Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزئیات نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی دوره کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. ۲۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نتایج دوره با آزمون مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

azmoon.org و سامانه www.azmoon.net قابل مشاهده است.

پرونده همه پذیرفته‌شدگان آزمون برای احراز صلاحیت‌های عمومی تحت بررسی است و نتیجه آن متعاقباً از طرف دفتر گزینش صلاحیت‌های عمومی سازمان مرکزی دانشگاه به اطلاع محل‌های دانشگاهی خواهد رسید.

سنوات تحصیل در دوره کارشناسی‌ارشد ناپیوسته به ویژه برای مشمولان 3 سال است و به هیچ‌وجه قابل افزایش نیست.مشمولان خدمت وظیفه عمومی لازم است براساس مقرراتی که از سوی سازمان وظیفه عمومی اعلام شده و همچنین مندرجات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 سازمان سنجش آموزش کشور، ضوابط مربوطه را رعایت و وظایف محوله را به موقع انجام داده باشند و دانشگاه در قبال عدم رعایت آن مسئولیتی ندارد. از جمله آن که از زمان فراغت از تحصیل بیش از یک سال سپری نشده باشد و چنانچه بیش از یک سال از اتمام تحصیل آنان در دوره کارشناسی سپری شده باشد، به موقع به خدمت اعزام شده باشند.

همچنین با توجه به اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مجوز ثبت‌نام اتباع خارجی مقیم متعاقب انجام تشریفات قانونی و بررسی صلاحیت‌های اقامتی اتباع مزبور و اعلام رسمی آن توسط آن اداره خواهد بود و تا قبل از آن پذیرش این افراد به صورت موقت است.

لازم به ذکر است پذیرفته‌شدگانی که در فرم ثبت‌نام اینترنتی شرکت در آزمون، خود را مشمول ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی موضوع استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران دانسته‌اند، باید هنگام ثبت‌نام فرم مربوط به تعهدنامه استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران را تکمیل و به واحد یا مرکز دانشگاهی ارائه دهند. بدیهی است چنانچه در هر زمان از ثبت‌نام و یا حین تحصیل، واجد شرایط بودن این قبیل دانشجویان در استفاده از سهمیه مذکور به اثبات نرسد، دانشگاه از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل خواهد آورد و در این صورت حق اعتراض نخواهند داشت و به علت سوء استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران پیگرد قانونی آنها برای دانشگاه محفوظ خواهد ماند.

زمان و محل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی

پذیرفته‌شدگان نهایی همه رشته‌ها لازم است شخصاً در روز‌های شنبه 31 شهریور و یکشنبه یکم مهر با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت‌نام به واحدهای ذیربط که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس www.sanjesh.iau.ac.ir و سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس iau.ac.ir درج شده است، مراجعه کنند.

عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

پذیرفته‌شدگان واحدهای علوم و تحقیقات، تهران‌مرکزی، تهران‌جنوب، تهران شمال، پزشکی تهران، الکترونیکی، سنندج، نجف‌آباد، تبریز، کرج، قم، قزوین، پرند، بروجرد، شیراز و اراک برای اطلاع از چگونگی و زمان ثبت‌نام مقتضی است به آدرس سایت آن واحد‌ها به شرح ذیل مراجعه کنند:

اراک به آدرس www.iau.arak.ac.ir

علوم و تحقیقات به آدرس www.srbiau.ac.ir

تهران‌مرکزی به آدرس www.iauctb.ac.ir

تهران‌جنوب به آدرس www.azad.ac.ir

پزشکی تهران به آدرسwww.iautmu.ac.ir

تهران شمال به آدرس www.iau-tnb.ac.ir

الکترونیکی به آدرس www.iauec.ac.ir

تهران شرق به آدرسwww.iauet.ac.ir

اصفهان (خوراسگان) به آدرس www.register.khuisf.ac.ir

یادگار امام خمینی (ره) شهرری به آدرس: www.iausr.ac.ir

نجف‌آباد به آدرس http://rs.iaun.ac.ir

سنندج به آدرس www.iausdj.ac.ir

تبریز به آدرس www.iaut.ac.ir

کرج به آدرس www.kiau.ac.ir

قم به آدرس www.qom-iau.ac.ir

قزوین به آدرس www.qiau.ac.ir

پرند به آدرس www.piau.ac.ir

بروجرد به آدرس www.iaub.ac.ir

شیراز به آدرس www.iaushiraz.ac.ir

مدارک لازم برای ثبت‌نام در دوره کارشناسی‌‌ارشد ناپیوسته (فوق لیسانس)

اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل، اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق است)، اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی، شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (برای برادران مشمول 12 قطعه)، مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص کند و تکمیل و ارائه سایر فرم‌های ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود، از جمله مدارک لازم برای ثبت نام است.

گفتنی است افرادی که از نظر مقررات وظیفه عمومی حائز شرایط ثبت‌نام نیستند (از جمله دارای دفترچه اعزام به خدمت با غیبت هستند و یا با غیبت به خدمت اعزام شده‌اند یا در برگ اعزام آنان دانشجوی اخراجی یا انصرافی یا ترک تحصیل ذکر شده است) مجاز به ثبت‌نام نیستند.

انتهای پیام /

R1014132/P1010114/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کنکور ارشد دانشگاه آزاد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کنکور ارشد دانشگاه آزاد کنکور ارشد دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های دانشگاهی تاکید کرد و گفت: از مهر ماه موضوعات هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی دانشگاه اجرایی خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.


وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.


رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.


وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.


رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.


وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.


رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آن‌ها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.


وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.


رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد