Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:57:01 GMT

اسکلت پوشیدنی مبتنی بر پارچه+تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۰۹۴۵

اسکلت پوشیدنی مبتنی بر پارچه+تصاویر

"اسکلت‌های پوشیدنی"(Exosuits) اساسا ربات‌هایی هستند که کاربران می‌توانند به راحتی آنها را بپوشند اما نکته این است که با اینکه پوشیدن این اسکلت‌ها آسان است اما وزن آنها زیاد است.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، اما اکنون پژوهشگران با تلاش‌های بسیار اسکلت پوشیدنی را توسعه داده‌اند تا کاربران بتوانند به صورت روزمره از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از دانشمندان "موسسه ویس دانشگاه هاروارد"(Harvard's Wyss Institute) ربات پوشیدنی را توسعه داده‌اند که به جای داشتن اجزای سخت مبتنی بر الیاف نرم است و هنگام حرکت کاربر نیز به طور خودکار سطح خود را تغییر می‌دهد.

آنچه که این ربات پوشیدنی را از سایر فناوری‌های پوشیدنی متمایز می‌کند، طراحی مبتنی بر پارچه و فرم آن است.

این پژوهش توسط "کانر والش"(Connor Walsh) مهندس مکانیک و مهندس پزشکی رهبری شده است. با اسکلت پوشیدنی مذکور کاربران به راحتی می‌توانند حرکت کنند. همچنین این اسکلت بیرونی یک ابزار سبک تحرک برای افراد معلول نیز محسوب می‌شود.

در این محصول پوشیدنی، اجزا پارچه‌ای نرم در اطراف کمر، ران و پاها بسته شده و سپس به یک سیستم حرکتی که در درون کوله پشتی تعبیه شده است، قلاب و متصل می‌شود. این کار سبب می‌شود تا هنگام راه رفتن فشار تنها به یک ناحیه از بدن کاربر وار نشود.

"دیوید پری"(David Perry) یکی از مهندسان این پژوهش گفت: در این اسکلت پوشیدنی ما سعی کردیم تا یک محصول قابل پوشش راحت که بسیار سبک است و عملکرد قوی نیز دارد را توسعه دهیم.

همانطور که کاربران این اسکلت را پوشیده و شروع به راه رفتن می‌کنند، سیستم کنترل این محصول، توزیع فشار وارده به مفاصل مچ پا را ردیابی می‌کند. ربات پوشیدنی مذکور می‌تواند به افراد مسن که هنوز توانایی تحرکات جزئی را داشته اما به کمک نیاز دارند نیز کمک کند.

این مطالعه در مجله " NeuroEngineering and Rehabilitation " منتشر شد.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ربات پوشیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!

محققان دریافتند که ذرات ریز موجود در شیر گاو می‌توانند برای تحویل خوراکی داروهای RNA استفاده شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

دیگر خبرها

  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • پرواز با بال‌های پارچه‌ای (عکس)
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • (تصاویر) پرواز با بال‌های پارچه‌ای
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!