Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@04:00:00 GMT

خودکفایی زنان سرپرست خانوار همدان در خط اختصاصی

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۱۲۵۵

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان ، آقای نیکو ، سرپرست این تولیدی هدف خود را از این اقدام بها دادن به این زنان آن هم در شرایطی که به تنهایی بار زندگی را بر دوش خود دارند عنوان کرد.
این تولید کننده برای ۵۰ زن سرپرست خانوار در تولیدی اش شغل فراهم کرده است و این زنان دوشادوش مردان در این تولیدی کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانم حمیدی یکی از کارآفرینان است که کارآفرینی اش را مدیون این تولید کننده می‌داند.
او که پس از جدایی از شوهرش مسئولیت فرزندش را بر عهده دارد، با رفتن به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای که خدماتی رایگان به این زنان ارائه می‌دهند، حرفه خیاطی را به خوبی فرا گرفت و با رفتن به تولیدی آقای نیکو و گرفتن سفارش‌های کار برای خود کارگاهی کوچک دایر کرد.
هم اکنون ۸۰۰ بانوی سرپرست خانوار در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند تا وارد بازار کار شوند.
آقای مختاران، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت:: در جهت آموزش زنان سرپرست خانوار و کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ این زنان در ۶۹ کارگاه در سطح این استان در حال فراگیری آموزش‌های لازم برای توانمند شدن هستند.
یکی از مربیان فنی و حرفه‌ای استان همدان هم گفت:: این زنان پس از گرفتن مدرک پایان دوره می‌توانند به راحتی در منزل یا مزون‌های شخصی خود اشتغال زایی کنند.
هم اکنون ۳۱۰۰ بانوی سرپرست خانوار در استان همدان شناسایی شده اند که با توانمندشدن ۸۰۰ زن سرپرست خانوار هنوز ۲۳۰۰ زن سرپرست خانوار هستند که در صورت توانمند شدن در این کارگاه‌ها می‌توانند به آینده‌ای روشن همچون خانم حمیدی امیدوار باشند.
پارسال ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای توانمند سازی زنان سرپرست خانوار در کشور اختصاص داده شد تا اشتغالی پایدار برای آن‌ها ایجاد شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: همدانی خودکفایی زنان سرپرست خانوار پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • جایگاه اختصاصی زنان در ورزشگاه بابل (عکس)
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان