Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@23:35:32 GMT

اولتیماتوم پلیس به مالخران

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۴۶۲۷

اولتیماتوم پلیس به مالخران

رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: در راستای مقابله و پیشگیری از موبایل قاپی، پلیس با اجرای طرح‌های عملیاتی با حساسیت بالایی به پی جویی این جرم و برخورد با مالخران مبادرت می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش روند قیمت گوشی های همراه شاهد افزایش سرقت های خرد در این حوزه( موبایل قاپی) هستیم؟ اظهار داشت: برای ارتکاب سرقت گوشی (موبایل قاپی) وجود سه عامل؛ سارق بالقوه و با انگیزه، بزه دیده و محیط مساعد، برای وقوع جرم موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عبارت دیگر افزایش استفاده از تلفن همراه با سهل انگاری و عدم توجه به توصیه ها، سارقان را به ارتکاب موبایل قاپی خصوصاً از گروه های در معرض سرقت (زنان، کودکان، افراد کهنسال و...) ترغیب می کند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا اضافه کرد: در بررسی انگیزه های ارتکاب سرقت گوشی تلفن همراه توسط سارقان، مشخص می شود که اکثریت قریب به اتفاق این دست از سارقان به انگیزه کسب مال و در نتیجه در اکثر موارد تبدیل مال به نقدینگی اقدام به سرقت می کنند.

سردار مقیمی با بیان اینکه یکی از راه های بسیار موثر در پیشگیری و مقابله با موبایل قاپی ایجاد اختلال و یا بر هم زدن چرخه خرید و فروش گوشی های مسروقه می باشد، گفت: در واقع سارقان قبل از سرقت از امکان فروش گوشی تلفن همراه اطمینان حاصل می کنند.

سردار مقیمی،افزود: در راستای مقابله و پیشگیری از موبایل قاپی، پلیس با اجرای طرح های عملیاتی با حساسیت بالایی به پی جویی این جرم و برخورد با مالخران مبادرت می کند.

وی توصیه کرد: شهروندان می توانند با رعایت جوانب ایمنی، از جمع شدن عوامل موثر در موبایل قاپی جلوگیری کرده و با انصراف سارقان از ارتکاب سرقت، خود را در مقابل آسیب های مادی و جانی ناشی از سرقت گوشی تلفن همراه حفظ کنند.

این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: بعضی از افراد به علت عدم رعایت اصول و قواعد سبک زندگی، مستعد قربانی شدن هستند و به نوعی بیشتر در معرض بزه دیدگی موبایل قاپی قرار دارند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا به احراز مالکیت گوشی های همراه و سیم کارت ها از سوی شرکت مخابرات تاکید کرد و افزود: دقت نظر و کنترل روی فروش سیم کارت و همچنین گوشی های همراه نه تنها باعث کم شدن سرقت گوشی می شود بلکه کلاهبرداری هایی که از طریق سیم کارت های مسروقه انجام می شود، نیز کاهش پیدا می کند.

وی  اشاره کرد: کشف و بازگرداندن گوشی های سرقتی نسبت به سایر سرقت ها فرایند طولانی تری دارد اما پلیس با دقت نظر  پرونده های مربوط به این حوزه را تا کشف و استرداد اموال به مال باخته  دنبال می کند و در این راستا یا مالخران نیز به جد برخورد می شود.

سردار مقیمی با بیان اینکه افزایش هزینه های ارتکاب جرم برای مجرمان در کاهش وقوع جرایم موثر است، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند با رعایت توصیه های پلیسی و جاذبه زدایی، از وقوع موبایل قاپی جلوگیری کرده و با ناامن سازیِ محیطی برای سارقان، بازدارندگی لازم را ایجاد نمایند.

وی در پایان به خانواده ها توصیه کرد: با توجه به اینکه در آستانه بازگشایی مدارس هستیم والدین حتما از در اختیار قرار دادن گوشی های همراه گران قیمت به دانش آموزان خودداری کنند تا زمینه سرقت برای سارقان فراهم نشود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی تحولات عراق برجام اخبار حوادث پلیس آگاهی سارقان سرقت گوشی موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر پلیس درباره مجهز شدن خودروهای داخلی به یک امکان مهم

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس آگاهی پایتخت گفت: جلسات مستمری در خصوص ایمنی و امنیت خودروها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آنها خواسته‌ایم که خودروها به ردیاب مجهز شوند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی روز چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه در گفت وگو با خبرنگاران با موضوع ارتقای ایمنی خودروها افزود: در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که شخص استاندار تهران هم حضور دارند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودروها را برطرف کنند البته در این راستا تولید برخی خودروها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است.

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی پایتخت افزود: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی درخودروها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودروها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد.

سردار ولی‌پور گودرزی این را هم گفت که همکارانم طی چند روز گذشته در تلاش شبانه روزی و با هماهنگی مرجع قضایی افرادی که در سرقت خودروها و محتویات آن نقش داشتند، شناسایی و ۵۷ متهم دستگیر شده‌اند.

وی ادامه داد: از این سارقان و مالخران تعداد ۲۰ دستگاه خودروی مسروقه، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت و ۲ هزار قطعه لوازم خودرو دزدی، کشف و ضبط شد.

سردار ولی‌پور گودرزی یادآور شد: این طرح‌های پلیس به صورت مستمر و هفتگی با موضوعات مختلف در حال انجام است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901689

دیگر خبرها

  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • درخواست پلیس از خودروسازها برای مجهز شدن خودرو‌های داخلی به ردیاب
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • خبر پلیس درباره مجهز شدن خودرو‌های داخلی به ردیاب
  • خبر پلیس درباره مجهز شدن خودروهای داخلی به یک امکان مهم
  • دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای خودرو توسط پلیس تهران بزرگ
  • سرقت خودرو در پوشش مسافر
  • انهدام ۳ باند سرقت احشام در لرستان