Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس افسردیر افزود: ارائه تسهیلات قرض الحسنه و پاداش از سوی بهزیستی، تخفیف ویژه دندانپزشکی از سوی شبکه بهداشت ودرمان، ارائه تسهیلات کم بهره از سوی جهاد کشاورزی و شرکت سوادآموزان برگزیده در اردوی مشهد مقدس از سوی دهیاران از دیگر مشوقهای امر سوادآموزی در چرام است.

وی بیان داشت: براساس سرشماری سال  ۹۵شهرستان چرام با۹۲و۶دهم درصد میزان باسوادی رتبه سوم استان به لحاظ سواد در گروه سنی ۱۰تا۴۹سال استان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افسر دیر با بیان اینکه یکهزار و ۶۱۲بی سواد در این شهرستان وجود دارد، گفت: از این تعداد یکهزار و۲۳۵ نفر زن و بقیه مرد هستند.

وی یادآور شد: سال جاری برای نخستین بار مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در شهرستان چرام راه اندازی و علاوه برآموزش سواد، مهارتهای زندگی، مهارتهای اجتماعی و حقوق شهروندی نیز به سوادآموزان ارائه می شود.

کد خبر 4406964

منبع: مهر

کلیدواژه: دهدشت سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد ماه محرم کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر مشهد شهرکرد گرگان مراسم عزاداری شیراز مجلس شورای اسلامی بیرجند سانحه تصادف یاسوج خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا زرافشان ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای کاهش نرخ بی سوادی، رویداد روستای باسواد اجرا و ۱۰ هزار و ۹۶ نفر در ۸۱۸ کلاس درس تحت پوشش طرح‌های نهضت سوادآموزی قرار گرفتند.

وی بیان داشت: با تشکیل شورای سواد یار روستا این طرح نقش مهمی در کیفیت بخشی به سوادآموزی دارد و اجرای طرح شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا نیز از دیگر طرح‌های مهم برای افزایش نرخ باسوادی در برخی نقاط است.

زرافشان تصریح کرد: دولت در کنار سوادآموزی برنامه‌های دیگری برای افزایش سواد اجتماعی جامعه هدف در دست اجرا دارد که طرح خواندن با خانواده، حلقه‌های کتابخوانی و آموزش عملی نماز از جمله این برنامه‌های تکمیلی دولت برای سوادآموزان است و مسابقات علمی و کار با رایانه نیز برای برای شرکت کنندگان در دوره تحکیم اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: نرخ باسوادی جمعیت استان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله، بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ به ۹۲ درصد رسید و مطابق با برآورد سال ۱۴۰۰ به بالای ۹۵ درصد رسیده است.

زرافشان افزود: نرخ باسوادی در استان با هشت دهم درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۹۸.۸ درصد رسیده است.

کد خبر 6098197

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن