Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به تلاش برای ساخت تسلیحات اتمی، گفت: تل‌آویو در واکنش به «تهدیدات ایران» امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «زئیو سنیر» مدیر کل کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه با بیان اینکه تل‌آویو امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهد، گفت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بر برنامه هسته‌ای ایران نظارت بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تنها رژیم دارنده تسلیحات اتمی در غرب آسیا که در نشست عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صحبت می‌کرد، گفت: «نمی‌توانیم تهدیدات مشخص و مکرری را که ایران و نایبانش برای حمله به تأسیسات اتمی اسرائیل مطرح می‌کنند، نادیده بگیریم.»

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، سنیر افزود: «این تهدیدات نفرت‌انگیز اسرائیل را ملزم کرده که دست به کار شده و به حفاظت و دفاع از تأسیسات اتمی خود ادامه دهد. این تأسیسات مرتب منطبق با دستورالعمل‌های ایمنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارتقا یافته و تقویت می‌شوند تا در برابر هر حمله‌ای تاب بیاورند.»

او که رژیم متبوعش با وجود داشتن سلاح اتمی از پیوستن به معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی (ان. پی. تی) خودداری کرده و بارها در برابر حرکت به سمت انعقاد توافق «خاورمیانه عاری از سلاح اتمی» کارشکنی کرده، در بخش دیگری از سخنرانی‌اش ایران و سوریه را «تهدید اشاعه‌ای» در غرب آسیا توصیف کرد و گفت آژانس باید بر این دو کشور نظارت بیشتری داشته باشد.

وی گفت: «سوریه یک رآکتور اتمی نظامی اعلام‌نشده و سری در دیرالزور ساخت. این دست از پنهانکاری‌های فعالیت‌های غیرقانونی نقض آشکار ان. پی. تی و تعهدات پادمانی سوریه است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جامعه بین‌الملل باید ۱۰ سال پیش اقدام می‌کردند و حالا هم باید اقدام کنند.»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در تابستان سال ۲۰۰۷ به بهانه هدف قرار دادن یک «سایت مخفی اتمی» ساختمانی در دیرالزور را هدف قرار دادند. تل‌آویو مدعی است که در این سایت یک رآکتور اتمی فعال بوده و دمشق قصد داشته از این طریق به بمب اتم دست یابد. تل‌آویو چند ماه پیش با انتشار تصاویر این حمله، به انجام آن اعتراف کرد.

«سیمور هرش» روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی در کتابی که امسال منتشر کرد، نوشت در سفری که زمان آن حمله به دمشق داشته، مقام‌های سوری به او گفته‌اند که دمشق نه تخصص و نه بودجه لازم برای یک برنامه اتمی نظامی را داشته و اگر قصد ساخت چنین رآکتوری را داشت، آن را در فضای باز در بیابانی در نزدیکی مرز عراق و ترکیه نمی‌ساخت که در معرض حمله قرار داشته باشد. به گفته هرش، دمشق گفته این سایت یک مرکز ساخت موشک بوده است.

رئیس کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنرانی امروزش، درباره ایران گفت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید راستی‌آزمایی قدرتمندی از فعالیت‌های مخفی ایران انجام دهد. برنامه مخفی تسلیحات اتمی ایران به صورت مستند ثبت شده است.»

تل‌آویو با وجود قطعنامه صریح شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون از ارائه دسترسی به بازرسان آژانس به تأسیسات «دیمونا» که قلب برنامه اتمی این رژیم به شمار می‌آید، خودداری کرده است. با این وجود، این رژیم نظام بازرسی تعبیه شده در توافق هسته‌ای گروه ۱+۵ با ایران را که به گفته مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی قدرتمندترین نظام بازرسی تاریخ این نهاد است، ناکافی خوانده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تل آویو رژیم صهیونیستی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در نشست با معاونان و مدیران سازمان انرژی اتمی کشور، اظهار داشت: به کار گیری از انرژی اتمی و هسته‌ای در موضوعات مختلف کشور می‌تواند منشأ اثرات نیک بسیاری شود و در حل مسائل به کمک کشور بیاید.

وی با اشاره به کلنگ‌زنی نیروگاه اتمی سیریک در شرق هرمزگان افزود: تلاش ما بر این است که توسعه صنعت هسته‌ای در استان را متوازن با توسعه منابع انسانی منطقه پیش ببریم از این رو همزمان با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه اتمی سیریک مقدمات تأسیس هنرستان مرتبط با این صنعت نیز در استان فراهم شده است.

دوستی همزمانی توسعه انرژی اتمی در استان و تربیت جوانان متخصص را مصداق پیشرفت پایدار دانست و گفت: پس از شهرهای تهران، اصفهان و مشهد چهارمین مدرسه انرژی اتمی کشور در هرمزگان تأسیس می‌شود و از مهر ماه سال جاری دانش‌آموزان مستعد استان هرمزگان می‌توانند تحصیل خود در این مدرسه آغاز کنند.

وی بیان کرد: در راستای تحقق عدالت آموزشی دانش آموزان مستعد جامعه مددجویی می‌توانند در این هنرستان تخصصی تحصیل رایگان داشته باشند.

استاندار هرمزگان، عنوان‌کرد: با احداث این هنرستان تعداد هنرستان‌های تخصصی استان به ۲۹ عدد خواهد رسید که بر اساس امر رهبری برای مهارت‌محور کردن آموزش‌ها شکل گرفته است.

نماینده عالی دولت در هرمزگان گسترش انرژی اتمی در استان را از مصادیق توسعه زیربنایی و پایدار دانست و تاکید کرد: استفاده از این صنعت می‌تواند بسیاری از چالش‌های استان را در حوزه‌های مرتبط با انرژی به خصوص برق و شیرین‌سازی آب دریا مرتفع کند.


کد خبر 6088020

دیگر خبرها

  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد
  • واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟