Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@05:13:01 GMT

روزنامه چینی: با آمریکا هجومی برخورد می کنیم

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۵۵۵۵

روزنامه چینی: با آمریکا هجومی برخورد می کنیم

پکن- ایرنا- 'گلوبال تایمز' روزنامه حزب حاکم چین نوشت که در جنگ تجاری با آمریکا که هر روز شدت بیشتری پیدا می کند، به هیچ وجه دفاعی برخورد نخواهیم کرد بلکه از موضع هجومی وارد عمل می شویم.

به گزارش ایرنا گلوبال تایمز روز سه شنبه نوشت هر حرکتی که آمریکا علیه تجارت با چین انجام دهد، با اقتدار پاسخ داده خواهد شد و رفتار چین دفاعی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همزمان 'گنگ شوانگ' سخنگوی وزارت خارجه چین در مصاحبه ای در پکن گفته است که تلافی جویی هایی که اکنون در جریان است به نفع منافع دو کشور نخواهد بود.
شدت جنگ تجاری زمانی بیشتر شد که آمریکا تعرفه 25 درصدی روی 200 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین اعمال کرد.
این اتفاقات در حالی می افتد که تنها یک هفته قبل استفان منوچین وزیر خزانه داری آمریکا از هیاتی به ریاست 'لیو خه' معاون نخست وزیر چین برای گفت و گوهای تجاری دعوت کرد اما چین اعلام کرده است در صورتی که رفتار طرف مقابل خصمانه باشد از مذاکرات خارج خواهد شد.
بازارهای بورس منطقه و بخصوص چین بشدت دستخوش تحول قرار گرفته است به نظر می رسد که ارزش پول این کشور در حال تضعیف است و سرمایه گذاران داخلی نسبت به شرایط موجود هشدار داده اند.
روزنامه چینی می نویسد فشارهای تازه از سوی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا مورد تازه ای نیست زیرا این کشور قبل از هر مذاکره ای برای گرفتن امتیازات بیشتر دست به چنین کاری می زند.
روزنامه هشدار داده است که چین به غیر از محدود کردن صادرات و اعمال تعرفه روی کالاهای آمریکایی، می تواند از ارسال قطعات و مواد کمیاب به آن کشور جلوگیری کرده و چرخه تولید را در آمریکا مختل کند.
بسیاری از مواد کمیابی که برای ساخت لوازم الکترونیکی و هزاران قلم کالاهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد، از چین به دیگر کشورها از جمله آمریکا صادر می شود.
مسئولان دولت چین گفته اند پکن هرگز زمانی که کسی اسلحه روی سرش گذاشته باشد وارد مذاکره نخواهد شد و هم اکنون به نظر می رسد مساله مذاکرات میان دو کشور هم منتفی است.
امروز همچنین وزارت خارجه چین اعلام کرد که 'وانگ یی' وزیر خارجه این کشور این هفته برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک خواهد شد.
ترامپ می گوید که مازاد تجاری چین در برابر آمریکا در سال 2017 میلادی به 375 میلیارد دلار رسیده است و پکن باید این موضوع را حل و فصل کند و تا آن زمان تعرفه ها کماکان افزایش خواهد یافت.
آساق**231**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چين آمريكا جنگ تجاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • ندای آزادی
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی