Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
برنامه غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده، با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده و افزایش احتمال بیماری‌های قلبی، ارتباط دارد.

غذاهای فرآوری شده، به علت قند، چربی و نمک اضافه، کاملا بی‌ضرر  تلقی نمی‌شوند.

*با واکنش بدن، بعد از مصرف غذاهای فراوری شده، آشنا شويد.

تضعیف سلامت موها: هنگامی که شما وعده‌های سنگین فرآوری شده را انتخاب می‌کنید، به سلامت موی خود نیز لطمه زده اید چون سلامت مو نیاز به انتخاب گزینه‌های غنی از مواد مغذی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت موها مهم است و به ندرت در بسته بندی‌های فرآوری شده وجود دارد. پس سعی کنید برای داشتن موی سالم تر و درخشانتر به سراغ گردو و چربی‌های سالم در آجیل‌های بدون نمک بروید. کاهش خلق و خو: تنقلاتی که انتخاب می‌کنید، نوع خلق و خوی شما را مشخص می‌کند. غذاهای کمتر پردازش شده مسلما با بهبود خلق و خو در ارتباط مستقیم هستند. کاهش فعالیت بدنی: خستگی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده باعث کاهش تحرک می‌شود. در عوض هنگامی که خوراکی‌های غنی از فیبر، سالم و پر پروتئین را انتخاب می‌کنید، میلتان به انجام فعالیت‌های ورزشی هم بیشتر می‌شود. از بین رفتن کیفیت خواب: شکر سنگین، و چربی‌های ترانس مواد بسته‌بندی شده منجر به اختلال خواب می‌شود. قند افزوده در بسیاری از این محصولات نیز منجر به فوران قند خون و عدم خواب مناسب خواهد شد. غذاهای چرب در کل عملکرد طبیعی مواد شیمیایی در مغز که مسئول تشویق خواب منظم هستند را مختل می‌کند. افزایش وزن: بسیاری از غذاهای فرآوری شده حاوی کالری بالایی هستند. این غذاها اغلب عاری از فیبر و مواد مغذی است و منجر به بروز پرخوری در شما می‌شود. پس هر بار که آنها را کنار می‌گذارید، گامی برای کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل برداشته اید. کدر شدن پوست: کلید داشتن پوست روشن، تنها خریدن کرم‌ها و لوسیون‌های گران قیمت نیست بلکه انتخاب مواد غذایی نیز در این میان نقش موثری دارد. یکی از مزایای عمده صرف نظر کردن از فرآوری شده شامل حال پوست می‌شود. بسیاری از مواد نگهدارنده موجود در این غذاها امکان داشتن پوست روشن و سالم را از شما می‌گیرد. کاهش سلامت چشم‌ها: باور کنید یا نه، آنچه که در دهان خود می‌گذارید، به طور مستقیم با سلامت چشم شما در ارتباط است. مهمترین مواد غذایی برای حمایت از سلامت چشم شامل آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن و لوتین هستند مانند اسفناج، هویج و سیب زمینی شیرین. مواد مغذی که اغلب در غذاهای فرآوری شده یافت نمی شوند. از بین رفتن استحکام ناخن‌ها: دنبال کردن رژیم حاوی فرآوری شده منجر به شکننده شدن ناخن‌ها و تغییر ظاهر آنها می‌شود. برای داشتن ناخن‌های قوی‌تر شما نیاز به پروتئین بالا و بیوتین دارید که در تخم مرغ و بادام هر دوی آنها یافت می‌شود. کاهش انرژی: مصرف بیش از حد فرآوری شده باعث می‌شود در تمام طول روز احساس خستگی کنید. مشکل این غذاها این است که حاوی میزان زیادی سدیم، هورمون‌ها و مواد نگهدارنده هستند که منجر به بروز اختلالات هورمونی در بدن شده و جریان خون را به سمت ارگان‌ها کاهش می‌دهند و عملکرد آنها را با مشکل مواجه می‌کند که نتیجه آن بروز خستگی و کاهش سطح انرژی است. ضعف عضلات: بدن شما برای تعمیر و تقویت عضلات نیاز به پروتئین و چربی‌های سالم دارد. پس برای بهبود وضعیت عضلات بدن خود مطمئن شوید که غذاهای فرآوری شده را در رژیم خود نمی‌گنجانید. سرماخوردگی: خوردن بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده منجر به عدم توانایی شما برای مبارزه با سرماخوردگی به علت ضعف سیستم ایمنی بدن مي‌شود. سیستم دفاعی بدن شما برای مبارزه با عفونت‌ها و ویروس‌ها نیاز به ویتامین‌ها و پروبیوتیک‌ها دارد.

*منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

در همین زمینه: مجله چطورهای بدن

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)