Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - نماينده مردم تهران، ري شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي گفت: مردم اگر قانع شوند با سعه صدر و در آرامش منتظر نتايج مطالبات خود، مانده و براي حل مشکلات به دولت کمک هم مي کنند.

سيده فاطمه ذوالقدر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا درباره ضرورت گفت وگوهاي رو در رو و شفاف دولت و مردم، گفت: مردم وقتي ببيند درخواست هاي آنها از طريق گروه هاي مرجع به گوش دولتمردان، سياستمداران و قانونگذاران مي رسد با سعه صدر و در آرامش منتظر نتايج مطالبات خود مانده، قانع شده و براي حل مشکلات به دولت کمک هم مي کنند، از طرفي دولت هم ملزم مي شود به اين مطالبه گري پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماينده مردم تهران، ري شميرانات و اسلامشهر خاطر نشان کرد: مردم وقتي مي بينند نمايندگان آنها چه در مجلس و چه در احزاب، چه در اصناف و در رسانه ها مسائل و مطالبات آنها را بيان کرده و پي گيري مي کنند، با خوش بيني به نهاد حاکميت اعم از دولت و مجلس و ساير نهادها، مطمئن مي شوند که اين روش هاي منطقي و اصولي بر مدار گفت و گو، براي مطالبه گري و نتيجه گرفتن تاثيرگذار است.
ذوالقدر تاکيد کرد: وقتي نمايندگان، نظرات و مطالبات مردم را به دولت منعکس کرده و بر اجراي قوانين نظارت کنند و اگر در جايي کمبود يا قصوري هم باشد به صورت شفاف تذکر داده، منصفانه و سازنده مسائل را نقد کرده و پي گيري کنند، مردم به آينده کشور دلگرم و اميدوار مي شوند.
**احزاب و اصناف گفت وگوهاي دولت و ملت را تقويت کنند
ذوالقدر گفت: وجود نهادهاي مرجع مانند احزاب و اصناف فعال و رسانه هاي قدرتمند، مکانيزم گفت و گوهاي دو طرفه بين حاکميت و مردم را تقويت مي کند.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس در خصوص مکانيزم هاي «گفت و گوي رو در رو» دولت و مردم نيز اظهار داشت: وجود احزاب فعال و تشکل ها و اصناف قدرتمند به عنوان واسطه هاي بين مردم و حاکميت، مي تواند به تقويت گفت و گوهاي مستقيم و رودر روي ملت و دولت کمک کند.
وي افزود: فعالان سياسي و احزاب مي توانند با برگزاري نشست ها و ارتباط مستمر با پايگاه هاي اجتماعي خود، صدور بيانيه هاي عمومي، انجام سخنراني و مصاحبه درباره موضوع هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي و مسائل فرهنگي و سياسي روز کشور علاوه بر اين که نظرات طيف فکري و پايگاه اجتماعي خود را با دولت در ميان گذارند، اقدامات دولت و شرايط خاص کشور را نيز براي مردم تبيين کرده و اميد و آرامش را در جامعه حاکم کنند.
ذوالقدر بيان کرد: احزاب و اصناف مي توانند در بزنگاه ها و بحران هايي که در کشور به وجود مي آيد، آگاهانه و به موقع به مسائل ورود کنند، شرايط و ضرورت ها را نيز براي اقشار مختلف مردم تشريح کنند.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس همچنين گفت: در کنار احزاب و اصناف، سمن ها و رسانه ها نيز به عنوان واسط بين مردم و حاکميت، مي توانند گفت و گوهاي دو طرفه و رو در رو با دولت و حاکميت را پيش برده و با بيان مواضع و انتقاد سازنده، پيشنهاد و راهکار، نقش اثربخش خود را در افزايش آگاهي و آرامش در جامعه ايفا کنند.
وي با تاکيد بر اين که احزاب و اصناف بايد جلسات مستمر با دولت داشته باشند، گفت: اين گروه ها بايد درخواست هاي مردم را از راه هاي قانوني و منطقي با دولت مطرح و پي گيري کنند و نتايج آن را از طريق رسانه ها و کانال هاي ارتباطي خود به اطلاع مردم برسانند.
** رسانه ها اقدامات مثبت دولت را براي مردم بيان کنند
عضو کميسيون فرهنگي مجلس درباره گفت و گوي رو در روي مردم و دولت، شفافيت و صراحت را امري ضروي و تاثيرگذار در افکارعمومي دانست و افزود: رسانه ها ، به ويژه صدا و سيما به همراه تيم اطلاع رساني دولت، بايد برنامه ها و اقدامات مثبت دولت را در قالب گزارش براي مردم بيان کنند.
ذوالقدر با اشاره به اين که «مردم اين روزها به مسائل اقتصادي حساس شده اند»، گفت: هر چقدر دولت در اين حوزه براي مردم بيشتر روشنگري کند، مسئولان بيشتر مصاحبه و رو در رو و شفاف با مردم حرف بزنند، سياست ها و راهکارهاي عبور از شرايط سخت - چه سياسي چه اقتصادي- را بيان کنند، دولت مي تواند اوضاع را بهتر کنترل کند و افکار عمومي، مردم و حتي بازار را آرام کنند.
** مردم منتظر خبرهاي خوب دولت هستند
ذوالقدر گفت: هر چقدر ارتباط دولت با مردم بيشتر باشد و تيم رسانه اي دولت قوي تر عمل کند، مي تواند در کنترل اوضاع تاثيرگذارتر باشد.
نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر افزود:اگر دولت درباره دلايل تورم و افزايش قيمت ها که موضوع روز جامعه است، شفاف و صريح با مردم صحبت کند و سياست ها و راهکارهاي خود را نيز بيان کند- مثل همين موضوع که بيان کرده است «مواد اوليه در حال ترخيص است»- مي تواند در بازار و قيمت ها تاثير گذاشته و جامعه نيز به آرامش مي رسد.
ذوالقدر خاطرنشان کرد: مردم منتظر شنيدن خبرهاي خوب دولت هستند، خبرهايي که دغدغه زندگي آنها را کاهش دهد و آنها را مطمئن کند که با خيال راحت مي توانند موارد اساسي زندگي خود را تامين کنند.
** شکست جنگ رواني دشمن با گفت و گوي شفاف با مردم
نماينده مجلس با بيان اينکه يک بعد از پيشبرد تحريم هاي آمريکا انجام عمليات رواني در ايران است، توضيح داد: آنها يک جنگ وسيع تبليغاتي و رواني را بر ضد ايران برنامه ريزي و عملياتي کرده اند.
ذوالقدر گفت:کارشناسان همان زمان (آبان - آذر 96) که خروج آمريکا از برجام مطرح بود، قيمت دلار را حدود 7 تا 8 هزار تومان پيش بيني مي کردند، اما با جنگ رواني که رسانه هاي بيگانه اجرا کردند و البته يک مقدار خلل در بعد نظارتي و عملکردها در بازار، به نوسانات و روند افزايشي قيمت ارز، دامن زدند.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس اظهار داشت: گفت و گوي مستقيم و شفاف دولت با مردم و تشريح برنامه هاي عبور از بحران، نه تنها در آرام شدن اوضاع و تثبيت وضعيت اقتصادي موثر است، بلکه منجر به شکست جنگ رواني و جنگ اقتصادي که دشمن آغاز کرده، مي شود.
به گزارش ايرنا، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در دو ديدار اخير با دولتمردان در سال جاري بر ضرورت گفت و گو رو در رو با مردم تاکيد کردند و فرمودند: «(به مردم) بگوييد دشمن مي خواهد از رخنه اقتصادي استفاده کند و ما نخواهيم گذاشت و به کمک شما احتياج داريم»؛ ايشان تاکيد کردند «قوت ها و نتايج کارهاي مثبت اقتصادي را براي مردم اطلاع رساني کنيد».
سيام ** 1418
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس

 به گزارش خبرنگارگروه سلامت خبرگزاری آنا، یکی از بیماری هایی که در کشور ما افراد متعددی در آن درگیر هستند هموفیلی است، هموفیلی نوعی بیماری خونریزی ارثی است که در آن فرد فاقد پروتئینی به نام «فاکتورهای لخته شدن» یا دارای مقدار کمی از آن است و در نتیجه خون به درستی لخته نمی‌شود. این مورد منجر به خونریزی بیش از حد می‌شود. ۱۳ نوع فاکتور لخته شدن وجود دارد و این‌ها با پلاکت کار می‌کنند تا به لخته شدن خون کمک کنند. پلاکت‌ها سلول‌های خونی کوچکی هستند که در مغز استخوان شما تشکیل می‌شوند. طبق گفته فدراسیون جهانی هموفیلی (WFH)، از هر ۱۰ هزار نفر، حدود یک نفر با این بیماری متولد می‌شود و می تواند فرد بیمار را دچار مشکلات زیادی کند،  این روزها مشکلات متعددی مانند کمبود دارو، عدم تامین کافی دارو، مشکلات ارزی در زمینه تامین داروها می تواند برای بیماران هموفیلی مشکل ساز شود.

قرمز شدن شهرها به احترام بیماران هموفیلی

بیماران هموفیلی با مشکلات زیادی در ایران رو به رو هستند در همین زمینه احمد قویدل مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا با اشاره به روز هموفیلی  اظهار کرد: روز جهانی هموفیلی بسیار روز مهمی است چرا که فدراسیون جهانی هموفیلی در این روز تلاش می کند تا با مذاکرات بسیاری از آثار باستانی و المان های شهرهای مختلف دنیا را به رنگ قرمز درآورد،  در ایران نیز طی مذاکراتی که با وزیر کشور صورت گرفت مقرر د بسیاری از استانداری ها و شهرداری ها در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

عدم دسترسی مناسب به دارو

وی در ادامه با اشاره به مسکلات بیماران هموفیلی در ایران گفت: یکی از مشکلاتی که بیماران هموفیلی با آن رو به رو هستند عدم دسترسی مناسب به دارو در مناطق محروم است و باید افراد بیمار برای تهیه دارو به مراکز شهرستان ها مراجعه کنند که این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی شده است.

قویدل ادامه داد:  از سوی دیگر روش های قدیمی درمان نیز سالهاست که منسوخ شده است روش های جدید جایگزین راه های درمنی گذشته شده است،  باید توجه داشت که در روش های قدیمی فرد بیمار ممکن است در سنین نوجوانی و جوانی دچار معلولیت شود اما در روش های درمانی جدید که به صورت دارویی و موسوم به پیشگیری است فرد می تواند مراحل درمانی بسیار مطمئن تری را پشت سر بگذارد.

سال گذشته و مشکلات بیماران هموفیلی

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سال خوبی برای بیماران هموفیلی از نظر دارویی نبود گفت:  متأسفانه مسئولین سازمان غذا و دارو سال‌ها است با استفاده از سنگر تولید داخلی و بستن فهرست دارویی کشور، بیماران را از داروهای نوین بی بهره نگه داشتند. یکی از نتایج این نوع سیاستگذاری‌های انحصاری، همین بحران دارویی هموفیلی است که  ماه ها است که گریبان بیماران هموفیلی را رها نکرده است.  چند ماه است که بیماران به صورت‌های مختلف درد می کشند و به علت عدم امنیت دارویی زندگی آنها دچار اختلال شده است.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: بارها با مسئولان مربوطه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلساتی داشتیم اما متاسفانه اقدامات کافی برای بیماران هموفیلی صورت نگرفته است؛ متاسفانه در کشور برای بیماران هموفیلی تنوع دارویی وجود ندارد و این موضوع می تواند مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگری یکی از مشکلات بیماران هموفیلی موضوع بازنشستگی است؛ اگر به صورت دقیق محاسبه کنیم فردی که مبتلا به بیماری هموفیلی است باید نسبت به یک فرد دیگر سریع تر بازنشسته شود و ما می خواهیم این موضوع توسط دولت ویژه دنبال شود.

علت بیماری هموفیلی چیست؟

هموفیلی در اثر جهش یا تغییر در یکی از ژن هایی که دستورالعمل ساخت پروتئین های فاکتور لخته شدن را ایجاد می کند، به وجود می آید. این تغییر یا جهش می تواند عملکرد صحیح پروتئین لخته کننده را از بین برده یا کاملا از عملکرد آن جلوگیری کند، این بیماری در آقایان شایع تر است. زنان نیز می توانند هموفیلی داشته باشند ، اما بسیار نادر است.

علائم هموفیلی  

میزان علائم شما به شدت کمبود فاکتور ها بستگی دارد. افرادی که کمبود خفیف دارند ممکن است در صورت ضربه، خونریزی کنند،  افرادی که کمبود شدید دارند، ممکن است بدون دلیل خونریزی داشته باشند؛ این نوع خونریزی، خود‌به‌خودی نامیده می‌شود. در کودکان مبتلا به هموفیلی، این علائم ممکن است در حدود ۲ سالگی بروز کند.

 از علائم هموفیلی می توان به  خون در ادرار، خون در مدفوع، کوفتگی های عمیق، کبودی‌های بزرگ و غیرقابل توجیه، خونریزی بیش از حد، خونریزی لثه، خونریزی مکرر از بینی، درد در مفاصل اشاره کرد.

توجه ویژه دولت و مجلس به بیماران هموفیلی

نکته حائز اهمیت پیگیری و حل مشکلات بیماران هموفیلی توسط وزارت بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی کشور و سازمان غذا و دارو است، حل مشکلات بیمارانی که با هموفیلی درگیر هستند قطعا باید مورد توجه دولت و مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد زیرا عدم توجه به این بیماران می تواند مشکلات زیادی را برای آنها ایجاد کند،  تامین دارو یکی از اصلی ترین اتفاقاتی است که میتواندنقش مهمی در زندگی این افراد بازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • بررسی مشکلات و مسائل مردم دستجرد با حضور منتخبان مجلس
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند
  • ببینید | قدردانی بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس از برنامه‌های نوروزی، قرآنی و انتخاباتی صداوسیما
  • یک نماینده: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند