Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@16:40:40 GMT

با این دوربین هرکسی می‌تواند مراقب شما باشد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۴۱۶۷

با این دوربین هرکسی می‌تواند مراقب شما باشد

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در طول سال‌های اخیر استفاده از تجهیزات الکترونیکی و دوربین مدار بسته برای حفاظت از تمامی مکان‌ها همچون سازمان‌ها، شرکت‌ها، مجتمع‌های مسکونی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوچک و بزرگ حتی در ایران هم به شدت رو به افزایش بوده است.

با توجه به نیاز روزافزون به تامین امنیت استفاده از تکنولوژی،  سیستم‌های امنیتی رو به افزایش است اما به دلیل نبود مرکزی مشخص برای استخراج و جمع‌آوری اطلاعات شاید نتوان آمار دقیقی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما براساس شرایط کشور و تقاضاها سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار دوربین مدار بسته از کشورهای دیگر وارد ایران شده و صدها میلیون دلار ارز صرف واردات این تجهیزات الکترونیکی و دوربین‌های مدار بسته می‌شود.

دوربین‌های مداربسته با رواج اینترنت و تسهیل اتصال به این شبکه پاسخی مناسب برای نیاز بشر امروزی به مدیریت اماکن و نظارت بر آن‌ها هستند. با این وجود، این‌ دوربین‌ها ایراداتی امنیتی نیز دارند که از آن جمله می‌توان به امکان افشای اطلاعات کلمه عبور به دلیل عدم تامین امنیت قسمت‌های مهم دوربین اشاره کرد.

دوربین‌های متصل به وب می‌توانند امنیت بالایی داشته باشند و ابزارهایی را کنترل کنند که می‌توانند منزل‌تان را سالم نگه دارند. این دوربین‌ها  از طریق  یک گوشی هوشمند یا کامپیوتر به شما این امکان را می‌دهند که از اینترنت تغذیه کنید، این امر برای امنیت خانگی و یا مراقبت از کودکان و حیوانات خانگی، ضروری هستند.

اما با رشد استفاده از اینترنت اشیاء، این سوال وجود دارد که چه اتفاقی می‌افتد اگر این دوربین‌ها، که فرض می‌شود شما با آن‌ها باید احساس امنیت کنید، پر از حفره‌های امنیتی باشند؟ چه می‌شود اگر کسی بتواند این دوربین‌ها را علیه شما بچرخاند و به نوبه خود به حریم خصوصی‌تان حمله کند؟ این دقیقا همان چیزی است که اخیرا در برخی از دوربین‌های متصل به وب پیدا شده است.

اگر کسی خواست از سر کنجکاوی از منزل یک فرد بازدید کند، یقینا با پاسخ منفی صاحب خانه روبرو می‌­شود زیرا حریم خصوصی افراد اجازه این کار را نمی­‌دهد اما گاهی دوربین­‌های مداربسته، به دلیل امنیت پایین و نقص‌های امنیتی، این اجازه را به راحتی صادر می­‌کنند. این بار نه تنها برای یک نفر بلکه برای همه افرادی که به اینترنت دسترسی دارند و از طرفی نه تنها برای منزل که برای تمامی اماکنی که این دوربین‌ها نصب شده­‌اند.

اخیرا پژوهشگران امنیتی از شرکت Pen Test Partners، نقص‌های امنیتی را در دوربین‌های هوشمند که توسط یک شرکت به نام سوان ساخته شده‌ است پیدا کرده‌اند. این عیب می‌تواند به هر کسی اجازه دهد که به این دوربین‌های هوشمند دسترسی داشته باشد و بدون اجازه جریان آن‌ها را ببیند.

این نقص چگونه کار می‌کند؟ هر دوربین سوان با استفاده از یک شماره سریال سخت افزاری برای برقراری ارتباط با سرویس ابر مبتنی بر آن توسط OzVision است. با استفاده از نرم‌افزار ساده پروکسی، محققان موفق به رد هر شماره سریال تلویزیونی این دوربین‌ها شدند تا فید آن را مشاهده کنند.

پیش از این هم اعلام شده بود که دوربین­‌های شرکت Netwave دارای آسیب­‌پذیری هستند که در آن­‌ها امکان افشای اطلاعات کلمه­ عبور مهیاست. دلیل این آسیب­‌پذیری عدم تامین امنیت قسمت­های مهم دوربین بود. این آسیب­‌پذیری باعث می­‌شد اطلاعاتی نظیر کلمه­ عبور وای‌فای و در صورت وجود آسیب‌پذیری نشت حافظه، نام­کاربری و رمزعبور وب لاگین نیز به دست آید.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: دوربين مداربسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • در دیدار فرمانده تیپ ویژه تهران با رییس کل حراست وزارت ورزش مطرح شد؛ نصب دوربین های هوشمند پلیس در ورزشگاه ها
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران