Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@03:26:29 GMT

مراقبت از پوست و مو با روغن بچه

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۵۵۳۷

مراقبت از پوست و مو با روغن بچه


روغن بچه یکی از لوازم مورد علاقه مادران است به خصوص مادرانی که نوزاد دارند. باید بدانید که روغن بچه به دلیل خواص مرطوب کننده شگفت انگیزی که دارد برای استفاده افرادی که پوست خشک دارند بسیار مناسب است. بسیاری از روغن‌های بچه حاوی عاص اضافه‌ای ماننده روغن اسطوخودوس و آلوئه ورا هستند که خواص آن را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا می‌دانستید که استفاده از روغن کودک به رشد و نگهداری مو‌های شما کمک کره و موهایتان را قوی و براق می‌کند؟


نحوه استفاده از روغن بچه برای مراقبت مو
بر اساس گزارش دانشمندان، مو‌ها در ماه حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی متر بلند می‌شوند. رشد مو‌ها به عوامل زیادی بستگی دارد از جمه رژیم غذایی (مو از پروتئینی به نام کراتین keratin ساخته شده)، سن، نوع مو و سلامت شما (برخی بیماری‌ها باعث ریزش مو‌ها می‌شوند). شما می‌توانید با استفاده از روغن بچه به رشد موهایتان کمک کنید. روغن بچه از خشکی و شکنندگی و موخوره پیشگیری می‌کند. اگر روغن بچه را به ریشه مو‌ها بزنید از ایجاد شرایط محیطی خشک که منجر به شکنندگی مو‌ها می‌شود جلوگیری می‌نماید.

همچنین می‌توانید پوست سرتان را با روغن بچه ماساژ دهید تا افزایش جریان خون در پوست سر باعث شود مواد مغذی راحت‌تر به فولیکول مو برسند فقط مراقب باشید که صورت و لباستان را چرب نکنید، چون جای لک آن روی لباس باقی مانده و چربی اش روی صورت ممکن است باعث ایجاد جوش شود. ماساژ مو‌ها با روغن بچه می‌تواند باعث تحریک تولتید روغن طبیعی در پست سر و ایجاد رطوبت و پیشگیری از شکستن و دو شاخه شدن مو‌ها شود. استفاده از روغن بچه برای افرادی که دارای مو‌های خشک یا معمولی هستند بسیار مناسب است. افرادی که مو‌های چربی دارند بهتر است از روغن بچه فقط در انتهای ساقه مو استفاده کنند تا از ایجاد موخوره و دوشاخه شدن موهایشان پیشگیری نمایند.



تمیز کردن مو‌ها بعد از استفاده از روغن بچه
بهترین راه برای تمیز کردن مو‌ها از روغن بچه شستن آن است. ماندن طولانی مدت روغن روی مو‌ها ممکن است باعث تجمع ناخالصی روی مو‌ها شود. بهتر است مو‌ها را با آب گرم و شامپوی مناسب شستشو دهید و سپس به جای خشک کردن فقط مو‌ها را با یک حوله بپوشانید تا آبشان گرفته شود.



استفاده از روغن بچه برای زیبایی و مراقبت پوست

استفاده از روغن بچه پوست شما را مرطوب و ابریشمی می‌کند و ظاهری زیباتر به آن می‌بخشد. برخی از استفاده‌های روغن بچه برای زیبایی عبارتند از:

بعد از حمام تمام بدنتان را با روغن بچه ماساژ دهید. مطمئن شوید که بدنتان را کاملا با حوله خشک نکنید تا هنگام ماساژ روغن کودک با ارطوبت روی بدنتان ترکیب شود.

روغن بچه عایقی روی پوستتان ایجاد می‌کند که جلوی از دست رفتن حرارت بدن را می‌گیرد بنابراین در روز‌های سرد زمستان قبل از پوشیدن لباس گرم می‌توانید از آن استفاده کنید.

آیا میدانید که تنش باعث استرس می‌شود که تاثیر منفی روی زیبایی شما می‌گذارد؟ با استفاده از روغن بچه برای ماساژ، تنش‌ها را از خود دور کنید تا احساس آرامش بهتری داشته باشید.

برای پاک کردن رنگ از روی پوستتان از روغن بچه استفاده کنید. رنگ‌هایی که بعد از نقاشی روی دستتان باقی مانده را می‌توانید با روغن بچه و دستمال کاغذی به راحتی تمیز کنید.

قبل از اصلاح از روغن بچه برای ماساژ مو‌های ریش، زیر بغل و مو‌های زائد دیگر استفاده کنید تا پوستتان بعد از شیو کردن نرم‌تر شود و اصلاح کردن مو‌ها را حت‌تر انجام شود.

از روغن بچه برای تمیز کردن آرایش به صورت روزانه هم می‌توانید استفاده کنید. چند قطره روغن بچه را روی گلوله‌ای پنبه‌ای ریخته و برای حذف آرایش صورت از آن استفاده کنید. بهترین تمیز کننده برای انواع رژ لب روغن بچه است.

از روغن بچه‌ی توانید برای از بین بردن احساس چسبندگی روی پوست بعد از موم انداختن استفاده کنید. به سادگی منطقه چسبنده را مرطوب کرده و رویش روغن بچه بکشید تا از احساس ناخوشایند چسبندگی خلاص شوید.

اگر لبهایتان خشک شده است به راحتی می‌توانید با اسکراب خانگی روغن بچه به همراه شکر و چند قطره آب لیمو ترش مشکلتان را حل کنید. قبل از خواب از این اسکراب استفاده کنید. بعد از مدت کوتاهی متوجه نرم و صورتی شدن لبهایتان خواهید شد. از این اسکراب برای نرم و روشن‌تر شدن آرنج هم می‌توانید استفاده کنید.

پیشگیری و درمان ترک پاشنه پا در زمستان. از آنجا که روغن بچه یک مرطوب کننده عالی است روی پاشنه پا عملکرد خوبی دارد. هر روز قبل از خواب به پاشنه پا روغن بچه بکشید و با جوراب رویش را بپوشانید. برای نتیجه بهتر برش‌های لیمو را روی ناحیه ورد نظر به مدت نیم ساعت قرار دهید سپس از روغن بچه استفاده کنید. خیلی زود شاهد تغییرات مثبتی خواهید بود.

اگر می‌خواهید در خانه ناخن هایتان را مانیکور کنید می‌توانید به جای هزینه اضافه برای خرید روغن کوتیکول از روغن بچه برای حذف کوتیکول‌های اطراف ناخن‌ها استفاده کنید.

برای زیبایی ابرو‌ها می‌توانید مقداری روغن بچه روی ابرو‌ها کشیده و به شکل دلخواه آن‌ها را حالت دهید.

روغن بچه یک جادوی همه کاره است و نتایج شگفت انگیزی بر زیبایی پوست و موی شما دارد. به راحتی در دسترس بوده و استفاده از آن آسان است. توصیه ما به شما این است که همیشه یک بطری روغن بچه برای استفاده در خانه داشته باشید.   منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مراقبت مو مراقبت پوست روغن بچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • خواص جکوزی برای پوست
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • سکانس‌هایی از فیلم ماه در جنگل
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک