Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-06@23:18:38 GMT

صدور مجوز تولید خودرو بدون خط تولید

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۹۸۹۶۰

صدور مجوز تولید خودرو بدون خط تولید

رویداد۲۴در حالی برای برخی شرکتهای واردکننده خودرو که با اخذ نمایندگی از خودروسازان چینی، اقدام به واردات قطعات منفصله خودرو می کنند، مجوز تولید صادر می شود که آنها، اقدام به تولید خودرو در یک کارخانه دیگر بصورت حق العملکاری می کنند؛ این در حالی است که اکنون این خودروسازان برای شماره گذاری خودروهای خود که پیش از اخذ مجوزهای لازم اقدام به پیش فروش آن ها کرده بودند، طبق قانون با مشکل مواجه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی ماجرای شماره گذاری خودروهای برخی شرکتهای خودرویی که اقدام به تولید خودرو در یکی از شرکت های خودروسازی به صورت حق العمل کاری کرده بود دردسرساز شده ؛ چرا که این شرکت واردکننده بر اساس قانون به دلیل نداشتن خط تولید و در نتیجه عدم اخذ پروانه بهره برداری، اجازه شماره گذاری خودروهای خود را ندارد. 

با این وجود و در یک اقدام قابل تامل سرپرست استانداری کرمان طی نامه ای به قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست صدور پروانه بهره برداری تولید موقت، برای این شرکت واردکننده را ارائه داده تا خودروهای این شرکت شماره گذاری شوند.

نکته مهم اینجا است که با صدور چنین مجوزی، شاید یک مسئله در ظاهر مرتفع شود؛ اما در واقع بدعتی ایجاد خواهد شد که طی آن حق شرکتهایی که برای تولید خودرو و اشتغالزایی سرمایه گذاری های گسترده ای انجام داده اند، ضایع شده و در ضمن این سوال پیش می آید که هزینه های قانونی و دولتی از جمله عناوین مالیاتی، عوارض و امتیازات خاصه خوروسازان مانند عدم الزام به اسقاط خودروی فرسوده برای شرکتی با مجوز موقتی تولید چگونه خواهد بود؟

نکته جالب تر ماجرا هم این است که چگونه یک شرکت واردکننده بدون داشتن خط تولید و پروانه بهره برداری تولید، توانسته قطعات منفصله خودرو را که صرفاً، می تواند برای مونتاژ خودرو مورد استفاده قرار گیرد ثبت سفارش و به کشور وارد کند در حالی که همین اقدام نیز غیر قانونی بوده و مضاف بر آن حالا در خواست تخلفی آشکار مبنی بر شماره گذاری محصولات تولید شده بدون مجوز آن هم از سوی بالاترین مقام اجرایی استان صورت می گیرد.

این در حالیست که شرکتهایی که دارای خط تولید هستند و سرمایه گذاری های کلانی برای اشتغال، فراهم کردن زیر ساختهای تولید و دریافت مجوزهای قانونی انجام داده اند، با مشکلات متعددی برای تولید و شماره گذاری خودروهای خود مواجه می شوند و حالا استاندار کرمان در حمایت از یک شرکت واردکننده که بدون گذراندن مراحل قانونی اخذ مجوز و احتمالا بدون نظارتهای لازم اقدام به تولید خودرو کرده است از رضا رحمانی قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت تقاضای صدور مجوز و شماره گذاری محصولات شرکت مذکور را دارد.

موضوعی که در کنار آفت های مختلف و ایجاد یک بدعت در میان واردکنندگان خودرو، اصل حمایت از تولید ملی و حمایت از تولیدکنندگان واقعی را تحت الشعاع قرار خواهد داد و هیچ نامی غیر از رانت نمی توان به آن اطلاق کرد.

حال باید دید پاسخ و موضع وزارت صنعت ، معدن و تجارت و شخص جناب قائم مقام در قبال این درخواست غیرقانونی و این تخلفات پی در پی چه خواهد بود؟

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خودرو قانون سرمایه گذاری تولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی