Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:25:15 GMT

کاهش التهاب بازار با واردات ارز از افغانستان

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۴۸۱۹

کاهش التهاب بازار با واردات ارز از افغانستان

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می گوید بیشترین واردات ارز از کشور افغانستان صورت می گیرد که می تواند در کاهش التهاب بازار اثر گذار باشد.

به گزارش ایمنا، عزت الله یوسفیان ملا با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی برای واردات ارز، اظهارکرد: افراد بسیاری در خارج کشور مشغول کار هستند و درآمد ارزی دارند که باید به دست خانواده هایشان در ایران برسانند در گذشته این امر به سختی صورت می گرفت اما اکنون می توانند به راحتی ارز را وارد کشور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس گفت: بسیاری از کشور افغانستان واردات ارز به کشور را انجام می دهند این کار هیچ ایرادی ندارد هر چه دلار به کشور وارد شود در بازار تاثیر مستقیم دارد چرا که می توان پاسخگوی تقاضاها بود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: از سوی دیگر شاهد بودیم فردی ۱۰ هزار دلار برای درمان از کشور خارج می کرد اما پس از بازگشت به کشور نمی توانست ارز را همراه داشته باشد و از این رو مشکلاتی ایجاد می شد که با بخشنامه بانک مرکزی بسیاری از این مشکلات برطرف شده است.

یوسفیان ملا تاکید کرد: آزادسازی واردات ارز به کشور باعث می شود خرید و فروش دیگر پشت پرده انجام نشود، در این بین اعتقاد دارم که باید با خارج کردن دلار از کشور برخورد شود و در این زمینه سخت گیری های لازم صورت گیرد.

نماینده مردم آمل در مجلس دهم شورای اسلامی گفت: از سوی دیگر در بسیاری از معاملات که در داخل یا خارج از کشور صورت می گرفت به دلیل تبادل ارز با ریال به دلیل محدودیت ورود ارز به کشور تاثیر در شرایط اقتصادی ایجاد نمی شد، معاملات در خارج از کشور انجام می کرد اما با آزاد شدن واردات ارز به کشور اقتصاد با منفعت رو به رو می شود.

وی اظهار کرد: برخی نمایندگان به دنبال تصویب طرحی هستند تا دلارهای از بالشت و صندوق خانه‌ها خارج و در بانک ها سپرده گذاری شود.

وی بیان داشت: از آنجایی که واردات ارز به تازگی انجام می شود آمار دقیقی از این کار وجود ندارد، با این حال باید اذعان کرد که دستور جهانگیری برای دلار ۴ هزار  و ۲۰۰ تومانی مناسب بود و از همه راهکارهای ارائه شده اجرایی می شد امروز با مشکلات ارزی مواجه نمی شدیم.

منبع : خبرگزاری خانه ملت

منبع: ایمنا

کلیدواژه: افغانستان بازار ارز نرخ ارز واردات اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بازار حبوبات بیش از دو سال است که نوسان قیمت داشته و امسال تنها نخود است که تغییر قیمت زیادی نداشته است.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار

سال گذشته که تولید نخود کم بود و نرخ آن در بازار افزایشی شد برخی کشاورزان را به این سو هدایت کرد که نخود بکارند. از آنجا که تولید محصول در حوزه کشاورزی بدون برنامه انجام می‌شود و کشاورزان بر اساس رصد ساده بازار مبادرت به کشت محصولی می‌کنند معمولاً هر ساله با پدیده کم‌بود و بیش‌بود محصولات رو به رو هستیم.

سال گذشته کشور کمبود نخود را تجربه کرد و امسال با مازاد تولید رو به رو هستیم که اجازه صادرات هم ندارد. از این رو در حالی که هر کیلو گرم نخود در بازار بین ۶۵ تا ۷۲ هزار تومان به فروش می‌رسد نرخ انواع لوبیاچیتی، قرمز و سفید بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ناصر مرادی، رئیس شورای ملی نخود و عضو هیأت مدیره انجمن حبوبات ایران پیش تر به مهر گفته بود، صادرات نخود در طول این سال‌ها با توجه به میزان تولید بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تن در سال بود. سال ۱۴۰۲ با توجه به بهبود قیمت حبوبات از جمله نخود کشاورزان مبادرت به کشت بیشتر انواع حبوبات کردند. همچنین بارش خوب و نبود آفت آمار تولید را دو برابر کرد. همچنین مساله دیگر نرخ دلار بود. نخود ایرانی با توجه به خوش طعمی و کیفیت آن بازار پسند بوده و کشورهایی مانند پاکستان و عراق مشتری آن هستند و سال گذشته ازبکستان و امارات هم اضافه شدند. رشد قیمت حبوبات در بازار جهانی بازار حبوبات کاران را بهبود بخشید.

همچنین بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته نزدیک به ۷۵ هزار تن نخود از کشور صادر شد.

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در برنامه‌ای تلویزیونی درباره تنظیم بازار حبوبات عنوان کرد، در بازارهای جهانی انواع حبوبات تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشت و از هر تن ۱۱۰۰ دلار به میانگین ۱۷۰۰ دلار رسیده است؛ اما قطعاً با عرضه زیاد، تقویت تولید داخل و دورنمای کاهش قیمت در بازارهای جهانی قیمت حبوبات هم اصلاح خواهد شد.

وی یادآور شد که فصل برداشت جهانی حبوبات از خرداد شروع می‌شود و قیمت‌ها روند کاهشی خواهد داشت.

این مسؤول دولتی اظهار کرد، با تأمین ارز از سوی بانک مرکزی و عرضه فراوان حبوبات قیمت‌ها در بازار تثبیت خواهد شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229681 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟