Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@05:04:59 GMT

موهبتی با فضیلت تر از محبت خاندان نبوت نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۱۷۹۳

موهبتی با فضیلت تر از محبت خاندان نبوت نیست

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی شامگاه سه شنبه در جمع عزاداران حسینی شهر لومار اظهار داشت: جبر و بیداد زمانه عامل و محرکی برای این عاشقان پاکباخته بود که به این وسیله به قرب و فنای مطلق الهی برسند.
وی افزود: برخی از یاران سید الشهدا از موقعیت اجتماعی و سیاسی، جاه و ثروت خود گذشتند و با یاری امام و مقتدایشان به مطامع دنیوی پشت و پا زدند و با شهادت و از جان گذشتگی خود به جایگاهی بسیار رفیع در دنیا و آخرت دست یافتند که این جایگاه در شان هر کسی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطفی با بیان اینکه شهدای کربلا و یاران شجاع امام حسین (ع) مظهر تقوای کامل الهی بودند، تاکید کرد: این افراد متقی در زندگی دنیا امتحان خود را به خوبی و سربلندی پس دادند تا به این مقام رسیدند و به اسطوره و ستاره های بی بدیل و درخشان تاریخ بشریت در همه اعصار از ابتدا تا انتهای خلقت شدند.
وی به اجر و اهمیت عزاداری برای سالار شهیدان اشاره کرد و یادآور شد: بدون شک و طبق احادیث و روایات معتبر شرکت در مجالس عزاداری شهیدان کربلا بعنوان ذخیره آخرت محسوب می شود و حضور خودجوش، بی منت و چشم داشت مردم مومن و ولایت مدار در آئین های عزاداری محرم و عزای امام حسین (ع) بیانگر قدرشناسی و محبت ملت به. خاندان رسالت است.
وی با بیان اینکه مجالس عزای امام حسین(ع) نعمتی بزرگ و موهبتی الهی برای ملت مسلمان و خداجوی ما است، اظهار داشت: همه ساله مجالس عزای شهیدان نهضت عاشورا در سراسر کشور باشکوه هرچه تمام برگزار می شود و این سند افتخار و ارادت ما نسبت به اهل بیت است.
امام جمعه ایلام افزود: جای بسی شکرگذاری از درگاه باریتعالی است که ملت ایران را محب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) قرار داد و به ما توفیق حرکت در این مسیر به عنوان صراط مستقیم و مسیر هدایت داده است چرا که هیچ موهبتی با فاضلیت تر از محبت و رضایت مندی خاندان نبوت نیست.
وی یادآور شد: علمای بزرگ نقل کرده اند که نام عزاداران و برگزار کنندگان محافل عزای امام حسین (ع) و شهدای درگاهش ثبت و ضبط می شود و هیچ چیز از نظر ائمه اطهار مخفی نیست و کسانی که برای برگزاری هرچه باشکوه تر عزاداری های ماه محرم در این مجالس به هر طریقی و به اندازه توان و مکنت خود خالصانه کمک می کنند از اجر دنیوی و اخروی عظیمی نزد خداوند برخوردار هستند و کوچکترین هزینه و خدمت رسانی مردم در این مجالس هم نوشته و ثبت می شود و از چشم اهل بیت دور نخواهد ماند.
لطفی در ادامه در آستانه تاسوعا به جایگاه بسیار رفیع حضرت آقا ابوالفضل العباس اشاره کرد و افزود: مقام حضرت قمر بنی هاشم آنقدر بالا بود که امامان اطهار از ایشان با لقب امی العباس( عموی ما) یاد می کردند و طبق احادیث معتبر اهل بهشت به جایگاه ایشان در رضوان غبطه می خورند
و همگان این آقای با کرامت را با صفت باب الحوائج می دانند و مقام وفاداری قمر بنی هاشم، ثبت و ضبط در تاریخ است.
به گزارش ایرنا، عزاداران شهر لومار نماز مغرب و عشای خود را با امامت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام خواندند و در شب تاسوعا به اقامه عزای سیدالشهدا و یارانشان پرداختند.
7172/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اجتماعی و سیاسی بیت عصمت و طهارت عزاداری محرم نماینده ولی فقیه رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که در کودکی محبت ندیده اند این ۷ ویژگی را دارند

آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه جو عاطفی خانه در دوران کودکی شخصیت ما را به عنوان یک بزرگسال شکل می دهد؟

کمبود محبت در دوران کودکی، اثری منحصر به فرد بر شخصیت و رفتار افراد بر جای می گذارد.

به گزارش روزیاتو، بزرگ شدن در چنین محیطی فقط به معنای از دست دادن فرصت در آغوش گرفتن عزیزان خود یا صحبت های صمیمانه با آن ها نیست، بلکه اساساً می تواند بر دیدگاه و رفتار فرد در بزرگسالی تأثیر بگذارد.

برخی از این نشانه ها در آینده به شکل ظریفی خود را نشان می دهند.

۱) مشکل در برقراری ارتباط عاطفی

برای کسانی که بدون محبت بزرگ شده اند، ایجاد پیوندهای عاطفی در بزرگسالی می تواند یک مشکل بزرگ باشد. فقدان نزدیکی عاطفی در طول سال های شکل‌گیری شخصیت آنها اغلب باعث ایجاد یک مکانیسم دفاعی طبیعی با جدایی عاطفی می شود.

این جدایی می‌تواند به شیوه های مختلفی مانند مشکل برای بیان احساسات، احساس ناراحتی هنگام لمس فیزیکی یا پرهیز از برقراری رابطه عاطفی ظاهر شود.

این ویژگی ها اغلب منجر به سوء تفاهم شده و روابط شما را تحت تاثیر خود قرار می دهند.

۲) عزت نفس و اعتماد به نفس پایین

ویژگی مشترک کسانی که در دوران کودکی خود محبت کافی ندیده اند، فقدان عزت نفس و اعتماد به نفس است. این باور در ذهن این افراد پرورش یافته که آن ها لایق عشق و محبت نیستند.

این باور اغلب منجر به کاهش عزت نفس می شود، زیرا این افراد به ارزش و توانایی های خود شک می کنند. آنها همچنین ممکن است با احساس بی کفایتی دست و پنجه نرم کرده و دائماً خود را با دیگران مقایسه کنند.

علاوه بر این، این افراد اعتماد به نفس ندارند، از خطرات و ریسک ها اجتناب کرده و به دلیل ترس از شکست یا طرد شدن در منطقه امن خود می مانند.

۳) نیاز بیش از حد به کنترل

بزرگ شدن در یک محیط سرد از لحاظ عاطقی اغلب باعث نیاز به کنترل در بزرگسالی می شود.

این افراد ممکن است تمایل به مدیریت ذره بینی و ریزبینانه موقعیت ها و افراد اطراف خود داشته باشند.

آنها استانداردهای سفت و سختی داشته و اگر کارها طبق برنامه‌شان پیش نرود، به شدت مضطرب می شوند.

این نیاز به کنترل در روابط عاطفی می تواند سرریز شود و آنها را وادار کند که هر حرکت و رفتاری را به شریک زندگی خود دیکته کنند. این کنترل بیش از حد، ناشی از ترس است؛ ترس از رها شدن، آسیب دیدن یا ماهیت غیرقابل پیش‌بینی رفتار انسان ها.

۴) تمایل به کمال‌گرایی

برای کسانی که بدون محبت بزرگ شده اند، کمال‌گرایی اغلب به یک حالت پیش‌فرض تبدیل می شود. گویی آنها به دنبال عشق و تاییدی هستند که در کودکی از دست داده بودند.

این رگه کمال‌گرایی در زمینه های مختلفی از زندگی افراد نمایان می شود؛ از کار گرفته تا روابط عاطفی.

آن‌ها استانداردهای بسیار بالایی را برای خود تعیین می‌کنند و وقتی به این استانداردها نمی رسند، احساس استرس و ناامیدی زیادی به سراغشان می آید.

متأسفانه، این کمال‌جویی بی وقفه می تواند به فرسودگی شغلی، اضطراب و گاهی اوقات حتی به مسائل مربوط به سلامت روان مانند وسواس یا اختلالات خوردن منجر شود.

۵) مشکل در اعتماد کردن به دیگران

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که معمولاً در افرادی یافت می‌شود که در دوران کودکی خود کمبود محبت را تجربه کرده‌اند، مشکل در اعتماد کردن به دیگران است.

این عدم اعتماد می تواند ناشی از حمایت عاطفی غیر قابل اعتماد یا متناقضی باشد که در دوران کودکی دریافت کرده اند.

این افراد اغلب در زمینه به اشتراک گذاشتن احساسات واقعی خود با دیگران مشکل دارند، از ترس اینکه آسیب ببینند یا طرد شوند. این ترس می تواند آنها را از ایجاد روابط عمیق و معنادار باز دارد.

فقدان اعتماد آنها همچنین می تواند منجر به یک حالت کنترل و هشدار مداوم شود که در آن افراد همیشه مراقب نشانه های خیانت یا رها شدن هستند.

۶) ترس از رها شدن

یکی دیگر از ویژگی های رایج در میان کسانی که در دوران کودکی محبت ندیده اند، داشتن ترسی عمیق از رها شدن است.

این افراد همیشه بابت از دست دادن عزیزانشان نگران هستند، حتی هنگامی که دلیلی واقعی برای این نگرانی وجود ندارد.

این نگرانی می‌تواند آنها را در روابط عاطفی بیش از حد وابسته یا کنترل‌گر کند، زیرا سعی می‌کنند که از تحقق بدترین کابوس‌هایشان جلوگیری کنند.

اما نکته اینجاست: این ترس اغلب تبدیل به یک پیشگویی منفی ساختگی می شود. اضطراب مداوم آنها افراد دیگر را پس می زند و این باورشان را تأیید می کند که رها شدن اجتناب‌ناپذیر است.

۷) مشکل در تعیین مرزهای سالم

افرادی که با کمبود محبت بزرگ شده اند، اغلب در تعیین مرزهای سالم در روابط خود مشکل دارند. ریشه این مشکل را می توان در تجربیات دوران کودکی آنها پیدا کرد. ممکن است که نیازها و احساسات این افراد در کودکی به طور مداوم نادیده گرفته شده باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ ویژگی افرادی که در کودکی کمبود محبت داشته‌اند
  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • آیت الله عبادی: عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده‌اند، این ۷ ویژگی را دارند
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده اند این ۷ ویژگی را دارند
  • بانوی با فضیلت / بتول نوقانی، فعال انقلابی و مفسر قرآن و نهج البلاغه
  • ملاصدرا و محبت کردن