیولای WWE منتشر شد
  • غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا
  • تنبیهِ متجاوز؛ از طوفان شن تا وعده صادق
  • مسدودیت میلیاردها یورو دارایی روسیه در سوئیس
  • بورل: کل خسارت مادی به غزه بیش از ۹۰ میلیارد دلار است