Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:50:48 GMT

پشت پرده تغییرات مدیریتی صندوق ذخیره فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۸۴۵۱

پشت پرده تغییرات مدیریتی صندوق ذخیره فرهنگیان

تغییر مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و مطرح شدن برخی اسامی برای تصدی این پست در فضای مجازی مطرح است، هر چند اعضای کمیسیون آموزش این موضوع را رد می‌کنند اما زمزمه‌های تغییر مدیریت صندوق به گوش می‌رسد. ۲۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۷ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر، یک بار دیگر صندوق ذخیره فرهنگیان به یکی از موضوعات خبرساز در آموزش و پرورش تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کاربران فضای مجازی به موضوع تغییر مدیرعامل این صندوق اشاره داشتند. خبری که از گزینه پیشنهادی محمدرضا عارف به وزیر آموزش‌ و پرورش برای تصدی صندوق ذخیره فرهنگیان خبر می‌داد. 

در سال‌های اخیر اخبار صندوق ذخیره فرهنگیان به دلیل مسائل و مشکلاتی که با آن مواجه و به تحقیق و تفحص ختم شد، اهمیت بسزایی برای معلمان دارد همچنین این صندوق مدت‌هاست که به دلیل سوءمدیریت‌ها و حیف‌ومیل‌ مالی در معرض افت سوددهی قرار دارد و انتقادات بسیاری نسبت به نحوه مدیریت، عملکرد هیئت مدیره و هیئت امنا مطرح است چرا که سوءمدیریت آنها، صندوق ذخیره را در مسیر افت سود قرار داده است و در مقطعی از زمان که بیشتر شرکت‌های زیرمجموعه زیان‌ده بودند و نحوه عملکرد مدیران آن زیرسوال بود باز هم پاداش‌های میلیونی نصیب آنها می‌شد.

طبیعی است در چنین شرایطی،‌ اداره این صندوق که سرمایه اصلی خود را از محل کسر از حقوق فرهنگیان به دست آورده است اما ذینفعان خود را چندان منتفع نکرده، نیازمند حضور یک تیم قوی با شناخت کافی از اوضاع بازار و فعالیت‌های اقتصادی است. شاید به همین دلیل پذیرش این موضوع که برای مدیریت صندوق ذخیره معامله صورت گیرد، قابل قبول نیست.

سیدمحمدجواد ابطحی عضو کمسیون آموزش‌ و تحقیقات مجلس درباره مسائل مطرح شده پیرامون تغییر مدیریت صندوق ذخیره فرهنگیان معتقد است: بحث تغییر مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان را از دوستان در کمیسیون آموزش سوال کردم اما به نظر می‌رسد چنین ماجرایی صحت ندارد، گمانه‌زنی‌هایی در این رابطه مطرح است و اسامی مختلفی درباره مدیریت صندوق عنوان شده اما هیچ کدام از اینها جدی نیست. در سالهای اخیر صندوق ذخیره با مشکلات جدی مواجه بود و شفافیت اقتضا می‌کند مدیریت این صندوق به گونه‌ای انتخاب شود که جلوی رانت‌خواری‌ها گرفته شود.

وی ادامه داد: این صندوق با مشکلات متعددی مواجه است و بعید است فردی بخواهد با سفارش برای آنجا مدیر عامل معرفی کند چرا که با توجه به حساسیت‌های بسیاری که نسبت به این صندوق وجود دارد این موضوع سریعاً در معرض توجه قرار می‌گیرد و افکار عمومی حساس می‌شود که این فرد کیست، چه سابقه‌ای داشته و چگونه می‌خواهد صندوق را مدیریت و سوددهی آن را برقرار کند، هر فردی از این موضوع پرهیز می‌کند که خود را در معرض حاشیه‌های این صندوق قرار دهد و این موضوع به نوعی به عملیات انتحاری سیاسی شبیه است.

البته برخی اخبار از منتفی شدن معرفی فرد مطرح شده در فضای مجازی برای مدیرعاملی صندوق ذخیره فرهنگیان خبر می‌دهد اما تغییر مدیرعامل این صندوق همچنان مطرح است، حال باید دید با وجود اهمیت به سزای صندوق ذخیره برای فرهنگیان و حساسیت ویژه‌ای که نسبت به آن وجود دارد، آموزش و پرورش چه گزینه‌ای را برای تصدی آن معرفی خواهد کرد. اگر قرار است تغییر و تحولاتی در مدیریت این صندوق صورت گیرد بحث منافع معلمان پررنگ‌تر می‌شود یا مسائل سیاسی؟

انتهای پیام/

R1014132/P1011199/S25,2,22/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی گفت: مالکان جدید در مورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند.

به گزارش مشرق، علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟
  • پرسپولیس تغییر مدیریتی نخواهد داشت
  • رضا درویش در سمت مدیرعاملی پرسپولیس ماندنی شد
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • آخرین خبر از تغییرات مدیریتی در استقلال بعد از واگذاری سهام
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۴ ارديبهشت
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • معاون قوه قضاییه : با مشکلات و بحران هایی روبرو بوده و هستیم