Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرالله رخشانی‌مهر (رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور) با تکذیب تاخیر در شروع سال تحصیلی در مناطق زلزله زده کرمانشاه به خبرنگار ایلنا گفت: حتی اگر نتوانیم مدارس نوسازی شهری را تکمیل کنیم به هر نحوی که باشد، کلاس‌های درس را از اول مهر ماه برقرار می‌کنیم. هیچ مشکلی برای برقراری کلاس‌ها در کرمانشاه نداریم، و اگر لازم باشد اداره آموزش و پرورش استان را تخلیه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بلافاصله بعد از این که زلزله اتفاق افتاد، حدود ۷۸ مدرسه ترک‌های جزئی و کلی برداشتند، ولی آوار نشدند و بلافاصله همکاران ما در اداره نوسازی مدارس با هر روشی از جمله بردن کانکس یا دو شیفته کردن برخی از مدارس سعی کردند، کلاس‌های درس را برگزار کنند و بعد از دو هفته ما هیچ کلاس برگزار نشده‌ای نداشتیم.

رئیس مدارس نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در رابطه با مدارسی که در زمان زلزله تخریب شدند، اما آوار نشدند؛ جمع بندی‌ها نشان داد که این مدارس از قبل هم در لیست مدارس تخریبی بودند. با توجه به حضور خیرین و دیگر منابعی که از سازمان نوسازی در نظر گرفتیم به این نتیجه رسیدیم که این مدارس را تخریب کنیم و مدارس جایگزین بسازیم. بیش از ۲۰۰ مدرسه به جای ۷۸ مدرسه‌ای که تخریب شد، ساخته شد یا در دست اقدام است.

او با اشاره به مدارس زلزله‌زده در روستاها بیان کرد: مدارسی که در زلزله تخریب شده دو دسته هستند؛ دسته اول مدارسی هستند که در روستاها تخریب شدند و دسته دوم مدارس شهری هستند. مدارس روستایی طبیعتا متراژشان کمتر است و از میان ۴۳ مدرسه روستایی فقط ۳ یا ۴ مدرسه را نتوانستیم تکمیل کنیم، اما مدارس تخریب شده شهری ۲۵ مورد هستند که تصمیم گرفتیم، دوباره آنها را بسازیم. به دلیل طولانی بودن پروسه طراحی پروژه، محاسبه سازه‌ها، انتخاب پیمانکار و... این مدارس بعد از مرحله اسکلت و سقف اکنون در مرحله سفتکاری هستند.

رخشانی مهر ادامه داد: ۲۵ مدرسه شهری متراژ بالایی دارند و ۱۷ کلاسه و حدود سه هزار و ۵۰۰ متر مربع هستند. زمان ساخت این مدارس بین یک سال تا ۱۸ ماه است و از واقعه زلزله کرمانشاه هنوز یک سال نگذشته، به همین دلیل این پروژه‌ها کامل نشده‌اند.

رئیس مدارس نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه هیچ مدرسه کانکسی در اول مهرماه ۹۷ در مناطق زلزله‌زده وجود نخواهد داشت، گفت: حتی در ثلاث باباجانی که بیشترین تخریب را داشته، هیچ مدرسه کانکسی نخواهیم داشت. حتی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اعلام آمادگی کرد که اداره آموزش وپرورش استان هم تخلیه و در اختیار مدارس قرار گیرد تا به کار خود ادامه دهند.

 وی در پاسخ به این سوال که برای ساخت و بازسازی مدارس چقدر هزینه برآورد شده است؟ گفت: در پروژه‌ مدرسه‌های کرمانشاه حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان از منابع سازمان نوسازی هزینه کردیم، البته این مبلغ جدا از کمک‌های خیرین است.

دانلود فایل

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مناطق زلزله زده گفتگو با ایلنا رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ صحرايي افزود: مدارس جايگاه تحقق عدالت آموزشي است و سهم دانش آموزان مناطق محروم براي ورود به مدارس خاص بايد بيشتر شود.

وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه امكانات مدارس بايد بين همه دانش آموزان مناطق مختلف كشور تقسيم شود اظهار داشت: رئيس جمهور محترم بر ارتقاي كيفيت و تقويت مدارس دولتي تاكيد دارد و بايد تلاش كنيم كيفيت آموزشي و تربيتي مدارس دولتي را ارتقا دهيم اين امر با همكاري و همراهي معلمان ميسر مي‌شود.

وي با اشاره به ضرورت تقويت مدارس دولتي ابراز داشت: تامين نيروي مورد نياز مدارس دولتي، تهيه و تدوين برنامه عملياتي براي تقويت و ارتقاي مدارس دولتي، ارزيابي مستمر عملكرد مدارس دولتي، طراحي استانداردهاي تقويت مدارس دولتي و تدريس معلمان خاص در اين مدارس از جمله مواردي است كه بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.

وزير آموزش و پرورش در ادامه تاكيد كرد: هدف اصلي ما در آموزش و پرورش، تقويت جايگاه مدرسه است براي تقويت و ارتقا جايگاه آن بايد برخي از محدوديت‌ها را بر داشته واختياراتي را به اين مدارس تفويض كنيم.

دیگر خبرها

  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سینما آزادی
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر