Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@16:31:07 GMT

دیابت نوع یک نوزاد با مصرف ماکارونی در بارداری

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۷۰۶۵

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، خوردن مقدار زیاد ماکارونی در دوره بارداری ریسک ابتلا به دیابت نوع یک را در بزرگسالی نوزاد به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

به گزارش فارس، به نقل از دیلی‌میل، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد، خوردن مقدار زیاد ماکارونی در دوره بارداری ریسک ابتلا به دیابت نوع یک را در بزرگسالی نوزاد به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان تأکید می‌کنند، مصرف پاستا و ماکارونی در دوره بارداری ریسک ابتلا به دیابت را تا 16 سالگی نوزاد، به میزان دو برابر افزایش می‌دهد.

این پژوهش که توسط محققان ایسلندی، دانمارکی و آمریکایی صورت گرفته نشان داده است، به همان میزانی که مصرف متعادل گلوتن در شرایط عادی افراد را از دیابت دور می‌کند، در دوره بارداری می‌تواند خطر بروز نوع یک این بیماری در نوزاد را بیشتر کند.

این بررسی بر روی بیش از 63 هزار مادر باردار صورت گرفته است.

بنیاد بین‌المللی دیابت آماری ارائه کرده‌است که براساس آن این بیماری خاموش در هر شش ثانیه یک قربانی می‌گیرد و تعداد مرگ‌های ناشی از آن بیش از مجموع ایدز، سل و مالاریا است.

سازمان بهداشت جهانی دیابت را شایع‌ترین بیماری غدد در جهان می‌داند که سالانه عامل 4 میلیون مرگ در جهان است.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی و فدراسیون جهانی دیابت، در حالی‌که تعداد بیماران دیابتی در سال 2000 میلادی کمتر از 200 میلیون نفر بوده‌است، این رقم در سال 2015 به بیش از 382 میلیون نفر رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2025 بیش از 300 میلیون بیمار دیابتی در دنیا وجود داشته باشد و تا سال 2035 این تعداد به رقم 592 میلیون نفر برسد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماکارونی بارداری دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جباری افزود:­ تا کنون ۲۱ قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   به گفته او، ­حدود ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند.   جباری گفت: هم اکنون پوشش بیمه ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.   به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت ­علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.   جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد. ­ وی افزود: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایممان طبیعی خطر ابتلا به آسم و بیماری تنفسی شان بیشتر است.   وی گفت: تجهیز خوابگاه‌های متاهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت صورت گرفته است.   جباری به اجرای منشور کرامت مادری در این راستا اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزند آوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا دوسال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند. ­

دیگر خبرها

  • نجات جان نوزاد توسط اپراتور هلال‌ احمر + فیلم | نوزاد دو روزه نفس نمی‌کشید!
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید