Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@12:52:01 GMT

ارتقای جایگاه استان در بهبود فضای کسب‌ و کار

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۶۰۰۶

ارتقای جایگاه استان در بهبود فضای کسب‌ و کار

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی استانداری، علی جهانگیری با تأکید بر اینکه تبریز از دیرباز خواستگاه کارآفرینی و فعالیت بخش خصوصی در کشور بوده است اظهار کرد: تبریز خواستگاه کارآفرینی بخش خصوصی در کشور است و باید تلاش کنیم تا این شهر را به بهشت سرمایه‌گذاری تبدیل کنیم.

وی از بهبود فضای کسب‌وکار به عنوانی یکى از مهم‌ترین راهبردهاى توسعه اقتصادی کشورها نام برد و گفت: هرچه محیط کسب‌وکار یک کشور شرایط بهترى داشته باشد درنتیجه بهره‌برداری از فرصت‌های کارآفرینى بیشتر و هر چه بهره‌برداری از فرصت‌های کارآفرینى در جامعه‌ای بیشتر باشد، عملکرد اقتصاد آن کشور افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری توجه به استانداردهای جهانی در بحث کسب‌وکار را متذکر شد و افزود: زمانی خواهیم توانست به معنای واقعی در بحث کسب‌وکار حرفی برای گفتن داشته باشیم که بتوانیم مؤلفه‌های مؤثر در بهبود فضای کسب‌وکار در سطح جهانی را رعایت کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان شرقی، با تأکید بر ضرورت تمرکز بر خلق ارزش و ثروت در جامعه گفت: فرایندهای مستمر پایش و سنجش کسب‌وکار یکی از مؤلفه‌هایی است که می‌تواند اطلاعات جامعی از شرایط حاکم بر وضعیت کسب‌وکار را در اختیار ما قرار دهد ازاین‌رو این مهم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کارگروه امور اقتصادی استان پیگیری می‌شود.

جهانگیری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توجه به ارائه برنامه سازمان جهاد کشاورزی گفت: انتظار داریم در تدوین برنامه‌های سازمانی افزایش کمی و کیفی شاخص‌های موردبررسی، به‌صورت شفاف ارائه شود تا بتوانیم بر مبنای این آمار در آینده قضاوت صحیحی از عملکرد سازمان داشته باشیم.

وی افزود: جهاد کشاورزی به‌عنوان یکی از سازمان‌های بزرگ و پرمخاطب باید به سمت استفاده از دانش روز حرکت کند و در برنامه‌های آینده این سازمان نیز ضروری است استراتژی‌های مختلفی مبنی بر شرایط اقتصادی حاکم بر کشور در نظر گرفته شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت:

با گذشت ماه ها از ارائه لایحه دولت به مجلس برای افزایش تعطیلات و رای موافق مجلس به کلیات این لایحه، طی روزهای اخیر و پس از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای تعطیلی پنج شنبه و جمعه، بحث هایی را در فضای رسانه ای و افکار عمومی ایجاد کرد و دوقطب که یک سر آن معتقد به تعطیلی پنج شنبه و جمعه و قطب دیگر که تعطیلی جمعه و شنبه را توصیه می کند، در این باره شکل گرفت.

دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی