Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-03-19@11:15:40 GMT

دانش‌آموزان اول تا سوم ابتدایی مشق شب ندارند

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۵۵۵۴

دانش‌آموزان اول تا سوم ابتدایی مشق شب ندارند

به گزارش پارس نیوز، 

رضوان حکیم زاده اظهار داشت: پژوهش ها نشان می دهد رونویسی و مشق شب تاثیر زیادی در یادگیری ندارد و برعکس به یک برنامه تنش زا بین بچه ها و والدین تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در مرحله اول، این برنامه در کلاس هایی که تراکم 16 تا 25 دانش آموز دارند اجرا خواهد شد به این نحو که بچه ها قرار است تکالیف خود را در مدرسه زیر نظر معلمان انجام دهند و ساعت های بیرون از مدرسه را صرف مهارت آموزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون این برنامه مراحل پایانی را طی می کند و تا قبل از مهرماه به سراسر کشور ابلاغ خواهد شد، گفت: برنامه حذف مشق شب و جایگزینی تکالیف مهارت محور در سال های آینده به دیگر مدارس نیز تعمیم داده خواهد شد زیرا این برنامه مبتنی بر رویکردهای جدید تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی است به این نحو که بچه ها فعالیت های یاددهی و یادگیری را تا جایی که مربوط به کلاس های درس می شود در مدرسه انجام داده و بیرون از مدرسه فعالیت های مکمل و مبتنی بر مهارت داشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در این رابطه چارچوبی تهیه شده که در برگیرنده مهارت های مورد نظر در سند برنامه درسی ملی همچون انضباط اجتماعی، مسئولیت پذیری، حفظ محیط زیست، آموزش شهروندی، استفاده درست از منابع است و معلمان می توانند متناسب با این مهارت ها همراه با خلاقیت های خود برنامه ها را دنبال کنند.

حکیم زاده بیان داشت: در این برنامه ها به عنوان مثال دانش آموز می تواند همراه خانواده خود یک روز خرید روزانه منزل را انجام داده و حساب ها و پرداخت ها را اداره کند تا هم مفاهیم ریاضی را تمرین کند و هم با مفاهیم مدیریت مالی آشنا شود.

وی ادامه داد: همچنین در زمینه حفظ محیط زیست، برای دانش آموز می توان در مسیر مدرسه تا خانه مشاهدات، یادداشت ها و بازگو کردن مواردی که می تواند محیط زیست را تهدید کند در نظر گرفت و در رابطه با بحث انضباط و مسئولیت پذیری تکلیف یک دانش آموز می تواند این باشد که کتاب ها و وسایل اتاق خود را منظم کند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: استان ها نیز نمونه های متنوعی از برنامه های مهارت محور را ارائه کرده اند که برای اجرایی کردن آنها، این معاونت چارچوب ها را مشخص کرده و در اختیار استان ها قرار می دهد.

به گفته حکیم زاده برای پایه های 4، 5 و 6 و دوره اول متوسطه نیز برنامه ویژه مدرسه یا بوم در سال تحصلی جدید در نظر گرفته شده به این نحو که 2 ساعت از زمان رسمی آموزش در هفته به برنامه ای که مدرسه برای دانش آموزان در نظر می گیرد، اختصاص داده می شود.

وی یادآورشد: در این شرایط حجم کتاب های درسی به صلاحدید معلم ممکن است کاهش یابد تا برنامه ویژه جایگزین شود همچنین با نظارت مدیر و شورای مدرسه و با استفاده از ظرفیت های بیرون و درون مدرسه، می توان برنامه های مبتنی بر مهارت برای دانش آموزان در نظر گرفت و در این 2 ساعت به هیچ وجه کلاس های تست، تقویتی و تکمیل دروس جز برنامه ویژه مدارس نخواهد بود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: والدین دانش آموز مدرسه تعلیم و تربیت وزیر آموزش و پرورش خلاقیت خانواده محیط زیست وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان معلم استفاده از ظرفیت دانش آموزان مدرسه معلم وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به سمت دانش آموزان گسترش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز شنبه در جمع دانش آموزان روزه اولی اظهار کرد: ماه رمضان، ماه تجلی بندگی و ماهی است که برتر و بهترین ماه در سال است که همگان باید قدر آن را بدانند.

وی با عنوان اینکه فرصت جوانی بی شک فرصتی بی‌بدیل است، ادامه داد: جوانان این فرصت از عمر خود را غنیمت بدانند و از آن برای تهذیب نفس استفاده کنند.

حجت الاسلام موسوی فرد با اشاره اینکه روزه اولی‌ها باید در ماه رمضان نسبت به یادگیری سیره اهل بیت اقدام کنند، افزود: هم نشینی با قرآن و تلاوت آن باید از اولویت‌های این ماه باشد.

امام جمعه اهواز با عنوان اینکه آموزش و پرورش مهارت آموزی به دانش آموزان گسترش دهد، تاکید کرد: مهارت آموزی سبب تربیت نسلی ماهر خواهد شد.

کد خبر 6056761

دیگر خبرها

  • جشنواره جابربن‌حیان؛ فرصتی برای نوآوری ‌دانش‌آموزان
  • چگونه مهارت‌ یادگیری را در دانش‌آموزان تقویت کنیم؟
  • شیرینی روزه و روزه داری در کام روزه اولی‌های خرمشهر
  • ماه رمضان ماه خشوع و خضوع است
  • برپایی نمایشگاهی از دست ساخته‌های دانش آموزان در فسا
  • اجرا شدن طرح شهید همت درخراسان رضوی
  • ضرورت گسترش مهارت آموزی به دانش آموزان
  • افزایش فقر و وضعیت نگران‌کننده ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • افزایش فقر وضعیت ترک تحصیل دانش‌آموزان را نگران‌کننده کرده است
  • مهارت آموزی به سمت دانش آموزان گسترش یابد