Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@17:17:48 GMT

قیمت ظروف یکبار مصرف در آستانه تاسوعا و عاشورا

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۷۰۸۴

قیمت ظروف یکبار مصرف در آستانه تاسوعا و عاشورا

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، امروز (سه‌شنبه)، یک ‌روز مانده به تاسوعا، بازار خرید ظروف یکبار مصرف شلوغ‌تر از قبل است. اما فروشندگان می‌گویند نسبت به سال‌های گذشته تقاضای ظروف یکبار مصرف در این ماه کاهش جزئی داشته است که علت اصلی آن افزایش قیمت چشمگیر محصولات پلاستیکی است.

فروشندگان همچنین می‌گویند این مدت شاهد کاهش دوره‌ای انواع محصولات پلاستیکی در بازار بودند و در هر دوره بعضی از محصولات را به سختی در بازار پیدا می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر افزایش چشمگیر قیمت این محصولات، مغازه‌داران را نیز برای تهیه ظروف پلاستیکی دچار مشکل کرده است؛ موضوعی که دبیر انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف هم آن را تایید کرده و می‌گوید "به دلیل کاهش عرضه مواد اولیه و ترس از اتهام احتکار، قیمت این محصولات دو تا سه برابر افزایش یافته است".

در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی، مشاهدات از قیمت ظروف یکبار مصرف در بازار حاکی از این است که هر قطعه ظروف «تک پرس آلومینیمی» بیش از سه برابر ظرف «تک پرس فومی» فروخته می‌شود. به طوریکه بسته ۳۰۰ تایی ظرف «تک‌پرس فومی» ۶۲ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ یعنی هر عدد ۲۰۶ تومان. همچنین هر عدد ظرف «تک پرس آلومینیمی» ۷۰۰ تومان است که به گفته فروشندگان، ‌ هر چه تعداد بیشتری خریداری شود قیمت ظرف آلومینیومی ارزان‌تر حساب می‌شود.

‌ «لیوان یکبار مصرف پلاستیکی» که پرمصرف‌ترین ظرف یکبار مصرف در این ایام است در بسته‌های ۵۰۰ تایی به قیمت ۲۸ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ یعنی دانه‌ای ۵۶ تومان. همچنین «لیوان‌های یکبار مصرف کاغذی» که به گفته دست‌اندرکاران زیان کمتری نیز برای محیط زیست دارد، دانه‌ای ۲۳۰ تومان و در بسته‌های ۵۰ تایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.

«قاشق و چنگال پلاستیکی»، هر کدام در بسته‌های جداگانه ۱۰۰ تایی ۸۰۰۰ تومان قیمت دارد که برای این محصولات جایگزین گیاهی به قیمت بسته‌ای ۲۵۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود که در هر بسته آن ۱۲ عدد موجود است.

بشقاب یکبار مصرف نیز که معمولا استفاده کمتری در این ایام دارد، در بسته‌های ۲۵ تایی در دو طرح شیشه‌ای و سفید موجود است. قیمت هر بسته «بشقاب پلاستیکی سفید» ۱۰ هزار تومان و هر بسته «بشقاب پلاستیکی شیشه‌ای» ۵۰۰۰ تومان است.

البته در بازار مصرف ظروفی هم عرضه می شوند که به اصطلاح کالای زیرپله‌ای خوانده می‌شوند و به دلیل نداشتن مجوز استاندارد و پروانه ساخت ارزان‌تر هستند. اما تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران بازار این محصول به خریداران توصیه می‌کنند محصولاتی را بخرند که پروانه ساخت دارند، چراکه این برچسب نشان‌دهنده این است که ظروف، مورد تایید اداره کل نظارت غذا و مواد آشامیدنی وزارت بهداشت است.

همچنین درخصوص احتمال مضر بودن مصرف غذای داغ در ظروف یکبار مصرف برای سلامتی، باید در نظر داشت که مسئولیت این کالا با توجه به نام آن این است که غذا را از محل طبخ تا منزل منتقل کند در نتیجه نگه داشتن غذا یا گرم کردن غذا با این ظروف در مایکروفر درست نیست و این کالا حد و درجه حرارت مصرف دارد که روی پروانه ساخت آن ذکر شده است.

موضوع دیگری که در صنعت پلاستیک به آن تاکید می‌شود این است که پلاستیک ثروت مولدی است که نباید از بین برود؛ لذا باید فرهنگ‌سازی صورت گیرد که پلاستیک زباله نیست و ظروف یکبار مصرفی که در ایام محرم استفاده می شود می‌تواند به صنعت بازیافت برگردد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مواد پلاستیکی محرم 97 ماه محرم ظروف يكبار مصرف بازار ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار