Web Analytics Made Easy - Statcounter

دختری با پدر و مادرش با ناراحتی از نمایندگی شیک یکی از برندهای معروف لوازم‌خانگی در خیابان میرزای شیرازی  بیرون می‌آیند و می‌گوید برای جهیزیه خرید داشتیم اما جنس نمی‌فروشند.

خبرنگار نیز با عنوان خریدار وارد فروشگاهی پر از جنس می‌شود، بر روی همه اجناس قیمت زده شده است، نرخ‌های نصب‌شده بر روی محصولات  نرخ‌های معقولی به‌حساب می‌آید، اما وقتی از فروشنده تقاضای هرکالایی را می‌کنیم، می‌گوید تمام‌شده است و به غیر از هود آشپزخانه چیزی برای فروش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کالاهایی موجود در مغازه اشاره می‌کنیم که پس اینها چی هستند و پاسخ می‌شنویم که اینها دکوراند و اگر کالایی می‌خواهید باید به سه راه امین حضور مراجعه کنید، هر چندکه قیمت این محصولات در آنجا دو برابر قیمت درج شده در این فروشگاه (نمایندگی) است.

بنابراین گزارش، برای بررسی قیمت‌ها به سایت برخی از برندهای‌ لوازم‌خانگی می‌رویم اما در برخی از آنها نیز خبری از درج قیمت نیست.

به سراغ فروشگاه دیگری از این برند در خیابان حافظ می‌رویم،  قیمتی بر روی محصولات عرضه‌شده در این فروشگاه درج نشده است، اما وقتی  قیمت‌ها  را می‌پرسیم، تفاوت فاحشی با قیمت‌های فروشگاه قبلی دارد و اجناس در این فروشگاه به قیمت بالاتری به فروش می‌رسد.

 در این فروشگاه دیگرمشکلی برای خرید وجود ندارد و وقتی از مغازه‌دار سؤال می‌کنیم که این اجناس را برای فروش دارد می‌گوید که شما پول داشته باشید، ما همه چیز داریم.

بنابراین گزارش محصولات برخی از برندها  باوجود افزایش قیمت محصولات خود، مشکلی برای عرضه در بازار ندارند و تقریباً بیشتر محصولاتشان در بازار موجود است . در مجموع در بازار لوازم‌خانگی، محصولاتی مانند انواع تلویزیون‌ها به وفوریافت می‌شود اما میزان عرضه لوازمی مانند ماشین ظرفشویی و یخچال های ساید بای ساید کمتر است.

در همان حوالی به سراغ برندکره‌ای پرفروش دیگری در خیابان جمهوری تهران می‌رویم؛ جمعیت زیادی از مردم در فروشگاه هستند و از فروشندگان قیمت می‌پرسند، متصدی فروش این فروشگاه نیز برای اینکه بتواند پاسخگوی همه افراد حاضر در فروشگاه باشد با صدای بلند می‌گوید که ماشین‌های  ظرفشویی و لباسشویی و برخی از انواع یخچال‌فریزر را برای فروش ندارد و تنها به تعدادی از محدودی از محصولات اشاره می‌کند که برای فروش موجود است.

در این فروشگاه نیز تمام محصولات برای نمایش به‌صورت دکوری موجود است اما برای عرضه محصولاتی معدود به فروش می‌رسد؛ وقتی از این فروشنده درباره دلیل این عدم عرضه سؤال می‌شود با تعجب می‌گوید: خوب تحریم است دیگر!

به وی می‌گوییم که مگر اینها  تولید داخلی نبودند، می‌گوید: در ایران مونتاژ می‌شدند و بعد از تحریم دیگر قطعات آنها به ایران نمی‌آید که تولید شود.

افشاگری رئیس اتحادیه لوازم خانگی از سواگری برخی نمایندگی‌ها

محمد طحان پور رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی در گفتگو با خبرنگار تسنیم ضمن تأیید عدم عرضه کالای برخی از برندهای گفت: این اتفاق بیشتر دربرندهای اروپایی  روی می‌دهد که محصولات آنها به صورت آماده به کشورمی‌آمد.

وی افزود: نمایندگی‌های فروش برخی از این برندهای اروپایی همان‌طور که گفتید در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خود کالا نمی‌فروشند، اما مغازه‌هایی را در امین‌حضور اجاره کردند و محصولات خود را با دو برابر قیمت نمایندگی به فروش می‌رسانند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی ادامه داد: کسانی که برای خرید به فروشگاههای زنجیرهای این برندها مراجعه می‌کنند  به مغازه های اجارهای یاد شده  خود حواله داده می‌شوند تا بتوانند محصولات خود را خارج از نمایندگی با قیمت دوبرابری به فروش برسانند.

وی تصریح کرد: راهکار فروشگاههای متخلف برای گران فروشی آن است که برای فروش یک محصول دو بار کارت می‌کشند و ما به التفاوتی بابت فروش محصول از طریق گرفتن رسید دوم دریافت می‌کنند.

طحانپور گفت: مردم برای احقاق حقوق خود به اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مراجعه کنند یا با سامانه 124 تماس بگیرند و  مطمئن باشند که به شکایت آنها رسیدگی می شود.

قیمت اجناس آنقدر عوض می‌شود امکان  ارائه لیست قیمت وجود ندارد

   وی در پاسخ به این سؤال چرا نرخ اجناس بر روی سایت اتحادیه یا سایت خود برندها درج نمی‌شود تا مردم بتوانند در صورت گران‌فروشی تشخیص دهند گفت: قیمت اجناس آنقدر عوض می‌شود امکان  ارائه لیست قیمت وجود ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی در پاسخ به اینکه پس مردم چگونه باید از قیمت واقعی لوازم‌خانگی آگاه شوند گفت: افراد به طور معمول قیمت اجناس را از چند فروشگاه قبل از خرید سؤال می‌کنند و  در صورتی‌که احساس کردند که سرشان کلاه رفته است به اتحادیه مراجعه کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پول ایران حقوق افزایش قیمت بازار لوازم خانگی قیمت انواع لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ افت‌وخیز ناچیزی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. نوسانات خودروهای داخلی در محدوده قیمتی کمتر از ۱۰ میلیون تومان است اما برخی محصولات مونتاژی و وارداتی، در برخی از موارد بیش از این دامنه با رشد یا کاهش قیمت روبه‌رو شده‌اند.

ساینا دنده‌ای S دوگانه سوز از ابتدای روز دو میلیون تومان افت قیمت دارد و با ۴۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده بالای سایپا ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با ۷۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی یکی از سدان‌های پرطرفدار ایران خودرو با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۷۶۰ میلیون تومان رسیده است.

دنا پلاس اتوماتیک یکی از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که ۵۵ میلیون تومان گران‌تر شده و با یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۹ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۶۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۲۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۴۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۵ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۸۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۴۲ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۷ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۲۴ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۷۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۱ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار محصولات مونتاژی افت و خیز قیمت بیشتری به چشم می‌خورد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس دنده‌ای یکی از ارزان‌ترین محصولات مونتاژی مدیران خودرو نسبت به روز گذشته هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما ۸S از جدیدترین خودروهای مونتاژی ایران خودرو نیز امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با قیمت یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ، گران‌ترین کراس‌اوور مونتاژی بهمن موتور برخلاف دیگر خودروهای بازار، با نرخ دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان روز گذشته خرید و فروش می‌شود.

فونیکس تیگو ۸ پرومکس یکی از لوکس‌ترین محصولات مونتاژی بازار نیز با افت ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، وارد کانال سه میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان شده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۷۹ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۸۲ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746297

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت+ جدول
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت
  • فروش فوری محصولات ایران خودرو بدون قرعه کشی + لینک ثبت نام
  • آتش سوزی در یک بستنی فروشی و فروشگاه لوازم خانگی بندرعباس
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول
  • رکود در بازار برخی اقلام غذایی با تخفیف‌ هم شکسته نشد
  • آموزش تعمیرات لوازم خانگی
  • خرید آنلاین مواد کامپوزیت دندان از معتبر ترین فروشگاه های اینترنتی