Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:20:46 GMT

امام حسین (ع)، امام هدایت و آزادگی است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۱۰۴۶۲

امام حسین (ع)، امام هدایت و آزادگی است

گنبدکاووس - ایرنا - کارشناس تقریب مذاهب اسلامی و مدرس علوم دینی اهل سنت کلاله گفت: امام حسین (ع)، امام هدایت و آزادگی است و باید از سیره ایشان برای رسیدن به اهداف و آرمان های بلند انسانی استفاده کرد.

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، آخوند عبدالجلیل فرهمند در مجلس شهادت اباعبدالله الحسین (ع) در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهر فراغی از توابع شهرستان کلاله استان گلستان اظهار داشت: امام حسین(ع) از خاندانی برخاست که به تائید و تاکید قرآن کریم تا قیامت مشعل دار هدایت و نجات انسانیت هستند و محبت و دوستی آن ها مایه مباهات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: از زمان پیامبر(ص) تا امروز مسلمانان به این محبت و دوستی افتخار کرده و اکثر آنان به این وصیت رسول الله که فرمودند 'حسین از من است و من از حسین هستم'، عمل کرده اند.
آخوند فرهمند ادامه داد: عده معدودی که به این وصیت رسول اکرم عمل نکردند با هتک حرمت و مخالفت با اهل بیت پیامب (ص)، ننگ و نفرین ابدی را به جان خریدند.
به گفته آخوند فرهمند اهل بیت پیامبر(ص) دارای دو فضیلت خانوادگی و انتساب به سرور کائنات و نیز همنشینی و مصاحبت با خاتم پیامبران هستند که افتخار و منزلتی بزرگ، ارجمند و جاودان در اسلام است.
کارشناس تقریب مذاهب بیان کرد: اهل سنت، خاندان و اهل بیت پیامبر (ص) را دوست دارند و به وصیت ایشان درباره اهل بیت اش عمل می کنند.
وی ادامه داد: امام حسین (ع) عصاره فضائل این خانواده و تربیت یافته پاک ترین و معصوم ترین خاندان زمین است.
آخوند فرهمند گفت: مگر می شود خود را مسلمان بدانیم اما نسبت به ریحان بوستان نبوت بی اهمیت بوده و از عطر دلاویزش استفاده نکنیم؟
وی اضافه کرد: امام حسین(ع) مظهر اخلاق و ویژگی های والای انسانی است که جان خود را فدای حق طلبی و حق گویی نمود و مسئولیت سنگین را متوجه پیروانش کرد.
به گزارش ایرنا، دراین مراسم ائمه جمعه، روحانیون و جمع زیادی از اهالی شیعه و سنی شهرها و روستاهای کلاله حضور داشتند.
شهرستان کلاله با بیش از 130 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
7478/3039/3091

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي محرم عاشورا و اهل سنت گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر

به دنبال بارش شدید باران و وقوع سیلاب در شهر یزد، بخشی از زیرگذر میدان امام حسین(ع) به عنوان میدان اصلی شهر یزد با فرونشست همراه و تردد در این مسیر محدود شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بارش‌های سیل‌آسای باران در نقاط مختلف استان یزد سبب روان شدن سیلاب و رواناب‌ها در بخش‌های مختلف استان شد.

علاوه بر روان‌ شدن سیلاب‌ در بخش‌های مختلف برخی شهرها، سیل خسارت‌هایی هم به دنبال داشت که از فرونشست تا ورود آب به منازل مردم در برخی از نقاط استان را شامل می‌شود.

از جمله خسارت‌های سیل در شهر یزد، فرونشست بخشی از مسیر زیرگذر میدان امام حسین(ع) بود که سبب شد بخشی از این زیرگذر قابل استفاده نباشد.

شهر یزد در سال 1401 هم شاهد دو سیل بسیار شدید بود که خسارت‌های زیادی به همراه داشت؛ از جمله خسارت‌های این دو سیل ویرانگر، فرونشست‌هایی بود که با عمق بالا در نقاط مختلف شهر به وقوع پیوست.

در سیل مرداد 1401 طبق گزارش‌های اعلام شده بالغ بر 500 فرونشست در بخش‌های مختلف ایجاد شده بود که بخش قابل توجهی از آن به دلیل عدم بازسازی و غیرفعال شدن قنات‌ها بود و میل‌های این قنات‌ها سبب فرونشست زمین شده بودند.

نکته بسیار مهم و قابل توجه در ارتباط با این سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها در نقاط مختلف شهر یزد، وضعیت بافت تاریخی است که با وجود آسیب‌هایی که در این بخش وجود داشته اما نسبت به بخش‌های دیگر به ویژه بافت فرسوده خسارت بسیار جزئی‌تر داشته است.

نوع معماری بافت تاریخی شهر یزد، حفر چاه‌های جذبی از سوی شهرداری و همچنین ورود آب به قنات‌های فعال از جمله دلایلی است که بافت تاریخی شهر یزد را از تخریب سیلاب در امان نگه داشته است.

به گفته کارشناسان قنات و سازه‌های آبی سنتی، در صورتی که تمام قنات‌های شهر یزد که نزدیک به یک هزار کیلومتر در زیر شهر هستند، فعال بودند، سیل امکان خسارت وارد کردن به هیچ بخشی از شهر یزد را نداشت، اما متاسفانه در طول دهه‌های گذشته لایروبی، حفاظت و بازسازی از قنات‌ها به صورت کامل کنار گذاشته شده است.

در حال حاضر و در سیلاب اخیر نیز به دلیل ورود آب به برخی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها امکان وقوع خسارت‌هایی وجود دارد، اما بررسی این خسارت‌ها به روزهای آینده موکول شده است. 

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین(ع)
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع)
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر امام حسین (ع)
  • آتش سوزی انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران
  • علت آتش‌سوزی در انبار بیمارستان امام حسین چه بود؟/ عکس
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم