Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@17:57:42 GMT

ارتباط اعتياد به اينترنت و بي‌خوابي

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۳۰۰۰

ارتباط اعتياد به اينترنت و بي‌خوابي

خبرگزاري آريا - به تازگي دانشمندان دريافته‌اند که تعداد ساعات استفاده کاربران از گوشي هوشمند و رايانه ارتباط مستقيمي با مشکلات خواب و بي‌خوابي آن‌ها دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، با توجه به افزايش روزافزون محبوبيت شبکه‌هاي اجتماعي و افزايش قابليت اپليکيشن و پيام‌رسان‌هاي مختلف، افراد بسياري به استفاده بيش از حد از اينترنت و فضاي مجازي اعتياد پيدا کرده‌اند، به‌گونه‌اي که در يک نظرسنجي گسترده، آن‌ها چندان محو استفاده از اينترنت و شبکه‌هاي اجتماعي مي‌شوند که در بسياري از موارد مهم‌ترين کارهايشان نظير صرف وعده‌هاي غذايي را فراموش کرده و با مشکلاتي نظير بي‌خوابي و کم‌خوابي مواجه مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا به‌تازگي دانشمندان با انتشار يک مقاله علمي در مجله اروپايي «رفتار سازماني و اقتصادي» اعلام کرده‌اند ميزان خواب کاربراني که به اينترنت اعتياد دارند، به طور متوسط تقريبا 25 دقيقه کمتر از افرادي است که کمتر از اينترنت، گوشي هوشمند و رايانه استفاده مي‌کنند.
علت اين بي‌ خوابي، تماشاي طولاني مدت و زل زدن به صفحه نمايش دستگاه‌هاي الکترونيکي نظير گوشي موبايل، تبلت و رايانه است چراکه نور نمايشگرهاي آن‌ها حتي درصورت کم نور بودن، چشم کاربران را اذيت کرده و آن‌ها را با مشکل بي‌ خوابي مواجه مي‌سازد.
به باور آن‌ها، ميان اينترنت پرسرعت و پهن باند و مشکل کم خوابي کاربران يک ارتباط مستقيم و معنادار وجود دارد، به گونه‌اي که هرچه سرعت اتصال به وب و دانلود اينترنت بيش‌تر باشد، افراد تمايل بيش‌تري براي مشاهده و تماشاي ويديو، وب‌گردي و گشت در شبکه‌هاي اجتماعي دارند که اين مساله به خاطر نور صفحه گوشي هوشمند و امواج آن، موجب مي‌شود آن‌ها کمتر بخوابند و يا در خوابيدن با مشکل مواجه شوند.
به گفته دانشمندان، تاثير منفي نمايشگر دستگاه‌هاي الکترونيکي برروي کيفيت و ميزان خواب افراد، برروي کاربران نوجوان در فاصله سني 13 تا 18 سال بسيار بيش‌تر از کاربران بزرگسال بوده است و آن‌ها را با مشکلات جدي در خواب مواجه ساخته است.
در اين نظرسنجي هم‌چنين بالغ بر 43 درصد از والدين عنوان کرده‌اند که کودکانشان با اعتياد به اينترنت و استفاده از دستگاه‌هاي الکترونيکي بي‌خواب‌تر از پيش شده‌اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می خواهم زنده بمانم در برنامه گل یا پوچ

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه گل یا پوچ به تهیه کنندگی فاطمه بی تقصیر، سردبیری فاطمه شهبازی و کارشناسی دکتر سلجوقیان روز‌های پنجشنبه ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌شود. 

این برنامه روز پنجشنبه ۳۰ فروردین ماه موضوع می‌خواهم زنده بمان را مورد بررسی قرار می‌دهد. اینکه انسان برای رهایی از چنگال اعتیاد چطور برای زنده ماندن مبارزه کند و آغازی دوباره برای زندگی اش ترسیم کند. 

این برنامه با نگاهی تازه به موضوع اعتیاد از گروه سلامت اجتماعی پخش می‌شود. در این برنامه صدای افرادی که در چنگال اعتیاد بودند و حالا رها شده اند، پخش می‌شود.

دیگر خبرها

  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در مازندران
  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر
  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • زرد، آبی، بی‌خوابی/ چگونه تلفن هوشمند چرخه زیستی را مختل می‌کند؟
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • می خواهم زنده بمانم در برنامه گل یا پوچ
  • افزایش بی سابقه سرعت اینترنت تا پایان سال
  • زرد، آبی، بی‌خوابی/ تلفن هوشمند چگونه چرخه زیستی را مختل می‌کند؟