Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان اردکان با بیان اینکه ورودی های امسال دانشگاه فرهنگیان جبران کننده کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش هستند گفت: ۱۳ طرح عمرانی در جهت نوسازی و بهسازی مدارس در این شهرستان صورت گرفته است. ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردکان، اول مهرماه که امسال با ایام عزاداری ماه محرم الحرام، ماه پیروزی خون بر شمشیر متقارن شده است ایام بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین منظور جهت اطلاع از تمهیدات آموزش و پرورش شهرستان اردکان به عنوان متولی مدارس، دانش آموزان و فرهنگیان برای بازگشایی مدارس به سراغ سکاندار این نهاد رفتیم.

محمد اشرفیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته از سوی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اردکان برای اول مهرماه گفت: هدف این تمهیدات افزایش بیش از پیش کمی و کیفی حوزه آموزشی و پرورشی آموزش و پرورش به ویژه برای دانش آموزان و فرهنگیان است.

وی تصریح کرد: طی سال‌های اخیر، مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردکان با همت مدیران مدارس، معلمان و همکاران حوزه اداری، مشارکت‌های مردمی و سایر نهاد‌ها توانست با اجرای مطلوب پروژه مهر موفق به کسب رتبه برتر استانی در اجرای مطلوب پروژه مهر شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین وزارتخانه کشور با جمعیت کثیر بازنشستگان روبرو بوده است اظهار کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته امسال با همکاری سازمان اداری و استخدامی، بیشترین جمعیت دانشجو معلم از طریق کنکور سراسری در سال‌های ‌اخیر وارد دانشگاه فرهنگیان شدند که کمبود‌های آتی در حوزه انسانی از جمله کلاس‌های چند پایه شهرستان اردکان را جبران خواهد کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش اردکان به تشریح آمار مدارس موجود در سطح این شهرستان اذعان کرد: در مجموع 128 مدرسه شامل 31 مدرسه روستایی (در بخش‌های مرکزی، عقدا و خرانق) و 97 مدرسه شهری در اردکان مستقر است.

اشرفیان در پایان با بیان اینکه هزار و 456 دانش آموز کلاس اولی راهی مدارس اردکان می‌شوند افزود: در حدود 18 هزار دانش آموز اردکانی در سال تحصیلی 98-97 شامل 967 دانش محصل در مناطق روستایی و 17 هزار دانش آموز محصل در مناطق شهری به تحصیل می‌پردازند.

به دلیل توجه خانواده‌ها به مباحث آموزشی و تحصیلی اغلب سرمایه‌گذاری‌های آموزش و پرورش برای جامعه 13 میلیونی دانش آموز نیز به سمت و سوی این امور رفته است ولی از دهه 80 تشکلات مختلف دانش آموزی نیز وارد حوزه پرورشی و فرهنگی در نظام آموزش و پرورش شده‌اند و توانسته‌اند تا حد زیادی به برجسته شدن فعالیت‌های پرورشی کمک کنند.

مسئول حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهدا شهرستان اردکان در گفت‌و‎‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به اینکه هفته اول مهرماه هم زمان با سالروز آغاز جنگ تحمیلی حزب بعث عراق علیه ایران اسلامی است ابراز کرد: بسیج دانش آموزی از زمان پایه گذاری تا کنون اقدامات زیادی در جهت اجرای برنامه‌های دانش آموزی با محوریت آرمان‌ها و ارزش‌های ارزشمند انقلاب شکوهمند اسلامی انجام داده است.

سرهنگ دوم پاسدار حسین پور به فعالیت‌های سالانه بسیج دانش آموزی اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسه‌های هفتگی حلقه‌های صالحین، برگزاری اردوهای زیارتی و معرفتی راهیان نور در محورهای عملیاتی دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، برگزاری اردوهای جهادی با عنوان طرح هجرت در مناطق محروم و برپایی نشست‌‌های روشنگری در مدارس مقاطع متوسطه اول و دوم از جمله برنامه‌‌های این نهاد است.

مسئول نمایندگی سازمان دانش آموزی در شهرستان اردکان نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان در رابطه با اقدامات این سازمان برای بازگشایی مدارس بیان کرد: با تشکیل گروه‌‌های پیشتازان ویژه دانش آموزان پسر و گروه‌‌های فرزانگان ویژه دانش آموزان دختر، اجرای بسیاری از صبحگاه‌‌های اول مهرماه در مدارس مقاطع مختلف تحصیلی بر عهده اعضاء این سازمان خواهد بود.

فاطمه شاکر با اشاره به فعالیت گروه‌‌های مختلف از جمله گروه یاوران نماز، گروه امر به معروف و غیره زیر نظر سازمان دانش آموزی تصریح کرد: هرساله پس از پایان فعالیت اعضای سازمان دانش آموزی اردوهای قطبی، استانی و ملی برای معرفی برترین اعضاء این نهاد برگزار می‌شود.

مسئول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش آموزان شهرستان اردکان نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از اردکان با اشاره به فعالیت این نهاد زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: پس از بازگشایی مدارس، این نهاد با عضو گیری از بین دانش آموزان علاقه‌‌مند اقدام به تشکیل هیات‌‌های مرکزی در مدارس و قرارگاه‌‌های شهرستانی، استانی و ملی می‌کند.

حمید حاجی اسمعیلی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه مدرسه انقلاب، شاخص ترین برنامه اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش آموزان است افزود: مسابقات کتابخوانی، جشنواره مداد کم رنگ (ارزیابی فعالیت‌های رسانه‌ای انجمن‌های اسلامی سراسر کشور)، برگزاری هیات هفتگی انصار المهدی از جمله سایر برنامه‌های سالانه این نهاد محسوب می‌شود.

گزارش از سید محمد حسین موسوی هفتادر

انتهای پیام/م

R41376/P1486/S6,76/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از ضرورت مدرسه‌محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال  در جریان سفر خود به منطقه موچش با حضور در نشست شورای اداری آموزش و پرورش این منطقه در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات رئیس و مجموعه همکاران این منطقه به بیان وضعیت آموزش و پرورش و ویژگی‌های این منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های بسیار مهم در راستای اعتلای آموزش و پرورش، مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی در برنامه‌های آموزش و پرورش است، اظهار داشت: تعلیم و‌ تربیت باید پویا باشد و از تمام ظرفیت‌های خارج از دستگاه برای تحقق پویایی آن استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان این ظرفیت‌ها را مایه پیشرفت و تعالی همه‌جانبه این دستگاه عنوان و بر ایفای نقش مثبت همکاران اداری آموزش و پرورش در این راستا تأکید کرد.

وی یکی از ظرفیت‌ها و مناسبت‌های مهم در جریان مردمی‌سازی را توجه ویژه به هفته گرامیداشت مقام معلم دانست و با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال 96 با فرهنگیان، تصریح کرد: برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم باید با همراهی سایر دستگاه‌ها و با برنامه‌ریزی مطلوب در این زمینه انجام شود.

ناظمی‌جلال از ضرورت مدرسه محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد و با بیان اینکه باید در تمامی مدارس استان به نحو احسن به جایگاه معلم توجه شود، افزود: اولویت آموزش و پرورش در اردیبهشت‌ماه، باشکوه برگزار کردن برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به وضعیت موچش، یک‌دست بودن مدارس این منطقه از باب نوع مدارس را فرصت ارزشمندی برای تحقق عدالت آموزشی و توجه ویژه به مدارس عادی دولتی دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی در این حوزه تاکید کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش اشتان کردستان وضعیت نیروی انسانی در این منطقه را نسبت به شهرستان‌ها و مناطق دیگر استان مطلوب توصیف و نسبت دانش‌آموز به معلم را 14 عنوان کرد.

وی این نسبت را در مقایسه با دیگر شهرستان‌ها، عدد قابل ملاحظه و قابل اتکایی ذکر کرد و اذعان داشت: عدم کمبود حاد نیروی انسانی در منطقه موچش، دست مدیران این منطقه را برای برنامه‌ریزی بهتر باز گذاشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود داشتن اولویت در کارها را یکی از ضروریات کار مدیریتی در آموزش و پرورش خواند و با اشاره به تجربه‌های موفق گذشته در این زمینه، بر تعریف برنامه کاری در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

ناظمی‌جلال ابراز داشت: امیدواریم این سفر سبب پیگیری بیشتر برای حل مشکلات مختلف در حوزه‌های آموزشی و پرورشی شود.

در ادامه این نشست مراد خیرآبادی رئیس آموزش و پرورش منطقه موچش و معاونین و کارشناسان اداری به بیان اقدامات و مشکلات آموزش و پرورش در منطقه پرداختند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌وبختیاری
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود