Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشنال امارات امروز (چهارشنبه)، متنی را منتشر کرد و مدعی شد این متن یادداشت تفاهم کامل میان مسکو و آنکارا در شهر سوچی روسیه درباره استان ادلب سوریه است.

در گزارش نشنال آمده است در این یادداشت تفاهم بر ازسرگیری مسیرهای حمل و نقل جاده ای میان حلب با لاذقیه و حماه و احیای مسیرهای تجاری میان دمشق و آنکارا که از آغاز جنگ سوریه متوقف بوده، تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش نشنال ادعا شده است: این یادداشت تفاهم 10 بندی برای اجتناب از عملیات نظامی (علیه تروریست ها) در این استان شمالی غربی سوریه است. در این توافق تأکید شده است افزون بر مناطق غیرنظامی شده که تا عمق 15 تا 20 کیلومتری مناطق کاهش تنش امتداد می یابد،  ایران، روسیه و ترکیه به طور مشترک نقش اصلی اجرای آتش بس در این مناطق را بر عهده خواهند داشت.

بر اساس گزارش نشنال، در این یادداشت تفاهم آمده است: اقدامات مؤثر برای تضمین یک نظام پایدار آتش بس در مناطق کاهش تنش ادلب اتخاذ خواهد شد. برای دستیابی به این هدف، عملکرد مرکز هماهنگی مشترک ایران، روسیه و ترکیه تقویت خواهد شد. این مرکز در پی گفتگوهای آستانه ایجاد شد.

گزارش نشنال می افزاید ایران و دولت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، روز سه شنبه از توافق حاصل‌شده در سوچی استقبال کردند.

در متن این قرارداد آمده است حمل و نقل جاده ای در مسیرهای ام4 (حلب-لاذقیه) و ام5 (حلب-حماه) تا پایان سال جاری میلادی (2018) ازسرگرفته خواهند شد. این مسیرها از سال 2014 غیرفعال بوده اند، اما پس از بازپس‌گیری حلب توسط ارتش سوریه –به پشتیبانی ایران و روسیه– این مسیرها دوباره مورد توجه قرار گرفته است. این مسیرها ازسرگیری روابط تجاری میان ترکیه و مناطق تحت کنترل ارتش سوریه را ممکن خواهد کرد.

گزارش نشنال می افزاید بر اساس این یادداشت تفاهم، برای دستیابی به توافق کامل درباره منطقه غیرنظامی‌شده 15 کیلومتری اقدامات بیشتری باید صورت گیرد. ترسیم مرزهای دقیق مناطق غیرنظامی‌شده پس از رایزنی های بیشتر صورت خواهد گرفت. همچنین دو طرف (روسیه و ترکیه) بار دیگر بر عزم خود برای مبارزه با تروریسم در همه اشکال و گونه‌های آن تأکید کردند.

در این یادداشت تفاهم همچنین بر تقویت پست‌های دیده بانی ترکیه در مناطق کاهش تنش ادلب، اتخاذ تدابیر لازم توسط روسیه برای حفظ شرایط کنونی و جلوگیری از درگیری های نظامی در این استان و خروج همه گروه های افراطی تروریستی تا پانزدهم اکتبر از مناطق غیرنظامی شده تأکید شده است. این متن توافق همچنین خواستار خارج کردن تجهیزات و ادوات نظامی از قبیل تانک ها، خمپاره ها، راکت اندازها و خمپاره اندازها از مناطق غیرنظامی تا دهم اکتبر سال جاری شده است. همچنین نیروهای ترکیه ای و روسی مسئولیت گشت زنی در امتداد مرزهای این مناطق را با پشتیبانی پهپادها بر عهده خواهند داشت.

گزارش نشنال می افزاید این متن برای آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس کنونی شورای امنیت و همچنین نیکی هیلی، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد، ارسال شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوریه روسیه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانه

معاون وزیر خارجه روسیه با تاکید بر اینکه تهدید حمله به تاسیسات هسته‌ای در خاورمیانه اقدامی بسیار خطرناک است، گفت: اگر آمریکا موشک‌های میان‌برد خود را در جایی مستقر کند، مسکو از تعلیق توافقنامه ممنوعیت استقرار این نوع موشک‌های صرف‌نظر خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که تهدید به حمله به تاسیسات هسته‌ای در منطقه خاورمیانه منجر به کاهش آستانه مجاز در این زمینه می‌شود. به گفته وی، حمایت طولانی مدت ایالات متحده اسرائیل را به اتخاذ مواضع «بیش از حد سخت گیرانه» در قبال ایران و سایر کشورها سوق داده است.

معاون وزیر امور خارجه افزود: ضمن اینکه، اخیراً روندی دوباره شروع به ظهور کرده است که از تأسیسات هسته‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای به‌عنوان «یک ابزار، اگر نه برای رویارویی مستقیم نظامی، بلکه برای جنگ اطلاعاتی روانی» استفاده می‌شود. این راهی بسیار خطرناک است زیرا در واقع منجر به پایین آمدن آستانه قابل قبول در این زمینه خواهد شد.

ریابکوف یادآور شد که، بحث احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران و  البته حملات روزانه نیروهای اوکراینی به نیروگاه اتمی زاپاروژیه نشان می‌دهد که در کشورهایی که خود را پشت سر آمریکا پنهان می‌کنند، سهل انگاری امنیتی، نظامی و سیاسی در حال شکوفایی است. و این وضعیت باید پایان یابد.

روز گذشته، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ‌های بین المللی در وین، گفته بود که آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) تصمیم گرفته تا به طور موقت کارشناسان خود را از تاسیسات هسته‌ای ایران به دلیل اوضاع متشنج در منطقه خاورمیانه خارج کند. 

شرط روسیه برای صرف‌نظر کردن از تعلیق ممنوعیت استقرار موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌تر   

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به خبرنگاران گفت که اگر آمریکا چنین موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌تر  را در هر نقطه از جهان مستقر کند، طرف روسی از تعلیق توافقنامه مربوط به استقرار موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌تر (پیمان INF ) در خاک خود صرف نظر می‌کند.

سرگئی ریابکوف، این موضوع را در رابطه با آغاز رزمایش سالاکنیب-24 (Salaknib 24) با حضور نظامیان آمریکایی و فیلیپینی در شمال فیلیپین در حال برگزاری است، مطرح کرد. در طول این مانورها، ایالات متحده برای اولین بار یک سامانه موشکی میان برد MRC از کلاس  (Mid-Range Capability) را مستقر کرد.

این دیپلمات بلندپایه روس افزود: «ما بیش از یک بار گفته‌ایم که ظهور تسلیحات میان‌برد و کوتاه‌تر آمریکایی در هر منطقه‌ای از جهان به معنای کنار گذاشتن تعلیق توافقنامه مربوط به این تسلیحات توسط روسیه خواهد بود». وی یادآور شد که هر تصمیمی در مورد سرنوشت تعلیق مشارکت روسیه در  پیمان INF توسط ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اتخاذ می شود. 

ریابکوف ادامه داد: بر این اساس، هر تصمیمی در این زمینه در بالاترین سطح ما اتخاذ می‌شود، اما آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که دوره ثبات نسبی در این زمینه برای آنها به پایان خواهد رسید، اما ظاهراً آنها مسیر دیگری را در پیش گرفته‌اند.

در این رابطه، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن  نیز بامداد امروز اعلام کرد که ایالات متحده سلاح‌های بی‌ثبات‌کننده‌ای  که قبلاً بر اساس توافقنامه مربوط به عدم استقرار نیروهای هسته‌ای میان‌برد ممنوع شده بود، را برای استقرار در منطقه آسیا و اقیانوسیه از سایه بیرون آورده است.

آنتونوف گفت: «نمایش علنی پنتاگون از توانایی‌های خود برای استقرار سریع تسلیحات موشکی که قبلاً بر اساس پیمان INF ممنوع شده بود در منطقه آسیا و اقیانوسیه نگرانی عمیقی را ایجاد می‌کند. در اصل، آمریکایی‌ها یک کلاس کامل از سلاح‌های بی‌ثبات‌کننده خود ا از سایه بیرون آورده اند تا برتری نظامی خود را بر دشمنان خود نشان دهند.»

سفیر روسیه چنین اقداماتی را ضربه‌ای قدرتمند به ثبات استراتژیک خواند و افزود: «استقرار موشک‌های میان‌برد پنتاگون یک «روز سیاه» برای امنیت بین‌المللی محسوب می‌شود.»

امکان از سرگیری مذاکرات روسیه و آمریکا در زمینه ثبات راهبردیتحولات اوکراین|روسیه و آمریکا در آستانه درگیری نظامیریابکوف: آمریکا بدون بودجه یا با بودجه به اوکراین کمک خواهد داد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده
  • هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانه
  • استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • روسیه: استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • انتقال «سوچی» از زندان به حصر خانگی
  • بررسی تنش اخیر ایران و اسرائیل در کابینه اردوغان