Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: استفاده از ظرفیت‌های معرفتی عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) در برنامه مبلغان اعزامی حوزه علمیه تهران قرار دارد.

حجت‌الاسلام وحید بابادایی در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اشاره به این که برنامه اعزام طلاب حوزه علمیه تهران در قالب دو طرح هجرت و مدارس امین انجام می‌شود، گفت:حوزه علمیه تهران در سال‌های گذشته اعزام‌های کوتاه‌مدت داشت، امّا امسال این اعزام‌های مناسبتی و کوتاه‌مدت را نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جای این اعزام‌ها، در یک برنامه مستمر نزدیک به 500 مبلغ آموزش‌دیده و متخصص در قالب دو طرح هجرت و مدارس امین کار خود را آغاز کرده‌اند. فعالیت‌های این طلبه‌ها با تکیه بر آیین‌‌نامه و برنامه‌‌های مشخص، طراحی شده است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه استان تهران اظهار کرد: در طرح هجرت، بیشتر محلات و شهرستان‌های تهران با محوریت مساجد مدنظر ما بوده است و در طرح مدارس امین هم بر مدارس آموزش و پرورش متمرکز شده‌ایم. روحانیونی که در مدارس فعالیت می‌کنند، در مساجد محلات یا روستاها نیز در چارچوب یک حرکت قرارگاهی فعال هستند و در ایامی که مدارس تعطیل است، ارتباط خود را با دانش‌آموزان حفظ می‌کنند. شیوه و جنس تبلیغات این طلبه‌ها با مبلغان طرح هجرت متفاوت است، چون مخاطبان آنها نوجوانان و دانش‌آموزان هستند.

وی بیان کرد: اگرچه طرح‌های هجرت و مدارس امین در تمام طول سال اجرا می‌شود، امّا با توجه به آموزش‌های تخصصی که طلاب دیده‌اند، در ماه محرم و به‌ویژه دهه اول این ماه شاهد نقش‌آفرینی بیشتری از سوی آنها خواهیم بود. در همین راستا استفاده از ظرفیت‌های معرفتی عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) و توجه به موضوعاتی نظیر معارف عاشورا در دستور کار طلاب اعزامی از حوزه علمیه استان تهران قرار دارد.

انتهای پیام/4072/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: ما در شهری زندگی می‌کنیم که برای شاد بودن و انضباط عمومی نیازمند اقدامات گسترده فرهنگی هستیم، هرچند اقداماتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام گرفته، اما برخی از فعالیت‌های مرتبط با نظم، مشارکت، ابمنی و حقوق شهروندی خیلی کم کار شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان از شهرداری تهران انتظار دارند تا شهری پاک، آراسته و با کیفیت برای زندگی آن‌ها ایجاد کند گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم، سوال من این است که چه میزان در حوزه فرهنگ شهروندی، ایجاد رفتار در تراز یک شهر متمدن و شهری در کلاس جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده‌ایم؟

تشکری هاشمی تصریح کرد: سازه‌های زیباسازی، فعالیت‌های با دوام فرهنگی و آن دسته از اقداماتی که شهروندان می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند بسیار کم هستند، جشن‌هایی که به مناسبت‌ها در تهران برگزار می‌شوند تمام رسالت حوزه فرهنگی نیستند؛ و باید برای کار‌های فاخر و پر دوام و در راستای رسالت و ماموریت شهرداری و برنامه‌های مصوب شورا که نیاز شهر هستند چه اقداماتی انجام شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه مردم ما شهر را دوست دارند، اظهار کرد: باید مسئولیت اجتماعی در بزنامه‌های شهرداری خیلی پر رنگ شود.

تشکری هاشمی افزود: متاسفانه در شهر ما آموزش‌های شهروندی به درستی انجام نشده است، در بحث حمل و نقل می‌بینیم که هنگام سوار و پیاده شدن به مترو بی انضباطی‌هایی وجود دارند که تمام این‌ها حاکی از نبود آموزش‌های لازم شهروندی است.

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • صادرات ۱۲ هزار تُن کالا از قم در فروردین ۱۴۰۳
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس آذربایجان غربی
  • آموزش و پرورش با سرعت در حال تغییر نسل است
  • آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است