Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@13:10:39 GMT

پشت پرده حمله اسرائیل و فرانسه به روسیه در خاک سوریه

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۷۴۲۱

پشت پرده حمله اسرائیل و فرانسه به روسیه در خاک سوریه

به گزارش تسنیم، ساعاتی بعد از اعلام توافق دوجانبه میان روسیه و ترکیه که با استقبال تهران مواجه شد، رژیم صهیونیستی با همراهی ائتلاف بین‌المللی موسوم به مبارزه با تروریسم برخی مواضع دولتی در نزدیکی شهر لاذقیه و مناطقی از طرطوس را هدف حملات موشکی قرار داد. گرچه تاکنون دلیل قطعی برای ارتباط میان این دو تحول مهم در عرصه داخلی سوریه به دست نیامده، اما به نظر می‌رسد که این حوادث بی‌ارتباط با هم نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست سوچی میان ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهور روسیه و ترکیه در خصوص ایجاد منطقه بدون سلاح در اطراف ادلب برگزار شد.

پوتین و اردوغان، به توافق رسیدند که تا تاریخ 15 اکتبر (23مهرماه) در استان ادلب سوریه با خروج گروه‌های مسلح از آن، یک منطقه غیرنظامی ایجاد شود. این توافق بی‌سابقه بین رهبران دو کشور در نتیجه مذاکرات بسیار سختی که بیش ازچهارساعت به طول انجامید، به دست آمد. برغم همه دشواری‌ها، مسکو و آنکارا قاطعانه سعی دارند تا راه، حل و فصل سیاسی در سوریه را در پیش بگیرد. مقامات دو کشور وعده داده‌اند که خاک سوریه از وجود تروریست‌ها پاک شود، در عین حال عملیات نظامی جدید در این کشور انجام نشود.

البته چند ساعت پس از امضای سند توافق در ادلب، به منطقه لاذقیه در نزدیکی پایگاه هوایی "حمیمیم" روسیه، حمله موشکی از دریا صورت گرفت. گفته می‌شود، این حمله چندین تأسیسات را هدف قرار داده بود. همزمان یک هواپیمای روسی نیز از رادار محور شد، که ساعاتی بعد اعلام شد این هواپیما در نتیجه فعالیت سیستم دفاع موشکی سوریه موسوم به اس 200 ساقط شده است.

پدافند هوایی ارتش سوریه بخشی از موشک‌های رژیم صهیونیستی را قبل از رسیدن به هدف سرنگون کرد. طبق اطلاعات برخی رسانه‌های عرب‌زبان، این حمله مشترکی از سوی اسرائیل و ائتلاف غربی بود. پس از آن، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این حمله توسط چهار فروند هواپیمای اف-16 اسرائیلی صورت گرفته است. وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرده است که تعدادی از این موشک ها از روی یک ناو فرانسوی شلیک شده است.

رسانه های سوریه اعلام کردند که در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به شرق شهر لاذقیه که دیشب انجام شد، دست کم ده نفر زخمی شده‌اند. منابع بیمارستانی اعلام می‌کنند که حال دو نفر از مجروحان وخیم است. همچنین دیده بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرده که دو نظامی در نتیجه این حملات کشته شده‌اند که هنوز هویت آنها مشخص نشده است.

در همین رابطه وزارت دفاع روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رفتارهای رژیم اسرائیل را تجاوز طلبانه می‌داند و حق واکنش مناسب به این رفتارها را برای خود محفوظ می‌داند.

این بیانیه رفتارهای رژیم‌صهیونیستی را تحریک‌آمیز خواند، چرا که جنگنده‌های رژیم‌ صهیونیستی از هواپیمای ایل 20 روسیه به عنوان پوششی برای خود استفاده کردند که در نتیجه این اقدام این هواپیما توسط موشک‌های ضد هوایی سوریه ساقط شد. این هواپیما حامل 14 نظامی روس بود.

اقدام رژیم صهیونیستی و ائتلاف بین المللی مبارزه با تروریسم در هدف قرار دادن منافع روسیه در خاک سوریه را می‌توان واکنش خشمگینانه رژیم صهیونیستی و غرب به توافق به دست آمده در خصوص ادلب با حضور ترکیه و روسیه دانست که نتیجه نشست چند روز پیش تهران بود

توافقی که می‌تواند گامی مهم و اساسی در از بین بردن بقایای گروه‌های تروریستی در سوریه و استقرار صلح و امنیت در سوریه با حفظ جوانب انسان‌دوستانه در این کشور دانست.

خشم غرب و رژیم صهیونیستی از نتایج اجلاس سوچی که در ادامه روند مثبت و موفق آستانه و مسیر اجلاس اخیر تهران انجام شد، باعث واکنش شتابزده این کشورها در سوریه برای تخریب بیشتر زیرساخت‌ها و حمله به مواضع روسی در این کشور است. گرچه سوریه روند تقابل با تجاوزهای رژیم صهیونیستی به خاک خود را به مرحله بعد از ریشه کن شدن گروه‌های تروریستی موکول کرده، اما به نظر نمی‌رسد که مسکو همانطور که دربیانیه وزارت دفاعاین کشور مطرح شد، در قبال این تجاوزها سکوت اختیار کند. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۷۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟

۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. این در حالی است که آمریکا در آستانه انتخابات نیز قرار دارد. به همین دلیل چنانچه شرایط در آمریکا از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

حسن هانی‌زاده، کارشناس جهان عرب در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین نوشت:۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد و این روز‌ها نظرات مختلفی درباره احتمال حمله زمینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی به رفح یا لبنان مطرح می‌شود. در این خصوص به نظر می‌رسد سرنوشت بنیامین نتانیاهو به رفح گره خورده است، زیرا اگر دست به ماجراجویی بزند، برخلاف اراده مقامات آمریکایی و اروپایی عمل کرده است، زیرا آن‌ها حمله به رفح را به دلیل اینکه چالش جدی منطقه‌ای بشمار می‌آید، خط قرمز می‌دانند.

لازم به یادآور است که رفح با مصر هم مرز است و چنانچه رژیم صهیونیستی به این منطقه حمله نظامی زمینی انجام دهد، صد‌ها هزار نفر به سمت مرز مصر کوچ خواهند کرد و این شرایط برای مصر مناسب نیست. به همین دلیل احتمال دارد که مصر از دایره همکاری اروپا و آمریکا خارج شود و مسیر دیگری را در پیش بگیرد و در نتیجه فضای منطقه بحرانی‌تر خواهد شد.

چنین مسائلی در خصوص حمله زمینی به رفح سبب شده است که برای پیشگیری از این اقدام هشدار‌هایی از سوی کاخ سفید برای بنیامین نتانیاهو ارسال شود. اما اگر این اتفاق بیفتد، اختلاف نظر‌ها بین آمریکا و کابینه نتانیاهو تشدید خواهد شد.

در این بین البته بحث و احتمال حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان نیز مطرح است. با توجه به این شرایط و اینکه نتانیاهو تلاش می‌کند، برای رهایی از باتلاق غزه بحران را به کشور‌های دیگر منطقه منتقل کند. اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که بحران را هرچه زودتر تحت کنترل در آورند، زیرا این روز‌ها آن‌ها در آستانه انتخابات قرار گرفته و شرایط مناسبی ندارند؛ ۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. در واقع چنانچه شرایط از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی اسرائیل خواهد شد؛ بنابراین به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که وضعیت غزه را کنترل کنند و مانع از این شوند که اسرائیل به منطقه دیگری حمله کند. در راستای این تلاش‌ها اخیرا نیز وزیر خارجه فرانسه به لبنان سفر کرده بود. با این حال به نظر می‌رسد اسرائیل در شرایطی قرار ندارد که بتواند به لبنان حمله کند. اما احتمال حمله نظامی زمینی به رفح از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

به این ترتیب لازم به یادآوری است که آمریکا و اروپا در آستانه یک تحول سیاسی اجتماعی قرار دارند. آن‌ها هزینه پشتیبانی از رژیم صهیونیستی را پرداخت می‌کنند و جنبش دانشجویی اخیر که آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی را فرا گرفته است به نوعی حکم بیداری وجدان بشریت را دارد که حاکمان آمریکا تلاش می‌کردند، آن را نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • حمله پلیس فرانسه به دانشجویان حامی فلسطین
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟
  • تصاویری از میزان ویرانی بندر غزه در نتیجه بمباران اشغالگران
  • 8 زخمی در حمله جدید اسرائیل به سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق هشت زخمی برجای گذاشت
  • حمله اسرائیل به حومه دمشق
  • حمله اسرائیل به جنوب سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق
  • حمله جدید رژیم صهیونیستی به سوریه/ مناطقی در دمشق و قنیطره هدف گرفته شدند + فیلم
  • حمله رژیم اسرائیل به مناطقی در جنوب سوریه