Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از تحقق سه وعده این وزارتخانه در مورد بازگشت امتیاز سختی کار به احکام حقوقی، حل مشکل سنوات حق‌التدریس در بازنشستگی، تسویه حساب پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۹۶ خبر داد و گفت: اعلام این اخبار و کار‌هایی که در آموزش‌وپرورش انجام می‌شود صرفاً با هدف گزارش دهی به جامعه فرهنگیان کشوراست تا معلمان در جریان فعالیت‌های در حوزه‌های مختلف این وزارتخانه قرار گیرند و فرهنگیان در جریان باشند که در راستای بهبود وضع معیشت معلمان چه تلاش‌هایی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسویه حساب پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۹۶

الهیار ترکمن با اشاره به اینکه تأمین اعتبار موردنیاز برای پرداخت پاداش پایان خدمت سال ۱۳۹۶ یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های وزارت آموزش‌وپرورش بوده است و با تلاش‌های انجام‌شده و مذاکرات متعدد با سازمان مدیریت توانستیم برای پرداخت این پاداش‌ها تا پایان نیمه اول سال ۹۷ به توافق برسیم.

وی با اشاره به وعده پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا آخر تابستان و در سه قسط در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور اظهار کرد: وزارت آموزش‌وپرورش با مساعدت و همراهی سازمان مدیریت و پشتیبانی در تخصیص اعتبار و ابلاغ به خزانه‌داری کل و مساعدت خزانه‌داری کل در تهیه این مبلغ و واریز آن به‌حساب آموزش‌وپرورش توانست به وعده‌ای که به بازنشستگان فرهنگی سال ۹۶ در پرداخت این پاداش داده بود، عمل کند.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش مبلغ کل پاداش پایان خدمت فرهنگیان را ۳ هزار ۴۲۰ میلیارد تومان اعلام و مطرح کرد: دوازده استان قسط آخر پاداش را پرداخت کرده‌اند و بقیه استان‌ها هم در حال پرداخت هستند.

حل مشکل محاسبه سنوات حق‌التدریس در بازنشستگی فرهنگیان

 الهیارترکمن در مورد محاسبه سنوات بازنشستگی نیرو‌های حق‌التدریس یا کسانی که قبل از استخدام در آموزش‌وپرورش سوابق بیمه‌ای داشته‌اند، گفت: معلمانی که از ابتدا در استخدام آموزش‌وپرورش نبوده‌اند و سوابقی قبل از رسمی یا پیمانی شدن در آموزش‌وپرورش به‌صورت دیگری (مانند سربازان، حق‌التدریس‌های نیمه‌وقت و تمام‌وقت، یا در دستگاه دیگری مشغول به کار بودند و غیره) و بعد از این سوابق به استخدام آموزش‌وپرورش (به‌صورت رسمی یا پیمانی) آمده‌اند مشکلاتی در لحاظ شدن سوابق خود داشته اند و آموزش‌وپرورش سنوات این افراد را با توجه به قوانین موجود، در حکم کارگزینی لحاظ کرده است.

وی ادامه داد: زمانی که این افراد با ۳۰ سال سابقه خدمت قصد بازنشسته شدن دارند، سازمان بازنشستگی کشوری جهت لحاظ سنوات بازنشستگی، سوابق قبل از استخدام این افراد در آموزش‌وپرورش را با آخرین حکم کارگزینی محاسبه می‌کند و مبلغ بزرگی را جهت احتساب این سنوات مطالبه می‌کند؛  با توجه به اینکه سنوات ۳۰سال خدمت این افراد تمام‌شده، چاره‌ای جز پرداخت این مبلغ نخواهند داشت و بخش بزرگی از پاداش بازنشستگی خود را برای این مطالبه باید به سازمان بازنشستگی کشوری پرداخت کنند.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش افزود: به استناد ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، هر مستخدم دولت که سنوات غیررسمی داشته باشد و بعد از مدتی به مستخدم رسمی یا پیمانی دولت تبدیل شود، می‌تواند سنوات دوران غیررسمی‌اش را منتقل کرده و ملاک پرداخت کسورات بازنشستگی این سنوات، بر اساس اولین حکم رسمی کارگزینی‌اش خواهد بود.

الهیار ترکمن افزود: به‌عنوان‌مثال اگر فردی در سال ۷۰ اولین حکم رسمی‌اش را گرفته باشد و قبل از سال هفتاد، ۴ سال سنوات غیررسمی داشته باشد و این چهار سال در حکم کارگزینی آموزش‌وپرورش لحاظ شده باشد، در سال ۹۶، ۳۰ سال سنوات خدمتش پایان می‌یابد و می‌تواند بازنشسته شود؛ اگر این فرد در طول ۲۶ سال گذشته حق بازنشستگی آن ۴ سال را پرداخت نکرده باشد، باید این مبلغ را بر اساس اولین حکم رسمی کارگزینی که در سال ۷۰ برایش صادرشده، پرداخت کند.

وی اظهارکرد: اخیراً سازمان بازنشستگی این قانون را اعمال نکرده و تفسیر دیگری از قانون انجام داد و محاسبه سنوات بازنشستگی را بر اساس آخرین حکم کارگزینی (برای امسال سال ۹۶) محاسبه می‌کند که مبلغ موردمحاسبه بسیار بالا می‌شود و بخشی بزرگی از پاداش بازنشستگی برای تصفیه‌حساب به صندوق بازنشستگی باید پرداخت شود.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی گفت: این موضوع موجب نگرانی وزارت آموزش و پروش ازجمله وزیر بوده است و باعث شد  تا وی در این مورد چند نوبت در هیئت دولت صحبت کند و با وزیر رفاه چند نوبت گفت‌وگو داشته باشد، همچنین جلسات مختلفی با سازمان بازنشستگی کشوری درباره این موضوع برگزار شد. نهایتاً خروجی این جلسات و پیگیری‌ها منجر شد تا استعلامی از سازمان امور استخدامی شود که در پاسخ به این استعلام گفته شد، به استناد ماده ۸۵ و ۱۰۵ قانون خدمات کشوری، کسانی که خدمت تمام‌وقت یا نیمه‌وقت داشته باشند، باید به استناد اولین حکم رسمی آن‌ها محاسبات کسورات بازنشستگی انجام گیرد.

وی گفت: هرچند سازمان امور استخدامی واداری این استعلام را ارائه داد، اما سازمان بازنشستگی کشوری از انجام آن خودداری می‌کرد و همچنان فرهنگیانی که سابقه حق‌التدریس داشتند با مشکل احتساب سنوات حق‌التدریس خود مواجه بودند.

الهیار در ادامه افزود: با مذاکراتی که تا شهریورماه سال جاری انجام شد، این سازمان بر اساس استنادات قانونی مجاب به محاسبه سنوات بازنشستگی بر اساس ماده ۸۵ و ۱۰۵ قانون خدمات کشوری شد و این مشکل برای همکاران ما که در آستانه بازنشستگی هستند و مشکل پرداخت مبالغ زیادی که بعضاً ممکن بود شامل بخش عمده‌ای از پاداش پایان خدمتشان را شامل گردد، حل‌شده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی گفت: اجرای این قوانین بر عهده سازمان بازنشستگی است و افراد پس از پایان خدمتشان در دستگاه مربوطه به سازمان بازنشستگی کشور ارجاع می‌شوند تا حکم بازنشستگی آنان صادر شود و حقوق بازنشستگی‌شان جاری شود و دیگر در اختیار وزارت آموزش‌وپرورش نیست؛این موضوع را برای عدم تضعیف حقوق همکارانمان پیگیری کردیم و تا زمانی که همگی همکاران ما احکام بازنشستگی‌شان صادر شود، پیگیر هستیم و اجازه نمی‌دهیم حق‌وحقوق همکارانمان در این زمینه تضعیف شود.

بازگشت امتیاز سختی کار به احکام حقوقی فرهنگیان

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی با اشاره به موضوع سختی کار در احکام حقوقی فرهنگیان گفت: در یک برهه‌ای از زمان به علت تغییر ساختار سازمان برنامه‌وبودجه، بند مربوط به‌سختی کار ۲ بار در احکام فرهنگیان درج شد از آنجاکه این موضوع مجوز‌های لازم و قانونی را نداشت از سوی مراجع قانونی ذی‌ربط، آموزش‌وپرورش برای حذف این بند از فیش‌های حقوقی تحت‌فشار قرار گرفت و پس از طی مراحل قانونی حذف آن در این دوره اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: در پی حذف این بند که در ابتدای امسال رخ داد تلاش‌هایی با دو رویکرد، برقراری امتیاز بند مذکور و قانونی و دائمی کردن آن صورت گرفت که خوشبختانه شورای توسعه مدیریت افزایش امتیاز برای سختی کار را مصوب کرد.

الهیار از آغاز صدور احکام جدید فرهنگیان با احتساب سختی کار خبر داد و تصریح کرد: زمان برقراری بند مذکور در احکام کارگزینی از اول فروردین است لذا معوقات ۶ ماهه اول سال هم‌زمان با حقوق مهرماه پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: تعداد قابل توجهی از همکاران شاغل در پزشکی قانونی به واسطه حجم و سختی کار این سازمان به سرعت دچار فرسودگی شغلی می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا حاج منوچهری صبح امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در همایش مسئولین روابط عمومی سازمان در مجتمع شهید بهشتی قوه قضاییه، گفت: یکی از راهکار‌ها برای کاهش فرسودگی شغلی ایجاد جذابیت‌های بصری در محیط کار است که انجام بخشی از این کار به عهده روابط عمومی هاست.

وی با اشاره به جایگاه روابط عمومی در شناساندن سازمان و انتقال مطالبات مراجعین و همکاران به مسئولین افزود: روابط عمومی چشم، گوش و زبان سازمان است که وظیفه دارد اخبار و موضوعات مختلف را رصد کند و آنچه در مورد سازمان مطرح می‌شود را ببیند، بشنود و به ابهامات، سئوالات و یا شبهه‌ها پاسخ گوید.

حاج منوچهری تصریح کرد: روابط عمومی باید مطالبه گر و پرسشگر باشد و هر آنچه در ذهن همکاران ایجاد سئوال، شبهه و دغدغه کرده است را از مسئولین سازمان مطالبه و پاسخ آن را به همکاران منتقل کند.

وی با تأکید بر اینکه وجود هرگونه شبهه بدون جواب، به بدنه سازمان آسیب خواهد زد، اظهار داشت: آمادگی کامل برای پاسخگویی به سئوالات در رده مدیریتی وجود دارد بنابراین روابط عمومی به عنوان واسطه بین مراجعین، همکاران و مدیران می‌توانند با پرسش از مسئولین در رفع ابهامات و سئوالات مخاطبان نقشی اساسی ایفا کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان وظیفه دیگر روابط عمومی را شناساندن سازمان عنوان کرد و گفت: یکی از نکات مهم، شناساندن سازمان و توانمندی‌ها و قابلیت‌های آن به جامعه و دیگر نهاد‌ها است چرا که با وجود پیشرفت‌های قابل توجه، افتخارات کسب شده و گستردگی خدمات سازمان، هنوز جمع کثیری از افراد جامعه، پزشکی قانونی را صرفا با معاینه جسد می‌شناسند در حالیکه این خدمت کمتر از پنج درصد خدمات سازمان را در بر می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این وظیفه روابط عمومی است که در ارتباط با رسانه و در دیدار‌ها و بازدید‌ها نسبت به معرفی سازمان و خدمات گسترده آن اقدام و زمینه شناخت دقیق و درست سازمان را فراهم کند.

حاج منوچهری همچنین با تأکید بر سختی کار پزشکی قانونی ادامه داد: با توجه به سختی کار پزشکی قانونی، بحث ارتقای معیشت همکاران به عنوان دغدغه‌ای جدی همیشه در دستور کار سطوح مدیریتی سازمان قرار داشته است.

همایش مسئولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، پنجم و ششم اردیبهشت ماه در مجتمع شهید بهشتی قوه قضاییه در تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • تمدید تاریخ اعزام به خدمت مشمول تا پایان خدمت برادر
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود