Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > بازرگانی - تسنیم نوشت: سفیر جدید کره‌جنوبی با حضور در اتاق بازرگانی تهران اعلام کرد که شرکت‌های کره‌ای روابط تجاری و اقتصادی خود را با وجود مشکل سخت تحریم‌ها، با بنگاه‌های ایرانی قطع نکرده‌اند.

در این دیدار یو جانگ هیان، سفیر کره‌جنوبی که از سه ماه قبل ماموریت خود را در ایران آغاز کرده، با اشاره به مسایلی که اخیرا در رابطه با همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور مطرح شده است، گفت: واقعیت این است که شرکت‌های کره‌ای علاقمند به کار در ایران هستند و می‌خواهند به روابط تجاری و اقتصادی خود با ایران ادامه دهند، البته مشکل تحریم‌های یکجانبه آمریکا وجود دارد اما اخباری که اخیرا مبنی بر قطع روابط تجاری شرکت‌های کره‌ای با ایران در رسانه‌ها به چشم می‌خورد بی‌اساس و جعلی است، زیرا شرکت‌های کره‌ای همچنان به همکاری تجاری خود ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از شرکت‌های کره‌ای به نفت ایران وابسته هستند، همین‌طور صنایع شیمیایی و پتروشیمی کره از کمبود نفت ایران متضرر می‌شوند. ما در حال مذاکره با آمریکا هستیم که بتوانیم معافیت‌های لازم را برای ادامه خرید نفت از ایران کسب کنیم.

هیان با اشاره به دیدار و مذاکره رئیس‌جمهور کره‌جنوبی با همتای خود در کره شمالی، این سفر را رویداد مهمی در منطقه و روابط خارجی دو کشور عنوان کرد و گفت: خلاف گذشته که آمریکا، چین، ژاپن و اروپا محور اصلی روابط تجاری ما به حساب می‌آمدند اکنون سیاست ما متنوع کردن روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای مختلف دنیاست؛ به‌ویژه کشورهای آسیایی، اعضای آسه‌آن و اقتصادهای مهمی مانند هند و ایران که در منطقه دارای اعتبار و نفوذ هستند.

طبق اعلام اتاق بازرگانی تهران، سفیر کره‌جنوبی در این دیدار تاکید کرد که کشورش از برجام حمایت می‌کند چون معتقد است برجام حافظ صلح و امنیت در منطقه و جهان است.

یو جانگ هیان در سخنان خود به جایگاه کره‌جنوبی در اقتصاد جهانی به عنوان یازدهمین اقتصاد بزرگ دنیا اشاره کرد و گفت: اگرچه سیاست‌های آمریکا روی اقتصاد ما تاثیر می‌گذارد اما ما علاقمند به حفظ و گسترش روابط با ایران هستیم و به عنوان سفیر برای گسترش روابط سیاسی و اقتصادی ایران و کره و غلبه بر مشکلات موجود با تمام توان تلاش خواهم کرد.

او در پایان اضافه کرد: هر تهدید یک فرصت به همراه دارد و باید از این فرصت‌ها در جهت گسترش روابط استفاده کنیم و سفارت کره در تهران از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.

 

در ادامه این نشست معاون امور بین‌الملل اتاق تهران نیز با اشاره به شایعات مربوط به توقف همکاری شرکت‌های کره‌ای با بنگاه‌های ایرانی، گفت: البته ما اطلاع داریم تعدادی از شرکت‌های کره‌ای روابط خود را با ایران کاهش داده‌اند اما همچنان در پی حفظ روابط هستند. البته صرف‌نظر از تحریم‌ها که ببرای تداوم همکاری‌های ایران و کره شرایط را کمی سخت کرده است، روشن است که بنگاه‌های ایران علاقمند به حفظ و توسعه روابط تجاری و همکاری‌های اقتصادی با همتایان کره‌ای خود هستند. شما به عنوان سفیر حتماً مقبولیت محصولات کره‌ای را در بازار ایران را به چشم دیده‌اید.

محمدرضا بختیاری افزود: ایران و کره روابط تاریخی حسنه‌ای دارند و همواره یکدیگر را در هر شرایطی حمایت کرده‌اند. روابط اقتصادی و تجاری دو کشور می‌تواند سالانه به 25 تا 30 میلیارد دلار افزایش یابد به شرطی که بتوانیم موانع موجود را رفع کنیم.

او افزود: ایران با سایر اعضای برجام در حال مذاکره است و اروپا نیز در حال تنظیم مکانیزمی برای تداوم همکاری‌های اقتصادی با ایران است. کشور ما علاقمند است روابطش با کره‌جنوبی توسعه یابد و اتاق بازرگانی تهران به عنوان بزرگترین تشکل بخش خصوصی به طور کامل از این همکاری پشتیبانی می‌کند. جای خرسندی است که شما به عنوان سفیر کره اعلام می‌کنید بخش عمده شایعات مبنی بر قطع همکاری شرکت‌های کره‌ای با ایران واقعیت ندارد.


223225

 

کلید واژه‌ها : ایران و کره جنوبی - کره جنوبی - تجارت -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و کره جنوبی کره جنوبی تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۰۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟