Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: تنها نسخه درمان مقطعی درد و فرونشاندن این آتش توهین، اعتراف به خطا و پوزش از مردم است و دستگاه قضائی در برابر این جرم مشهود حکم جلب صادر کرده و انتظار می‌رود که پیگیری شود.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، آیت‌الله سید احمد خاتمی در جمع عزاداران تاسوعای حسینی در نیشابور گفت: در 40 سالگی انقلاب اسلامی دشمنان نمی‌توانند موفقیت‌های ملت ایران را ببینند و به امید خدا ما جشن 40 سالگی را بهتر از سال‌های قبل برگزار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ تصور می‌کند در مسیر براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است که این خیالی بیش نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در فتنه سال ۸۸ عده‌ای به سیدالشهدا و عزاداران توهین کردند که این اقدام موجب شد شورشیان نیست و نابود شوند.

امام جمعه موقع تهران با اشاره به توهین یکی از اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر نیشابور مبنی بر تحمیق مردم با عزاداری عاشورایی ادامه داد: انتظار از دستگاه قضائی و مسئولان امنیتی نیز که مردم را به آرامش و قانون‌مداری دعوت می‌کنند این است که قاطع و انقلابی عمل کنند تا زمینه آرامش فراهم شود.

وی اظهار کرد: مسئولانی که آرامش در این شهر می‌خواهند به جای اینکه مردم داغداری را که احساساتشان جریحه‌دار شده گناهکار جلوه دهند، با عامل اصلی برخورد کنند و ناشیانه‌ترین روش این است که این روش را جناحی و سلیقه‌ای جلوه بدهند.

خاتمی تصریح کرد: آیا مردم تحمیق شدند که شهید حججی‌ها را به میدان آوردند و هشت سال دفاع مقدس را اداره کردند و 40 سال در مقابل دنیای استکبار ایستادند؟

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: تنها نسخه درمان مقطعی این درد و فرونشاندن این آتش، اعتراف به خطا و اشتباه و پوزش از مردم است و دستگاه قضائی در برابر این جرم مشهود حکم جلب صادر کرده و انتظار می‌رود که پیگیری شود.

وی اظهار کرد: امیدوارم این حرف‌ها اثر کند و خطاکاران اعتراف به خطا کنند تا دیگر دور و بر سیدالشهدا (ع) و مقدسات نگردند و در نشریه خود به نقل از دیگران به ولایت و خبرگان توهین نکنند.

وی گفت: اگر به این‌گونه اهانت‌ها جواب داده نشود دیگران احساس خواهند کرد فضا برای این تحرکات باز است ولی باید حواسشان جمع باشد که با این ملت حسینی نمی‌توانند طرف شوند.

یکی از اعضای اصلاح‌طلب شورای اسلامی شهر نیشابور به نام رضا مهرداد، ۲۴ شهریورماه جاری در ذیل پست اینستاگرام فردی که یک فایل ویدیوئی مداحی را به اشتراک گذاشته بود، با اهانت به عزاداران حسینی مدعی شد که مذهبی‌ها با عزاداری‌ها در پی تحمیق مردم هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.   قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بارها شنیده شده و نمودهای عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.   ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیازهای واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض‌ جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...   اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.   در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟   در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟   مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند! کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | با مامور خاطی برخورد شد | صوت
  • تکذیب شکایت فرمانده فراجا از دروازبان استقلال/ شکایت یگان ویژه از حسینی
  • شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک
  • معرفی شاکی حسین حسینی از سوی فرماندهی فراجا
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان