Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@07:41:43 GMT

توانمند سازی ۱۴۰هزار واحد کوچک اقتصادی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۴۹۷۱

توانمند سازی ۱۴۰هزار واحد کوچک اقتصادی

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سردارنعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور درباره اقدامات بسیج سازندگی کشور در آبادانی کشور اظها کرد:سازمان بسیج سازندگی از سال ۷۹ با تدبیر رهبری ایجاد شد. فلسفه اصلی ایجاد این سازمان، محرومیت زدایی از مناطق مختلف کشور بود.

وی ادامه داد: این سازمان پروژه های کوچک، زودبازده و عام المنفعه که با هزینه های کم و غیرپیمانکاری است را پیش میبرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش دیگر فعالیت این سازمان کمک خیرین برای ساخت مدرسه، مسجد و.. است که توسط نیروهای جوان صورت می گیرد.

غلامی بسیج سازندگی را ستاد جمعیت خود جوش مردم دانست و بیان کرد: در این سازمان بیش از ۱۰هزار گروه جهادی مشغول به فعالیت هستند و مسئولیت ما سازماندهی این اقدامات مردمی است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور درباره نقش مردم در شناسایی مناطق محروم گفت: شناسایی مناطق محروم توسط خود مردم است و مطلقا از بالا به ما دستور داده نمی شود.

وی موازی کاری دولت با این سازمان را منفی اعلام کرد و تاکید کرد: این ساختار با تدبیر رهبری آغاز شده و ایشان در این رابطه فرمودند: تامین منابع با دولت و شناسایی نیروها و اعزام آنان با سازمان بسیج سازندگی است.

بسیج سازندگی، کمک کننده و امتداد مردمی دستگاه های دولتی است.

غلامی با اشاره به ساخت ۵هزار خانه برای مددجویان گفت: یکی از ملاحظات ما این است که در پروژه های کوچ فعالیت کرده و مانعی برای بخش خصوصی نباشیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: جوانان با مشاهده مناطق محروم و شرایط سخت افراد ساکن آنجا دغدغه مند شده و موجب تسریع فعالیتشان می شود.

وی در پاسخ به چگونگی تربیت نیروهای متخصص گفت: مرکز مطالعات و هدایات حرکات جهادی مسئولیت تولید محتوا را برای گروه های جهادی دارد.در این مرکز به گروه های جهادی آموزش های لازم را می دهیم.

غلامی تصریح کرد: از سال ۹۲، ۱۴۰ هزار واحد کوچک اقتصاد مقاومتی توانمند سازی شده است. پرورش آبزیان، پرورش بلدرچین ، باغداری و صنایع تبدیلی از جمله این فعالیت هاست.

رئیس سازمان بسیج سازندگی به شکل گیری ۴۳۵ قطب صنایع تبدیلی اشاره کرد و گفت: برای مثال در لنگرود بخشی از برنج خرد شده که غیر قابل فروش است به آرد تبدیل شده و به نان تبدیل می شود.هم چنین در سمیرم ۲۵هزارتن سیب تولید می شود که این میزان سیب بالای ۵۰هزار تن ضایعات دارد. در این رابطه با مردم مشورت کردیم تا از این میزان ضایعات استفاده مناسب کنیم و آنان و پیشنهاد تولید سرکه را دادند و ما پس از صحبت با نهاد های مختلف در فکر تبدیل این شهر به قطب سرکه در کشور هستیم.

وی گروه های فعال در سازمان بسیج سازندگی را به ۳ بخش تقسیم کرد و گفت: یک گروه در سطح ملی، یک گروه در سطح درون استان و در حال تشکیل گروه جهادی در هر مسجد با استفاده از ظزفیت های خیرین هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در نخستین برنامه زنده رصد شبکه اترک در سال جاری، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود.
وی افزود: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد
بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد، اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، ابراز امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رشد اقتصادی استان بر اساس شعار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکار‌های مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناور‌های راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.

احیای واحد تعطیل و توسعه تعاونی‌ها
وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحد‌های راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام طرح‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

تهیه هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان
بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب ۸ بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.
توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.
وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان