Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@09:39:45 GMT

واکنش ظریف به اظهارات مقام آمریکایی

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۱۲۸۱

واکنش ظریف به اظهارات مقام آمریکایی

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه برجام در شورای امنیت سازمان ملل متحد تایید شده، گفت: آمریکا حتی پیمان‌هایی را هم که امضا کرده زیر پا گذاشته و به همین دلیل هم در دیوان بین‌المللی دادگستری با دو پرونده روبروست.

خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه برجام در شورای امنیت سازمان ملل متحد تایید شده، گفت: آمریکا حتی پیمان‌هایی را هم که امضا کرده زیر پا گذاشته و به همین دلیل هم در دیوان بین‌المللی دادگستری با دو پرونده روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز پنج‌شنبه به اظهارات روز گذشته یک مقام ارشد آمریکایی درباره توافق هسته‌ای با ایران واکنش نشان داد و گفت: آمریکا پیش از این پیمان‌ها را نیز نقض کرده و به همین خاطر هم در دیوان بین‌المللی دادگستری دو پرونده علیه این کشور باز شده است.

«برایان هوک» رئیس کارگروه ویژه ایران در دولت آمریکا شب گذشته در نشستی در موسسه دست راستی «هادسن»، توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را «توافقی شخصی» میان دولت ایران و «باراک اوباما» رئیس‌جمهور وقت ایران خواند و گفت: واشنگتن اکنون به دنبال انعقاد یک «پیمان» با ایران است که به صورت تؤمان برنامه موشکی و هسته‌ای ایران را محدود کرده و در سنای آمریکا به تصویب برسد. (جزئیات بیشتر)

ظریف در این مورد در توییتر نوشت: «ایالات متحده برجام را "توافقی شخصی میان دو دولت" توصیف و ادعا کرده که اکنون "به دنبال یک پیمان است. " غلط است. این یک توافقنامه بین‌المللی است که مورد تایید یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است. علاوه بر این، ایالات متحده تعهدات پیمانی خود را هم نقض کرده و [به این خاطر]با دو پرونده در دیوان بین‌المللی دادگستری روبروست.»

وزیر امور خارجه ایران در این توییت که همراه با فیلمی از برخورد تند مسئولان هادسن با اعتراض «مدئا بنجامین» فعال صلح‌طلب آمریکایی به اظهارات هوک منتشر شده، نوشته است: «گویا ایالات متحده فقط درخواست‌ها برای صلح را مسخره می‌کند. آیا شرم ندارید؟»

در جریان نشست شب گذشته، بنجامین با لباسی که روی آن به فارسی نوشته شده بود «صلح با ایران» روی صحنه رفت و برای دقایقی اعتراضاتش به اظهارات هوک را فریاد زد. همزمان با صحبت‌های بنجامین، نیرو‌های امنیتی دست و پای او را گرفته و وی را به زور از نشست بیرون کردند. هادسن در ویدئویی که بعدا از این نشست منتشر کرد، این بخش از جلسه را حذف کرد.

 

 

بنجامین در کنایه‌ای به اظهارات هوک که گفته بود ایران باید «یک کشور عادی» باشد، گفت: «بیائید درباره کشور‌های عادی حرف بزنیم. درباره سعودی‌ها. متحدان ما چنین کشور‌هایی هستند. آن‌ها بزرگترین تهدید برای جهان هستند.»

در حالی که مأموران تلاش می‌کردند این زن را از سالن بیرون کنند، او با فریاد به جنگ یمن هم اشاره کرد و گفت: «چطور جرأت می‌کنید که مسئله یمن را مطرح کنید؟ در حالی که این بمباران سعودی‌هاست که دارد مردم یمن را می‌کشد.»

وی تحریم‌های آمریکا علیه ایران را هم موجب آسیب به مردم ایران خواند و گفت: آمریکا باید به سمت «صلح با ایران» حرکت کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: ظریف توافق هسته ای برایان هوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است

«آکسیوس» گزارش داد جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در حال آماده سازی پیش‌نویس تحریم مقام‌های دیوان بین‌المللی کیفری به عنوان یک اقدام احتیاطی در برابر حکم احتمالی دستگیری مقام‌های رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش ایسنا، پایگاه آکسیوس همچنین افزود اعضای حامی رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا در 2 حزب جمهوری خواه و دموکرات بارها هشدار داده‌اند که اگر دیوان بین‌المللی کیفری حکم بازداشت احتمالی مقام‌های اسرائیلی را صادر کند، با عواقبش از جانب آمریکا روبه‌رو می‌شود.

«مایکل مک کال»، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد که پیش‌نویس این لایحه در دست اقدام است و به آکسیوس گفت که او و سایر قانونگذاران جمهوری خواه با کریم خان، دادستان این دیوان بین‌المللی در تماس هستند.

وی افزود: «می‌خواهیم به او تاکید کنیم که پا گذاشتن در مسیر صدور حکم دستگیری علیه مقام‌های اسرائیلی ایده‌ای واقعا بد است و این روند، روابط آمریکا و دادگاه را مخدوش می‌کند.»

این قانونگذار آمریکایی ادامه داد: «ما مطمئن نیستیم که آیا حکم بازداشت قریب الوقوع است یا خیر، اما این یک نوع اقدام احتیاطی است که به آنها اطلاع دهیم که اگر چنین حکمی علیه مقام‌های اسرائیلی صادر شود، ما این قانون را آماده اجرا کرده‌ایم.»

مک‌کال همچنین خاطرنشان کرد این لایحه فوریه گذشته ارائه شد تا مقامات دیوان لاهه را که در تحقیقات درباره متحدان ایالات متحده که عضو این دیوان نیستند، مانند اسرائیل، تحریم کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • آمریکا: تسلط اسرائیل بر گذرگاه رفح، عبور از خط قرمز نیست
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا