Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@02:45:25 GMT

14 معاون و مدیری که باید از وزارت کار بروند

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۰۸۶۲۷

14 معاون و مدیری که باید از وزارت کار بروند

به گزارش الف، براساس ماده یک قانون اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان که از سوی رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد از تاریخ ابلاغ قانون، به‌کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاه‌‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/7/8 و کلیه دستگاه‌هایی که به‌نحوی از انحاء از بودجه عمومی کل کشور استفاده می‌کنند، ممنوع می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش در تبصره این ماده آمده اس به‌کارگیری بازنشستگان، در سمت‌های مذکور در بندهای (الف)، (ب) و (ج) ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/7/8 مجاز است، همچنین به‌کارگیری بازنشستگان در نیروهای مسلح با مجوز فرمانده معظم کل قوا مجاز است و...

اما براساس ماده 5  قانون مدیریت خدمات کشوری دستگاه اجرائی عبارتند از  کلیه وزارتخانه‌ها، موسسات دولتی، موسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکتهای دولتی و کلیه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران،‌ بانک مرکزی، بانک‌ها و بیمه‌های دولتی، دستگاه اجرائی نامیده می‌شوند.

همچنین براساس ماده ۷۱ این قانون (مورد ااره در تبصره ماده یک قانون اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان) بندهای (الف)، (ب) و (ج) عبارتند از روسای سه قوه، معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس و اعضاء شورای نگهبان و وزراء، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونین رئیس جمهور.

بنابراین این گزارش ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری دو بند دیگر ( د و هـ) وجود دارد که نام استانداران و سفراء و معاونین وزراء آمده است و با توجه به ماده یک قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، موارد د و هـ نمی‌توانند بازنشسته‌ها باشند و باید با این سمت خداحافظی کنند.

بر اساس اطلاعاتی که در اختیار خبرنگار الف قرار گرفته است اسامی 14 معاون و مدیر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی که با ابلاغ قانون اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان طی دو ماه آتی باید سمت خود را در این وزارتخانه به افراد دیگری بسپارند، به شرح زیر است:

1.                 محمد امین سازگارنژاد معاون امور مجلس؛ حقوقی و استانها

2.                 احمد میدری معاون رفاه اجتماعی

3.                 سید حمید کلانتری معاون امور تعاون

4.                 احمد مشیریان معاون روابط کار

5.                 محمدرضا واعظ مهدوی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر

6.                 جمشید تقی زاده مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری

7.                 محمدرضا سپهری رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی

8.                 مرتضی لطفی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا)

9.                 اکبر ترکان رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)

10.            ابولقاسم سرحدی زاده مشاور وزیر

11.            محمدرضا رستمی مدیرعامل سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی

12.            سید علی اکبر طاهایی مشاور وزیر و بازرس ویژه وزیر

13.            ملک محمد نجفی رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی

اگر انوشیروان محسنی بندپی نیز به عنوان وزیر پیشنهادی از طرف دولت معرفی نشود، چهاردهمین مدیری است که باید از این وزارتخانه خداحافظی کند. مدیران بازنشسته این وزارتخانه به این افراد محدود نمی شوند و شمار زیادی از مدیران بازنشسته در شرکت های زیرمجموعه این وزارتخانه هستند که باید دوران خانه نشینی خود را آغاز کنند و فرصت را به جوانان – نه ژن خوب ها – بدهند.

طرح اصلاح قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان در جلسه علنی دوم مرداد ماه ۹۷ در مجلس شورای اسلامی، به تصویب رسید و در تاریخ ۲۱ شهریور در شورای نگهبان تایید حسن روحانی رئیس جمهورنیز  قانون اصلاح قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان را برای اجرا ابلاغ کرد.

همچنین قاضی ناصر سراج  رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تایید "طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان" از سوی شورای نگهبان اعلام کرد که دستگاه‌های مشمول مکلفند ظرف مدت ۶۰ روز از تاریخ ابلاغ این قانون، افراد مشمول را از خدمت منتزع و با آنان تسویه حساب کنند. در غیر این صورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رفع ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی اعاده شده از شورای نگهبان موافقت کردند.   همچنین نمایندگان موادی از این طرح که شامل ماده ۶ و بند (الف) و بند (ر) و (ز) و ماده ۲ (الف) مواد ۴۶ تا ۵۱ فصل اول از باب سوم این قانون را الحاق و فصل اول از باب سوم این قانون شامل مواد ۴۶ تا ۸۰ به مالیات بر عایدی سرمایه اشخاص غیر تجاری و مالیات درآمد را اصلاح کردند.   بند‌های (الف)، (ب)، (پ) و (ت) ماده ۳ اصلاح شد، همچنین بند‌های (خ) و (ت) ماده ۳ تبصره (۴) و ماده ۵ اصلاح شدند.   در بند (الف) ماده ۷ موضوع اصلاح ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی عبارت «برخط» اصلاح و از عبارت اصطلاح مناسب استفاده شود.   همچنین بند (ب) ماده ۷ و تبصره آن اصلاح گردید و یک سند به عنوان بند (پ) و ۳ تبصره به عنوان یک تا ۳ به این ماده الحاق شده است.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • اصلاح طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟