Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: روحانی به دلیل تیپ و کنشی که دارد باید دو یا چند مرحله پائین‌تر بیاید، ارتباط رئیس‌جمهور نباید به افطاری‌ها محدود شود که چند نفر تشریفاتی صحبت می‌کنند.

غلامعلی رجایی درباره وضعیت کنونی کشور و وظیفه دولت در این شرایط گفت: اصل مطلب آن است که دولت آقای روحانی باور نکرده است شرایط، شرایطی است که معیشت و اقتصاد مردم مشکل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته بخشی از این مشکلات منشاء بیرونی دارد، اما همین که در داخل این کار زشت را انجام می‌دهند که ارز دولتی می‌گیرند اما اجناس وارد شده را به نحو دیگر به فروش می‌رسانند و از وضعیت سوءاستفاده می‌کنند، چه معنایی دارد؟ 

این فعال سیاسی تاکید کرد: باید دادگاه‌هایی برای این افراد سودجو تشکیل شود.

وی افزود: دولت آقای روحانی با تاخیر عمل می‌کند شاید درک واقعی از شرایط مردم ندارند که با همان تیم قبلی ادامه می‌دهد.

رجایی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که در شرایط فعلی کشور چه باید کرد تا از بحران عبور کنیم،‌ گفت: معتقدم آقای روحانی به دلیل تیپ و کنشی که دارد باید دو یا چند مرحله پائین‌تر بیاید، ارتباط رئیس‌جمهور نباید به افطاری‌ها محدود شود که چند نفر تشریفاتی صحبت می‌کنند.

وی ادامه داد: این ملاقات‌ها کفاف بیان مشکلات را نمی‌دهد و دردی را دوا نمی‌‌کند؛‌ ارتباط دولت با نخبگان باید در سطوح مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی صورت بگیرد.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: برای آن که بخواهیم اقتصادی پویا داشته باشیم باید سرمایه‌گذاری خارجی در کشور صورت گیرد و از سرمایه ایرانیان مقیم خارج از کشور باید استفاده کنیم.

وی ادامه داد: مانند کشور لبنان می‌توانیم یک وزارت‌خانه امور مهاجرین و سرمایه خارجی تشکیل دهیم، سالانه هشت میلیون مهاجر لبنانی پول خود را در داخل کشورشان سرمایه‌گذاری می‌کنند ماهم می‌توانیم از این تجربه استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت حسن روحانی لبنان نخبگان غلامعلی رجایی مهاجران رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند، اما آنها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند. 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم. 

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسئولان اماراتی از آن بازدید کردند. 

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسئولین دو کشور آن را خنثی کرده اند. 

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
  • بازدید مدیرکل اتباع استانداری کرمان از پاسگاه پنگ
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند