Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@13:29:13 GMT

تحلیلگر پاکستانی: ایران قدرت برتر منطقه است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۱۹۹۳

تحلیلگر پاکستانی: ایران قدرت برتر منطقه است

اسلام آباد - ایرنا - روزنامه اردو زبان «نوای وقت» پاکستان در مقاله ای به قلم «مصطفی کمال پاشا» با عنوان تهدیدهای آمریکا علیه ایران نوشت: جمهوری اسلامی ایران با شکست آمریکا و متحدان صهیونیستی و عربی در عراق ، سوریه و لبنان به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا در مقاله روزنامه ارود زبان 'نوای وقت' آمده است:رئیس جمهوری آمریکا اخیرا در یک پیام توییتری به مقامات بلند پایه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد از تهدید علیه آمریکا دست بردارند در غیر این صورت آنها از کرده خود برای همیشه پشیمان خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بخش دیگری از این مقاله آمده است:بر اساس نظر پژوهشگران مسائل بین الملل، ترامپ به دلیل قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، هیچ گاه جرات حمله به ایران را نخواهد داشت و تنها سعی می کند با تهدید جایگاه خود را در منطقه و جهان تثبیت کند.
در این مقاله آمده است:یقینا آمریکا جنگ نسل پنجم را نه تنها علیه ایران بلکه همه کشورهای اسلامی آغاز کرده است، دشمن از طریق استراتژی جنگ نسل پنجم با ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی و همچنین تحمیل فشارهای اقتصادی بر دشمن اصلی سعی خواهد کرد جهان اسلام را در بیش از پیش تضعیف کند.
نویسنده این مقاله افزوده است:لابی صهیونیستی در ساختار قدرت آمریکا شب و روز علیه ایران در حال توطئه هستند تا زمینه سرنگونی نظام اسلامی فراهم شود.
پس از پایان جنگ سرد و سرنگونی نظام کمونیست آمریکا یکه تاز جهان شد اما برای ادامه یکه تازی باید به بهانه های مختلف شرایط جنگی و نزاع و تنش در منطقه را ادامه دهد تا از این طریق کارخانه های اسلحه سازی آمریکا همچنان بمب و موشک و دیگر جنگ افزارهای مرگبار تولید کنند و آن را به کشورهای منطقه بفروشند تا از این راه بتوانند درآمدهای هنگفت کسب کند و از طرف دیگر با بی ثبات کردن و ناامن کردن جهان اسلام آنها را در بدترین شرایط ممکن قرار دهند .
کمال پاشا نوشت : پس از پایان جنگ سرد تمدن اسلامی به بزرگترین دشمن غرب به رهبری آمریکا تبدیل شد و ترامپ نیز این موضوع را اذعان کرده است و مسلمانان را دشمن تمدن غرب نامیده است.
در ادامه مقاله نوای وقت با تشریح فشارهای آمریکا آمده است:پس از حمله مشکوک یازدهم سپتامبر که طراح آن لابی صهیونیستم در آمریکا بود غرب و در راس آن آمریکا به اسم مبارزه با تروریسم به افغانستان و عراق حمله کرد و این بار با زمینه سازی در تشکیل گروه های افراطی مانند داعش و دیگر گروههای تروریستی در عراق و سوریه سعی کرد ضمن خشونت طلب اعلام کردن اسلام دشمنان خود را از میان بردارد .
در مقاله روزنامه نوای وقت آمده است : حال که دونالد ترامپ قدرت را در آمریکا به دست گرفته است، لابی صهیونیسم در نوک هرم قدرت آمریکا قرار گرفته است و این لابی از ترامپ به عنوان یک عروسک خیمه شب بازی برای رسیدن به اهداف خود در منطقه حساس خاورمیانه استفاده می کند.
این مقاله می افزاید:صهیونیسم زیر چتر ترامپ پس از اینکه بیت المقدس را پایتخت همیشگی خود اعلام کرد در حال اخراج بیشتر فلسطینی ها از خانه و کاشانه خود از سرزمین های اجدادی خود هستند.
متاسفانه در شرایط کنونی همه کشورهای عربی موضوع فلسطین را فراموش کرده اند و عربستان از یک سو با ایجاد یک ائتلاف نظامی در حال کشتار مسلمانان در یمن است و از سوی دیگر با ایجاد روابط مخفیانه با رژیم صهیونیستی این رژیم را برای حمله به ایران تشویق می کند، بدین گونه لابی صهیونیستی در آمریکا در حال زمینه سازی برای ایجاد اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات است.
مقاله نگار در ادامه نوشت:جمهوری اسلامی ایران پس از شکست آمریکا و متحدان عربی در جبهه عراق و سوریه به یک قدرت در منطقه تبدیل شده است آنها مانع بزرگ اهداف آمریکا در منطقه هستند اما آمریکا که توان مقابله نظامی با ایران را در منطقه ندارد در پی اعمال فشارهای اقتصادی است تا از این طریق بتواند توان نظامی ایران را در منطقه تضعیف کند.
در پایان این مقاله آمده است:جمهوری اسلامی ایران تاکنون ثابت کرده است که در همه جبهه های علیه امریکا به پیروزی رسیده است، آنها در جبهه دیپلماسی پس از چند سال مذاکرات سخت و فشرده با غرب و قدرتهای بزرگ توانستند تحریم ها را علیه مردم این کشور بردارند.
ترامپ با تمامی تلاش های خود سعی کرد ایران را در منطقه منزوی کند اما چون نتوانست به این هدف برسد بدون هیچ دلیلی از توافقنامه هسته ای خارج شد تا بتواند ایران را وادار به تسلیم کند، ولی تاریخ 40 ساله اخیر ایران نشان داده که رهبران آن توانسته اند از همه شرایط سخت بیرون آیند.
آساق**6125**3404

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا تحليلگر پاكستاني ايران قدرت منطقه اي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۱۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف: روسیه، ایران را فدای آمریکا می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در فراز‌هایی از کتاب ظریف آمده است:

راهبرد بنیادین روسیه در روابط جهانی تلاش برای حفظ موقعیت «قدرت بزرگی» روسیه است. در نگاه روسیه به روابط جهانی بر پایۀ بازی قدرت‌های بزرگ، کنشگران دیگر جایگاه همراه و نه همپیمان را دارند البته در دوران پساشوروی و برتری آمریکا در زمینه‌های گوناگون سیاسی اقتصادی و حتی جنگ افزاری حضور روسیه بر سر میز قدرت‌های بزرگ تنها از طریق «نابودی قطعی متقابل» در جنگ هسته‌ای یا آنچه روس‌ها به آن «ثبات راهبردی» می‌گویند امکان پذیر است. به همین دلیل روسیه بسیاری از کنش‌های جهانی را از دیدگاه بده بستان‌های بسیار پیچیده نابودی متقابل هسته‌ای میبیند. این نگرش در جنگ اوکراین میتواند پیامد جدی برای امنیت ملی ایران داشته باشد.

بر پایه نگرش تاریخی روسیه به ایران به چشم یک هم پیمان ضد آمریکایی نگاه نمی‌کند. روسیه باور دارد ایران میخواهد از آن کشور همچون یک ابزار برخورد با آمریکا بهره گیرد. اگر ایران بتواند چالش‌های خود را با آمریکا حل کند بی درنگ از روسیه دست میکشد این نگرش قطعی نخبگان روسیه به ایران است و حتی یکی دو بار آقای لاوروف این نگرش را به روشنی بازگو کرد.

روسیه در بده بستان‌های بین المللی نه میخواهد و نه میتواند جز در زمینه ثبات راهبردی یا نابودی متقابل هسته‌ای در برابر آمریکا بایستند و باور دارد تنها «ثبات راهبردی است که میتواند امنیت آن کشور را حفظ کند اوکراین از دیدگاه بسیاری از نظریه پردازان یک تله امنیتی سازی آمریکا برای پوتین بود که پیشتر بدان اشاره شد. بی شک روسیه آمادگی ندارد که در برابر آمریکا منافع ملی خود را فدای ایران کند البته روسیه همچون هر کشور دیگری آماده است که ایران را فدای مطامع خود در برابر آمریکا و دیگران کند؛ چنان که در افشای فروش پهپاد‌ها و قبل از آن افشای سفر سردار سلیمانی در تابستان ۱۳۹۴ این کار را انجام داد. آنچه بیشتر اسفناک است بالیدن برخی در رسانه‌های همگانی به خرید سلاح توسط دومین قدرت نظامی جهان از ایران است. این انگاره نشان دهندهٔ برداشت نادرست از دلایل پیچیده اصل خرید و کلیدی‌تر از آن افشای خرید پهپاد توسط روسیه است.

بدین ترتیب ما در تعامل با روسیه دچار چنین چالش‌هایی میشویم ذهنیت ما نیاز به بازسازی و نوسازی پیرامون روسیه دارد که تاکنون نشده و همچنان دچار نگرش‌های نادرست هستیم بخش چشمگیری از انگاره‌هایی که از جهان پیرامونی و سیاست خارجی داریم خیال بافی است. آن بخش هم که خیالبافی نیست مربوط به سی سال پیش و دوران جنگ سرد است که جهان دیگری بود جهان امروز پیوسته در حال شدن است. اما ما پیرامون جهانی صحبت می‌کنیم که خشک و سخت بود جهانی که بود و حالا دیگر نیست.

به همین دلیل است که بیشتر گام‌هایی در بیراهه بر میداریم که کشور را به مقصد نمی‌رساند. روسیه یک نمونه نمایان آن است. ما باید با روسیه در جایگاه یک همسایه بسیار کلیدی و یک کنشگر در سطح جهانی که عضو دائم شورای امنیت است پیوند بسیار خوب داشته باشیم. این را نیز همواره در یاد داشته باشیم که توان روسیه در شورای امنیت با توان روسیه در بیرون از شورای امنیت همسان نیست یعنی روسیه در شورای امنیت یکی از پنج قدرت دائم جهان است. در حالی که بیرون از شورای امنیت به جز در زمینه ثبات راهبردی به چین و حتی به اروپا نیازمند است. جز صادرات، انرژی چندان مزیتی ندارد که آن‌ها به روسیه وابسته باشند. در مزیت انرژی نیز رقیب ماست و مؤتلف و هم پیمان ما نیست از این رو، نباید راجع به روسیه نگرش هیجانی سلبی و یا ایجابی داشته باشیم.

علت اینکه توانستم تا اندازه‌ای با روسیه کار کنم این بود که روسیه را به عنوان روسیه پذیرفتم. روسیه‌ای که یک همسایه کلیدی ایران است همین و بس و به همین دلیل نیز نتوانستم با سیاسیون داخلی که یا روس ستیز و یا روس پرست هستند، چندان تعامل کنم.

آن‌ها به دنبال بهانه می‌گردند که روس ستیزی و روس پرستی خود را ثابت کنند. دشواری بنیادین در توقعات ما از روسیه است که بر پایۀ بینش درستی تعیین نکرده ایم. به همین دلیل دچار سرخوردگی همیشگی از روسیه میشویم روسیه میتواند از ما بهره برداری کند و ما از این بهره برداری دچار سرخوردگی میشویم. ما باید روسیه را آن چنان که هست، بشناسیم. روسیه نمی‌خواهد پیوند ایران با غرب و آمریکا عادی شود. همزمان مایل نیست تنش‌های ما با غرب و آمریکا به جنگ بینجامد. روسیه می‌پندارد که در صورت عادی شدن پیوند‌های ما با غرب و آمریکا بی درنگ به سمت غرب میرویم.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد تند یک امام جمعه از داوری زنان در مسابقات فوتبال /کنایه به اعراب منطقه از تریبون نماز جمعه
  • اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در روز جمهوری اسلامی
  • ثروت و قدرت در جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم است
  • دهمین رویداد تکریم بلندترین و بزرگترین پرچم ایران برگزار می‌شود
  • انقلاب اسلامی ایران آغاز حرکت جهان به سوی ظهور حجت است
  • یوم الله ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ قدرت اسلام را به نمایش گذاشت
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • ظریف: روسیه، ایران را فدای آمریکا می‌کند
  • «ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد»
  • ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد | ماجرای سرقت نفت ایران توسط آمریکا