Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@20:26:22 GMT

لندن:میانمار باید درقبال فاجعه روهینگیا پاسخگو باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۷۴۵۰

لندن:میانمار باید درقبال فاجعه روهینگیا پاسخگو باشد

کوالالامپور- ایرنا- منابع رسانه ای در اعلام نتایج سفر وزیر امورخارجه انگلیس به میانمار گزارش دادند: جرمی هانت در دیدار با آنگ سان سوچی تاکید کرد میانمار باید برای کشتار روهینگیایی ها پاسخگوی جامعه جهانی باشد و همچنین باید عدالت در مورد عاملان سرکوب اقلیت روهینگیایی اجرا شود.

به گزارش روز جمعه ایرنا، وزیر امورخارجه انگلیس که در دو روز گذشته به میانمار سفر کرده بود در دیدار با 'آنگ سان سوچیگ رهبر معنوی میانمار در نایپیدائو تاکید کرد هیچ جایی برای پنهان کردن عاملان کشتار مردم روهینگیا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دولت میانمار باید دراین زمینه به جامعه جهانی پاسخگو باشد و جهان تا زمانی که بحران روهینگیا سامان نیابد راحت نخواهد بود.
وزیر امور خارجه انگلیس پس از دیدار کوتاهی از ایالت راخین مرکز اصلی استقرار اقلیت مسلمان روهینگیایی خطاب به سوچی گفت: جامعه جهانی به دنبال محکومیت عاملان کشتار در ایالت راخین است.
آنگ سان سوچی رهبر معنوی میانمار تاکنون سکوت مستمر در مورد کشتار مردم مسلمان روهینگیا توسط مقام های ارتش این کشور داشته یا اینکه دولتش اتهامات علیه نظامیان این کشور را رد کرده است.
وزیر امورخارجه انگلیس درمورد فشارهای بین المللی علیه عاملان کشتار روهینگیایی ها به دولت میانمار هشدار داده است.
رسانه های منطقه ای مانند اسکای نیوز، سکوت آنگ سان سوچی در قبال کشتار مردم روهینگیا ناامید کننده ارزیابی کرده و گزارش داده است این درحالی است که سوچی تا پیش از سال 2016میلادی که دولت را در این کشور به دست بگیرد، حدود 15 سال منتهی به سال 2010 را برای رسیدن به دموکراسی در کشورش در بازداشت خانگی به سر می برد.
قریب به 700 هزار نفر روهینگیایی از اواخر اوت 2017 (شهریور96) پس از شدت یافتن سرکوب نظامیان این کشور از میانمار به بنگلادش گریختند. این افراد اکنون در یک نوار مرزی میان میانمار و بنگلادش در شرایط بسیار سختی استقرار یافتند.
وزیر امورخارجه انگلیس پیش از سفرش به میانمار اعلام کرد که لندن قصد دارد تا از آوارگان روهینگیا که مورد آزار جنسی قرارگرفته شواهدی را جمع‌آوری کند.
هانت گفت: دفتر حقیقت‌ یاب سازمان ملل متحد شواهد دلخراشی را در رابطه با تحولات روهینگیا افشا کرده است. باوجود چنین اتهامات جدی هیچ کشوری که خود را مدافع حقوق بشر می‌داند قادر به سکوت نیست.
وی تصریح کرد: لندن مصمم است تا از تمام توانایی خود در جهت استقرار امنیت، عدالت و کرامت انسانی اقدام کند.
براساس این گزارش‌، وزیر امورخارجه انگلیس دو هفته پیش با نمایندگانی از جامعه روهینگیا ساکن انگلیس در لندن دیدار کرد و در جریان دقیق تحولات این شهر قرار گرفته است. او همچنین قرار است در این سفر پرونده دو خبرنگار زندانی ‌شده رویترز را که از بحران روهینگیا گزارش تهیه می‌کردند، مطرح و پیگیری کند.
در اواسط ماه جاری دادگاهی در میانمار، وا لون و کیاو سوئه اوو دو خبرنگار این کشور را که رویدادهای مرتبط با جنایات روهینگیایی ها را در رویترز منتشر می کردند، به اتهام نقض قانون و افشای اسرار دولتی به هفت سال زندان محکوم کرد.
هانت با انتشار توئیتی در این رابطه اعلام کرد: زندانی کردن خبرنگاران که درباره حقایق ناخوشایند خبر تهیه می‌کنند ضربه‌ای ناعادلانه بر پیکر آزادی مطبوعات و درواقع ضربه‌ای به آزادی هر فردی است.
دیوان کیفری بین المللی در هفته جاری پرونده ای مقدماتی برای بررسی جنایت های دولت میانمار علیه مسلمانان روهینگیا و آواره کردن آنان گشوده است .
#فاتو بنسوده# دادستان این دادگاه بین المللی در این زمینه گفت که تحقیقات مقدماتی را برای بررسی این موضوع که آیا اخراج مسلمانان روهینگیا از میانمار به بنگلادش می تواند جزو «جنایات جنگی» یا «جنایات علیه بشریت» دسته بندی شود یا خیر، آغاز کرده است.
گزارشگران سازمان ملل امروز گزارش 444 صفحه ای جدیدی از مستندات کشتار و شکنجه مسلمانان روهینگیایی را که توسط نظامیان میانماری صورت گرفته را منتشر و خواستار محاکمه عاملان کشتار و نسل کشی در میانمار شدند.
پیش تر یک گروه حقیقت‌یاب سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی اعلام کرد که ارتش میانمار سال گذشته در اقدامی سازمان‌یافته و با هدف «نسل‌کشی» دست به کشتار و تجاوز جمعی علیه اقلیت روهینگیا زده بود.
این کمیته نتیجه‌گیری کرده بود که فرمانده ارتش میانمار و پنج مقام ارشد نظامی این کشور باید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند.
آساق **1599**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ميانمار وزير امورخارجه انگليس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۷۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد

دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آنها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آنها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آنها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهاد‌های حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهر‌های انگلیس
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه: تحقیقات اسرائیل کفایت می‌کند