Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-23@10:51:45 GMT

لندن درباره سفر اتباع ایرانی-انگلیسی به ایران هشدار داد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۶۶۵۰

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای به اتباع ایرانی-انگلیسی توصیه کرد از سفر به ایران جز در مواقع ضروری اجتناب کنند. 

یک سخنگوی وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای گفت این تصمیم را «جرمی هانت»، وزیر خارجه انگلیس گرفته است. در این بیانیه آمده است: «وزیر خارجه (جرمی هانت) توصیه می‌کند اتباع ایرانی-انگلیسی از هر گونه سفر، مگر در موارد ضروری به ایران خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در این بیانیه همچنین ادعا شده است: «شهروندان انگلیسی که دارای تابعیت ایرانی هستند  چنانکه متاسفانه در چند مورد شاهد بوده‌ایم در صورت سفر به ایران در معرض خطر قرار خواهند داشت. دولت ایران تابعیت دوگانه را به رسمیت نمی‌شناسد، بنابراین، در صورت بازداشت اتباع دوگانه توانایی ما برای حمایت، به شدت محدود خواهد بود.»

بیانیه جدید وزارت خارجه انگلیس، بخشی از فضاسازی‌های دولت این کشور برای اعمال فشار بر ایران جهت آزادی محکومان امنیتی بازداشت‌شده در ایران به شمار می‌رود. 

«جرمی هانت»، وزیر خارجه جدید انگلیس که مدت چندانی از انتصابش به این سمت نمی‌گذرد، مردادماه سال جاری اولین اظهارنظرش درباره ایران را با وعده‌‌دهی برای آزادی یکی از همین محکومان امنیتی دو تابعیتی آغاز کرده بود. 

هانت که ۱۹ تیرماه سال جاری به عنوان وزیر خارجه جدید انگلیس منصوب شد ۱۲ مردادماه وعده داده تمامی اقدامات ممکن را برای ضمانت آزادی ««نازنین زاغری راتکلیف»، شهروند ایرانی-انگلیسی که در ایران به جرائم امنیتی محکوم شده، انجام دهد. 

نازنین زاغری مدیر پروژه شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز» است که فروردین‌ماه سال ۱۳۹۵ دستگیر شد. سپاه ثارالله کرمان مدتی بعد در بیانیه‌ای درباره این دستگیری اعلام کرد: «طی اقدامات اطلاعاتی گسترده در فضای مجازی و حقیقی یکی از سرشبکه های اصلی وابسته به بیگانگان که ماموریت های مختلفی درراستای تحقق اهداف شوم دشمنان نظام انجام داده بود، شناسایی و دستگیر شد.» پرونده زاغری سپس مورد بررسی قرار گرفت و وی در دادگاه انقلاب به ۵ سال حبس محکوم شد.

در حالی که رسانه‌های غربی ادعا می‌کنند دستگیری زاغری در ایران هنگام سفر به کشور بابت دید و بازدیدهای خانوادگی صورت گرفته و ارتباطی به هیچ ماموریت رسانه‌ای یا کاری نداشته، «بوریس جانسون»، وزیر خارجه قبلی انگلیس آبان‌ماه سال گذشته در اعترافی ناخواسته گفته بود که بازداشت او هنگام آموزش روزنامه‌نگاران در ایران صورت گرفته است. 

«جانسون» آبان‌ماه سال گذشته در یک نشست استماع در کمیته امور خارجی پارلمان انگلیس گفت: «وقتی بررسی می‌کنم ببینم نازنین زاغری راتکلیف در حال انجام چه کاری بوده می‌بینم که او، - آنطور که من می‌‌دانم- فقط در حال آموزش روزنامه‌نگاری بوده است.»

این سخنان با واکنش شدید رسانه‌ها، از جمله مدیر عامل شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز»، کارفرمای زاغری مواجه شد. آنها، از گاف جانسون به عنوان «اشتباهی جدی» یاد کرده و از وی خواستند بابت آن عذرخواهی کند. 

بعد از آن فشارها بر جانسون تا مرحله‌ای شدت گرفت که سیاستمداران انگلیسی از او خواستند از سمتش استعفا کند.«جرمی کوربین»، رهبر حزب کارگر و «صادق جان»، شهردار لندن، دو نفر از کسانی بودند که از او خواستند عذرخواهی کرده و از سمتش استعفا کند. عده‌ای از نمایندگان پارلمان انگلیس هم درخواست مشابهی مطرح کردند. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت

 دیوید کامرون وزیرخارجه انگلیس در نخستین سفرش به قرقیزستان و در دیدار با همتای قرقیزی خود مدعی شد که این کشور شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و بیشکک باید حق انتخاب شریکان را داشته باشد.

به گزارش روز سه‌شنبه سرویس اخبار آسیای میانه، دیوید کامرون این موضوع را در یک نشست توجیهی پس از دیدار با جنبیک کولوبایف، وزیر امور خارجه جمهوری قرقیزستان مطرح کرد.

کامرون خاطرنشان کرد که قرقیزستان شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و این کشور باید حق انتخاب شرکا را داشته باشد. وی افزود: در دیدار امروز با رئیس جمهوری قرقیزستان، همکاری‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فرصت‌هایی برای توسعه آن وجود دارد.

کامرون با تاکید بر اینکه قرقیزستان از نظر منابع آبی غنی است، تصریح کرد: حمایت از پروژه‌های زیست محیطی در مواجهه با تغییرات اقلیمی ضروری است و در این راستا انگلیس صندوق سرمایه‌گذاری برای حمایت از مشاغل متوسط و کوچک ایجاد خواهد کرد.

وی همچنین به همکاری با قرقیزستان در زمینه سرمایه‌گذاری خصوصی اشاره کرد و گفت که شرکت‌های انگلیسی در ساخت ورزشگاه بیشکک مشارکت دارند.

این اولین سفر وزیر خارجه انگلیس به قرقیزستان است. در این سفر دیوید کامرون با صادیر جپاروف رئیس جمهوری قرقیزستان نیز دیدار کرد.

به گفته تارنمای ریاست‌جمهوری قرقیزستان، گفتگو بین طرفین در مورد چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه قرقیزستان و انگلیس از جمله در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، انرژی و حمل و نقل صورت گرفت.

علاوه بر این، امکان گسترش تعاملات دو کشور در زمینه مسائل آموزشی و مهاجرت کاری فصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. صادیر جپاروف و دیوید کامرون موضوعات جاری در دستور کار منطقه‌ای و بین المللی را نادیده نگرفتند.

کامرون این هفته از پنج کشور آسیای مرکزی و مغولستان بازدید خواهد کرد. وی دیروز از تاجیکستان دیدن کرد و شامگاه ۲۲ آوریل (سوم اردیبهشت) وارد بیشکک شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • آتش سوزی مرگبار در انگلیس
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • توخل به انگلیس برمی‌گردد: لندن نه، این بار منچستر!‏
  • بازتاب سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
  • بهانه حامیان اسرائیل برای فشار بر طرفداران فلسطین در لندن
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه
  • انگلیس در مدار استاندارد‌های دوگانه
  • منچسترسیتی با غلبه بر چلسی به فینال جام حذفی صعود کرد