Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، عباس پاپی زاده در گفت و گو با اقتصادآنلاین، با بیان اینکه استان هایی مانند خراسان رضوی، خراسان جنوبی و همدان از مناطق درگیر با تنش کم آبی هستند، اظهار داشت: در اولویت قرار گرفتن بخش کشاورزی موجب شده که در این مناطق تنش آبی بروز کند، زیرا بیش از 90درصد آب کشور در این بخش مصرف می شود و بنابراین آب چندانی برای شرب باقی نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در مورد مدیریت منابع آب، آنچه که در قانون آمده رعایت نمی شود و بخش کشاورزی در اولویت نسبت به بخش های صنعت و شرب قرار دارد که نتیجه آن ایجاد مشکل در تامین آب شرب برخی مناطق است.

پاپی زاده با تاکید بر اینکه قانون، تکلیف را در زمینه اولویت مصرف آب مشخص کرده است، گفت: البته مشکل در اینجاست که قانون به درستی اجرا نمی شود و دستگاه های متولی این امر، اهتمام جدی در رفع این نقیصه و اجرای صحیح قانون ندارند.

نماینده مردم دزفول در مجلس با اشاره به کاهش میزان بارش ها در کشور در سال های اخیر گفت: اگر در بدترین شرایط مدیریت منابع آب به درستی انجام شود، قطعا تنش آبی در حوزه آب شرب نخواهیم داشت، اما متاسفانه شاهد چنین مدیریتی نیستیم.

پاپی زاده با بیان اینکه چند دستگاه در زمینه مدیریت ناصحیح و غیر اصولی منابع آب مقصر هستند، گفت: تاثیر منفی مدیریت منابع آب به گونه ای است که حتی اگر میزان بارش‌ها به اندازه کافی هم باشد، باز هم مشکل کمبود آب برطرف نمی شود.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه آبخیزداری در کشور عنوان کرد: اگر روش های آبخیزداری در کشور گسترش بیابد، هم سیلاب ها کاهش پیدا می کند و هم ذخایر سفره های آب زیر زمینی افزایش می یابد و بیلان منفی آنها تا حدودی جبران می شود.

پاپی زاده با اشاره به پیش بینی های برنامه ششم توسعه برای توسعه آبخیزداری در کشور گفت: در این برنامه پیش بینی شده که سالانه 11 میلیون متر مکعب کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی صورت بگیرد، اما در حدود یک و نیم سالی که از آغاز اجرای برنامه ششم می گذرد، این موضوع محقق نشده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان عنوان کرد: همچنین در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که هر سال آبیاری تحت فشار در 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی اجرا شود که متاسفانه در این مورد هم به قانون عمل نشده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۸۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری پارکینگ ساخته شده پارک ارم روی سیل برگردان

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برچیده شدن کامل پارکینگ احداث شده پارک ارم بر روی سیل‌برگردان غرب تهران (میان رود) و رفع یکی از نقاط گلوگاهی و خطرآفرین سیلابی شهر تهران خبر داد.

به گزارش مشرق، علی نصیری اظهار داشت: پارکینگ احداث شده پارک ارم بر روی کانال سیل بگردان غرب (میان رود) در محدوده این پارک به طور کامل برچیده شد و از یکی از نقاط خطرناک و گلوگاه های سیلابی غرب شهر تهران رفع خطر شد.

نصیری تصریح کرد: پارکینگی که به صورت غیر مجاز بر روی کانال سیل بگردان غرب (میان رود) در محدوده این پارک احداث شده بود و به عنوان یکی از موانع و گلوگاه های سیلابی غرب تهران بمشار می رفت، با پیگیری‌های مستمر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل منطقه ۵ و با همکاری خوب مجموعه پارک ارم و نهادهای مربوطه به طور کامل برچیده شد.

وی افزود: با بازگشایی این مسیر، خطر سیلاب‌زدگی و خسارات احتمالی برای خط متروی تهران-کرج، بزرگراه شهید فهمیده و مجموعه ارم به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. از این رو پارکینگ احداث شده که برای کارمندان مجموعه در نظر گرفته شده بود تخریب و دال های بتنی سقف کانال برداشت شد و همچنین به منظور حفظ ایمنی اقداماتی از جمله اجرای جان پناه در اطراف کانال انجام شده است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عنوان کرد: کانال سیل برگردان غرب یکی از کانال‌های اصلی و حیاتی شهر تهران برای کاهش خطر سیلاب است که آب‌های سیلاب و رواناب رودخانه‌های درکه، فرحزاد و باکری (وسک) را جمع‌آوری کرده و در نهایت در نزدیکی پارک ارم به رودخانه منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: پیش از این سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مکررا برای برچیدن پارکینگ احداث شده پارک ارم بر روی سیل‌برگردان غرب تهران اعلام هشدار و مهلت اقدام مناسب تعیین کرده بود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • «فرسایش خاک در ایران» سه برابر میانگین کشورهای آسیایی و 20 برابر میانگین جهانی! - استاد دانشگاه یزد: ایران در رده پنجم از نظر ثروت منابع طبیعی جهان قرار دارد
  • ‌‌پارکینگ ناایمن پارک ارم جمع‌آوری شد
  • پارکینگ ساخته شده روی سیل برگردان غرب تهران برچیده شد
  • جمع‌آوری پارکینگ ساخته شده پارک ارم روی سیل برگردان
  • پارکینگ پارک ارم برچیده شد
  • رفع خطر یکی از نقاط سیلابی شهر تهران
  • ◄ کدام معاونان وزیر راه و شهرسازی شرایط احراز پست معاونت را ندارند؟
  • بارش های اخیر در۱۹استان قابل ملاحظه بود/اسکان عشایر در مناطق امن
  • مدیریت بحران: هشدار وزش باد شدید در استان تهران
  • چند نکته درباره قطعنامه ۵۹۸، غرامت و ۵ سئوال از وزیر خارجه