Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 محمد قمی (عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی) در خصوص لو رفتن سوالات امتحانی در یکی از دانشگاه‌های دولتی مشهد گفت: در همه صنف‌ها حتی در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها هم امکان دارد، انحراف و خطا رخ دهد، لو رفتن سوالات امتحانی در مدارس اتفاق افتاده و گاه در دانشگاه‌ها نیز اتفاق می‌افتد، اما خیلی کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا او با اشاره به دلایل لو رفتن سوالات امتحان آن هم در فضای حساس دانشگاه بیان کرد: این کار می‌تواند چند دلیل داشته باشد، به طور مثال شخصی که سوالات را فروخته شاید به خاطر اینکه یکی از دوستان یا آشنایانش در آن دانشگاه درس می‌خواند، اقدام به این کار کرده باشد. یک دلیل دیگر هم این است که شخص در ازای اخذ پول از یک یا چند دانشجو سوالات را فروخته باشد. همچنین غفلت، بی‌احتیاطی و بی‌مبالاتی هم می‌تواند باعث لو رفتن سوالات امتحان در دانشگاه شود.

قمی افزود: وزارت علوم، دانشگاه و مدارس باید برای جلوگیری از لو رفتن و فروش سوالات امتحانی نظارت بیشتری کنند تا زمینه تکرار این اتفاق فراهم نشود و باید در عین حال مراقبت‌های ویژه‌ای صورت بگیرد، گرچه یک سری مراقبت‌ها برای این کار انجام می‌شود، اما کم است. در این راستا استفاده از دوربین‌های مدار بسته در تمام نقاط دانشگاه ضرورت دارد تا شخص خائن و افرادی که بی‌مبالاتی کردند، شناسایی شوند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر بروز کردن شیوه تکثیر و حفاظت از سوالات گفت: برای جلوگیری از این اتفاق باید هرچه سریع‌تر شیوه‌های تکثیر سوالات و حتی اتاق قرنطینه تغییر کنند و به‌روز شوند تا کسی نتواند با لو دادن سوالات، کاسبی سیاسی، اقتصادی و حتی فامیلی کند.

وی با اشاره به نقش حراست دانشگاه‌ها در جلوگیری از لو رفتن سوالات گفت: وظیفه ذاتی حراست توجه به همه اعضای دانشگاه اعم از دانشجویان، کارکنان، اساتید و همچنین اتاق قرنطینه، کار‌های ثبت نام و... است و ممانعت از لورفتن سوالات در ایام امتحانات نیز معمولا یکی از وظایف اصلی آن‌‎ است.

قمی با تاکید بر اینکه لورفتن سوالات باعث بی‌آبرویی علمی یک دانشگاه می‌شود، توضیح داد: با لورفتن سوالات در واقع آبروی علمی یک دانشگاه دولتی از بین می‌رود. این هم برای دانشگاه و هم برای وزارت علوم بد است و اگر بابی در این زمینه باز شود، برخی دانشجویان خرسند می‌شوند که سوالات به دستشان می‌رسد، بنابراین درس نمی‌خوانند. همین مساله ضربه بدی به علم، دانش و پژوهش خواهد زد و این حتی خلاف نظرات مقام معظم رهبری است.

او افزود: رهبری همیشه به گسترش علم و دانش تاکید می‌کنند و در واقع کسانی که این کار را انجام می‌دهند، خلاف نظر ایشان عمل کرده‌اند و از نظر شرعی هم دچار خسران بسیار بزرگی خواهند شد؛ بنابراین باید نظارت و دقت بیشتری از سوی مسئولان دانشگاه در زمینه تخلفات به خصوص در حوزه امتحانات صورت بگیرد.

این نماینده مجلس خطاب به دانشجویان و دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید گفت: در سال تحصیلی جدید از همه دانش‌آموزان و دانشجویان می‌خواهم که به علم آموزی، تحقیق و پژوهش توجه بیشتری داشته باشند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دوربین امتحان دانشجو صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین و جمع آوری کارت های سوخت

تین نیوز

با خبر وزیر نفت مبنی بر جمع آوری کارت های سوخت از جایگاه ها سوالاتی در ذهن مخاطبان ایسنا ایجاد شد که ایسنا پاسخ این سوالات را از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی جویا شده و منتشر کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته ایسنا از مخاطبان خود درخواست کرد تا سوالات خود در حوزه بنزین و کارت سوخت  را مطرح کنند، در ادامه سوالات و پاسخ دریافتی از شرکت ملی پخش فراورده های نفتی را می خوانید:

_ من حدودا ۵ ساله رمز کارت سوختم رو گم کردم و چون ایران نبودم اقدامی نکردم از طرفی ماشینم به اسم برادرم هست و کارت سوخت به اسم خانومی که ماشین رو از اون خریده میشه من رو راهنمایی کنید چون انقدر رمز رو اشتباه زدم کارت قفل شده الان چیکار باید انجام بدم؟

جواب: به دلیل گذشت بیش از ۵ سال و بدون استفاده بودن کارت ابطال شده، فقط مالک اصلی باید با مدارک کامل خودرو به پلیس +۱۰ مراجعه و درخواست خود را ثبت کند.

_ ماشین لندور برای کار کوهستان دارم که فاقد کارت است یا ماتور سیکلت هم چنین خیلی از وسایل نقلیه فاقد کارت هستند فکری بحال ما کنید.

جواب: اگر وسایل نقلیه مورد نظر دارای پلاک باشند کارت سوخت به آنها تعلق میگیرد، اگر فاقد پلاک باشند باید از طریق سامانه سدف درخواست سوخت بدهند.

_ مقدار بنزین برای رانندگان اسنپ خیلی کم می باشد آیا راه کاری اندیشه شده است

جواب: دولت هزینه ای اعتباری برای اینگونه خودروها در نظر گرفته بود که برای پیگیری بیشتر باید ازطریق  سامانه سماس پیگیری کنید.

_ آیا هدف از این کار سه نرخی کردن قیمت بنزین است؟

جواب: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در خصوص تغییر نرخ بنزین تصمیم گیرنده نیست و  فقط مجری تصمیمات دولت است.

_ خودرو صفر خریدم کارت سوخت ندارد پلیس + ۱۰ هم میگوید باید سند سبز داشته باشید برای درخواست کارت سوخت ماشین صفر کیلومتر سند سبزش ۱ ماه آینده ارسال می شود. از طرفی به گفته پلیس +۱۰ سامانه کارت سوخت اکثرا قطع است اگر وصل بشود ۴۵ روز کاری طول میکشد تا کارت سوخت صادر و ارسال شود با یک حساب سر انگشتی حداقل ۷۵ روز کاری بدون کارت سوخت هستیم میشه ۲ ماه و نیم توی این مدت تکلیف ما چیست؟

جواب: مدارک خودرو باید از پلیس راهور پیگیری شود و ضمن اینکه سامانه ثبت درخواست سوخت در حال حاضر هیچ گونه مشکلی ندارد اما روند صدور کارت سوخت حداقل یک الی یک ماه ونیم زمان میبرد وبرای حل مشکل می توان از کارت سوخت آزاد موجود در جایگاه ها استفاده کرد.

_ برای بنزین سوپر چه کاری باید کرد؟ با کارت شخصی نمیشه زد و کارت جایگاه هم محدوده. برخی مواقع بنزین در جایگاه هست ولی سهمیه کارت جایگاه تمام شده است.

جواب: روند استفاده از سوخت سوپر نیز کلا از ابتدا با کارت آزاد جایگاه بوده و نمی توان از کارت سوخت شخصی برای این نوع سوخت استفاده کرد و در این گونه مواقع می توان از نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در مورد کارت آزاد جایگاه ها اطلاعات کسب کرد.

_ نمی دانم سهمیه بنزین برای شهرستان ها و تهران یکسان است یا خیر. من یک کارمند هستم که متاسفانه در منطقه محل سکونتم مترو وجود ندارد. و مجبورم هر روز حداقل ۳۰ کیلومتر در تهران با ماشین خود تردد کنم. سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی من خیلی زود تمام می شود و گاهی هم سهیمه ۳۰۰۰ تومانی تمام می شود و مجبورم از کارت سوخت جایگاه استفاده کنم. آیا برای ما که در تهران مسافت بیشتری را طی میکنیم نسبت به شهرهای دیگر نباید سهمیه بیشتری در نظر گرفت؟

جواب: کلا میزان سهمیه واریزی برای تمامی خودرو های شخصی یکسان است و هیچگونه تفاوتی بین افراد نیست اما نظر شما را بعنوان پیشنهاد میتوان مطرح کرد.

_بنزین آزاد کارت شخصی تموم شد چکار کنیم؟

جواب: تنها راهکار آن استفاده از کارت سوخت آزاد جایگاه میباشد.

_ با توجه به قانون عدم صدور کارت سوخت برای خودروهای بالای ۲۵ سال سن، تکلیف سوخت برای این خودروها چه خواهد شد؟

جواب: این قانون مصوب هیئت دولت میباشد وقانون گذار آن شرکت نفت نیست. شرکت ملی پخش مجری تصمیمات دولت است.

_ من مالک یک موتور سیکلت ۱۲ ساله هستم. کارت سوخت بنده رو سوزوندن و الان برای سوخت گیری مجبورم از کارت سوخت جایگاه استفاده کنم. بهتر بود فقط سهمیه رو قطع کنند که بتونم از کارت بدون سهمیه استفاده کنم.

جواب: نظر شما را بعنوان پیشنهاد می توان مطرح کرد.

_ حدود ۳ماه است که برای کارت سوخت مفقود شده ام ثبت نام کرده ام ولی تاکنون خبری نشده ازکجا بفهمم کار در چه مرحله ای است؟

جواب: ۳ راه برای پیگیری کارت سوخت وجود دارد. ۱- تماس با مرکز پاسخگویی ۰۹۶۲۷  ۲- ثبت نام در سامانه سخا واستعلام از این سایت  ۳- پیگیر از دفاتر پلیس +۱۰)

_ ما اسنپ کار میکنیم و الان چند ماه است سهمیه ندادن و قطع شده. چجوری برای زندگی و ماشین بنزین جورکنیم جز اون سهمیه ای  که داریم تو کارتمون.

جواب: میتوان از سامانه سماس برای دریافت سهمیه اعتباری پیگیری کرد.

 - چهار روزه سامانه ثبت درخواست کارت سوخت قطعه، از پنج شنبه تا امروز دوشنبه هر روز دارم میرم پلیس ۱۰+، میگویند سامانه قطعه، منی که کارت سوخت ندارم، چطور باید ثبت نام کنم؟

جواب:  قطعی سامانه ثبت درخواست کارت سوخت به شرکت نفت مربوطه نمیباشد وباید از پشتیبانی دفاتر پلیس +۱۰ پیگیری شود.

_ اگر ۶۰ لیتر و ۱۰۰ لیتر در کارت سوخت تمام شود در جایگاه ها کارت وجود خواهد داشت یا بنده باید در جاده بمانم تاسر ماه شود و در کارتم سوخت واریز شود.

جواب: میتوان از کارت آزاد موجود در جایگاه ها استفاده کرد.

_ ماشینم قبلا دوگانه سوز بوده سهمیه سی لیتر داشت ولی الان که بنزینی شده سهمیه تغییری نکرده چطور میتونم سهمیه را ۶۰ لیتر کنم؟

جواب: زمانیکه خودرو دوگانه شود سهمیه آن نصف خودرو های تک سوز می شود واین میزان سهمیه به هیچ عنوان قابل برگشت به ۶۰ لیتر نیست.

_ کلا دوهفته سهمیه سوخت میتونم باهاش کارکنم بعد چیکارکنم؟

جواب: باید از کارت آزاد جایگاه ها استفاده شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با سوالات تقلبی کنکور
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • عکس پیام تهدیدآمیز دانش آموز به معلم در برگه امتحانی
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین و جمع آوری کارت های سوخت
  • سوالات پر تکرار درباره بنزین + پاسخ
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین
  • بازگشت به خانه در لنز دوربین عکاسان
  • مانوئل نویر و چالش پاسخ به سوالات فوتبالی مربوط به لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • اگر از امباپه سوال کنید، جواب نمی‌دهم!
  • اعلام نتایج آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳